Vodafone TV

Το start και το απλό έχουν τα ίδια κανάλια. Το πρώτο παίζει χωρίς δέσμευση και χωρίς αποκωδικοποιητή.

* αρα το start που εβαλα δοκιμαστικα δεν εχει disney
* Παιζει μονον σε vodafone tv app αρα οχι σε τηλεοραση ? (δεν το βρηκα στο LG store)

* αρα το start που εβαλα δοκιμαστικα δεν εχει disney
* Παιζει μονον σε vodafone tv app αρα οχι σε τηλεοραση ? (δεν το βρηκα στο LG store)
Παίζει σε τηλεόραση αν έχεις ένα tv box ή Samsung tv εδώ και λίγες μέρες....παίζει και σε τηλεοράσεις android νομίζω....

Eχω Shield Nvidia θα το βαλω εκει αλλα το disney ηθελα να τσεκαρω αλλα κατα πως φαινεται θα το δω αν βαλω 3play.

αυτο εδω τι ειναι ?

το αριστερο πακετο που διαφημιζουν με 9,90 ειναι το απλο δηλαδη ? με την disney μεσα που σου δινουν κωδικο για να μπαινεις στο disney app απευθειας και ολα τα υπολοιπα παλι σαν το start ?

Attachments

• gggg.jpg
    gggg.jpg
    234.9 KB · Views: 64
Last edited:
εχω καταμπερδευτει παντως με τα διαφορα που υπαρχουν.

1) Στα προγραμματα με 2play υπαρχει η Vodafone tv αλλα και η Vodafone tv Plus ( Το σκεφτομαι γιατι τελειωνει το συμβολαιο μου με την cosmote Fiber και ελλειψει νεου voucher τα εξεταζω ολα )

Τι διαφορα εχουν μεταξυ τους ? (υποψιν εννοειται ρωτησα σε τηλεφωνικο chat και δεν ηξεραν ακριβως κατι για καποια επιπλεον ντοκυμαντερ μου ειπαν.)

2) Τι ειναι το Vodafone TV Start που εκανα μια συνδρομη με εναν μηνα δωρεαν και 6,90€ τον μηνα απο τον επομενο μηνα ? Αλλο προγραμμα ?

Για να δω στην tv μου μονον με android box γινεται ?
Εγω εχω το προγραμμα που κοστιζει 9,90 με διετες συμβολαιο και αποκωδικοποιητη που τον εχω συνδεσει σε δικτυο cosmote. Στο συγκεκριμενο πακετο δεν περιλαμβανονται καποια παιδικα και καποια καναλια ντοκιμαντερ, εχει ομως κανονικα disney plus που μπορεις να δεις σε οποιοδηποτε συσκευη με τον κωδικο που σου δινουν.

• Like
Reactions: Kosh and kostthem
Καλησπέρα σας,
Να σας ρωτήσω κάποια πράγματα ως νέος χρήστης καθώς έχω μπερδευτεί λίγο.
Ένας από του βασικούς λόγους που έβαλα την υπηρεσία ήταν και η συνεργασία με την Warner. Στην προώθηση και στις διαφημίσεις μιλούσε για όλες οι πρεμιέρες της Warner Bros μετά το σινεμά, χωρίς επιπλέον χρέωση. Στο λίγο χρονικό διάστημα όμως που το έχω βλέπω πως υπάρχουν ελάχιστες επιλογές 4 ή 5 (π..χ Black Adam, Elvis, W.Woman) και δεν μπορώ να ανακαλύψω κάτι άλλο. Επίσης είδα στο site της vodafone στις πρεμιέρες του Νοεμβρίου το MAGIC MIKE'S LAST DANCE, το οποίο δεν το βρίσκω πουθενά.
Κάνω λάθος και δεν μπορώ να τα βρω πουθενά ή δεν καταλαβαίνω που πρέπει να ψάξω?

• Like
Reactions: Stacy and kostthem
Δηλαδή δεν δίνει το HBO Max αλλά μια μια επιλογή σειρών ή παιδικών από το παλιό HBO; Επίσης ο δέκτης δεν δίνει Dolby Atmos ή vision ή άλλα καλούδια. Μου έκαναν σήμερα μια προσφορά και πρέπει να ξέρω τι θα απαντήσω ως αύριο το πρωί. Βοήθεια

Δηλαδή δεν δίνει το HBO Max αλλά μια μια επιλογή σειρών ή παιδικών από το παλιό HBO; Επίσης ο δέκτης δεν δίνει Dolby Atmos ή vision ή άλλα καλούδια. Μου έκαναν σήμερα μια προσφορά και πρέπει να ξέρω τι θα απαντήσω ως αύριο το πρωί. Βοήθεια
Ακριβώς. Ούτε vision, ούτε atmos, ούτε καν περιεχόμενο σε 4k και πολυκάναλο ήχο.
Και το περιεχόμενο του HBO είναι αυτό που είπες, επιλογές σειρών και ταινιών, όχι τα πάντα.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Η πρόταση που μου έγινε ήταν επειδή πρόσφατα ανανέωσα το κινητό (όλα απεριόριστα 28 ευρώ). Τώρα τα 28 έγιναν 14,30 και προστέθηκαν άλλα 36 ευρώ για 200άρι ίντερνετ, σταθερό με όλα απεριόριστα, vodafone tv (οπου παραδέχθηκαν τα 1080 και στέρεο ήχο), και 300 ευρώ δωροεπιταγή για να αγοράσω από vodafone shop smart tv ή samsung προβολέα ή playstation 5. Δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν το λες και κακή προσφορά

• Like
Reactions: kostthem and kkoum
Εγώ προβληματίζομαι πολύ με την εικόνα είδα το Westworld στη Vodafone tv και μετά σε 4κ στο HBO max και δεν έχει καμία σχέση

• Like
Reactions: nikosmelt
Εννοείται αυτό. Ούτε καν full hd δεν είναι.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Είναι σαν πειρατικό stream βασικά με ένα περίεργο ζουμ που δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουν κάνει σαν να είναι συμπιεσμένη βασικά

Το θέμα είναι να ανανεώσουν το ui της εφαρμογής ,να την κάνουν προσφιλή στο χρήστη γιατί αυτή η κατάσταση σε αποθαρρύνει.λειπουν περιγραφές σειρών ,είναι ανάποδα τα επεισόδια,δεν θυμάται τι έχεις δει ..όλο δύσχρηστο

Το θέμα είναι να ανανεώσουν το ui της εφαρμογής ,να την κάνουν προσφιλή στο χρήστη γιατί αυτή η κατάσταση σε αποθαρρύνει.λειπουν περιγραφές σειρών ,είναι ανάποδα τα επεισόδια,δεν θυμάται τι έχεις δει ..όλο δύσχρηστο
αν και δεν με ένοιαζε μου την έδωσαν δώρο. Δεν θα πλήρωνα να την αγοράσω. Δεν έχει καν καθαρό 1080 (full hd). Σε εποχή που αν μη τι άλλο οι ανταγωνιστές δίνουν τουλάχιστον αυτό. Τώρα για UI και τα υπόλοιπα όλα συνηθίζονται

Το συγκεκριμένο ui δεν μπορεί να συνηθίσει ,γνώμη μου γιατί αν παρακολουθείς δύο τρεις σειρές πρέπει να μπαίνεις κάθε φορα σε κάθε επεισόδιο μέχρι να βρεις αυτό που θα σου γράφει συνέχιση παρακολούθησης.
Θα πρέπει να έχει μπάρα με τις τελευταίες παρακολουθήσεις κ πολλά άλλα που έχουν ειπωθει..αν ήταν πιο εύχρηστο ,θα τραβούσε περισσότερο γιατί σαν περιεχόμενο έχει βελτιωθεί αλλά χάνεται έτσι

Σε mi stick το original όχι το 4K το έχει κανείς να παίζει σήμερα? Το έβαλα σε μια παλιά τηλεόραση και έβαλα και τα απκ από εδώ και τα σχετικά αλλά δεν δουλεύει η αναπαραγωγή δίνει ερρορ TAV1680 (?) . Έχει κανεις καμιά λύση η πιο νέα απκ? Ευχαριστώ

Αγόρασα το Mi Box S 2nd Gen. Κατέβασα την εφαρμογή Vodafone tv κανονικά από το Play store αλλά δεν παίζει. Βγάζει συνέχεια το error TAV1680 η TAV1860 ( δεν θυμάμαι ακριβώς). Μίλησα μέσω τσατ με το σαπορτ και με πήραν τηλ μετά από 2 μέρες να μου πουν ότι εφόσον έχω ήδη τον δικό σου αποκωδικοποιητή δεν γίνεται να δουλέψει και σε άλλο TV Box. Βέβαια σε έναν φίλο μου που το είχα δώσει τούς κωδικούς πριν κάνα χρόνο μια χαρά δούλεψε σε Mi Box S 1st Gen. Έχει κανείς καμιά ιδέα ?