Vodafone TV

Για αυτό είπα ότι ξέρω ότι διαβάζει η vodafone. Δίνει εικόνα ζόρι 720 και απλό στερεοφωνικό ήχο.
Ήθελα να ήξερα έτσι το παίρνουν από το hbo? με αυτή την ποιότητα και και τον στερεοφωνικό ήχο..

• Like
Reactions: kostthem
Ναι και εμενα μου κάνει εντυπωση αυτο! ειμαστε στο 2024 και ακομη παλευουμε με τα 720p..
Το πρόβλημα είναι πως γίνεται να παίρνουν τη χαμηλότερη δυνατή ποιότητα. Και από ότι φαίνεται μας παρακολουθούν από τη Vodafone. Και παρότι βλέπουν τα παράπονα των καταναλωτών τα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Με ρώτησαν όταν με πήραν για τη διακοπή γιατί διακόπτω, και τους είπα όλα αυτά που έχουμε αναφέρει πολλάκις σου φόρουμ, πάω στοίχημα ότι ούτε που τους ένοιαξε τι είπα και πόσο μάλλον να το υλοποιήσουν. Δεν μου αρέσει να πληρώνω κάτι και να είναι υποδεέστερο, το ίδιο έκανα και με τη nova στο κινητό. Με έφτασαν σε σημείο 8 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου να πληρώσω τη ρήτρα πρόωρης διακοπής και να πάω στην Cosmote, και με νευρίασε το γεγονός ότι 2 χρόνια υποτίθεται πως έφτιαχναν την κεραία κοντά στο σπίτι μου και δεν έπιανα 5G.

• Like
Εχω μια υπόνοια, οτι αυτο γίνεται για να "τρωνε τον ελαχιστο χώρο" στους servers τους.
Μειωνουν δλδ την αναλυση απο 4k που το παιρνουν σε 720p και κερδιζουν ετσι χωρητικοτητα για να ανεβαζουν περισσοτερο περιεχομενο.
Αλλωστε η πλειονοτητα των συνδρομητων δε πολυ-καταλαβαινει διαφορά.
Μη κοιτας εμας! εμεις ειμαστε αρρωστακια με αυτα (και καλά κανουμε!!!)

Τόσο τα eurosport HD και 4K αλλά και τα αποκλειστικά Discovery κανάλια της τα δίνει στο max της ποιότητας τους.

Στο on demand όσα έχουν μπει είναι χαμηλό bitrate 1080. Στα νέα έχει ανεβεί κατά πολύ

Τόσο τα eurosport HD και 4K αλλά και τα αποκλειστικά Discovery κανάλια της τα δίνει στο max της ποιότητας τους.

Στο on demand όσα έχουν μπει είναι χαμηλό bitrate 1080. Στα νέα έχει ανεβεί κατά πολύ
Όχι 1080 δεν είναι σε καμία περίπτωση στο on demand. Με εξαίρεση το 4κ είναι μέτρια η εικόνα στα υπόλοιπα Eurosport. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει φτιάξει η εικόνα. Μέχρι και φίλος μου που έβλεπε σε σάιτ το house of dragon και έβαλε Vodafone tv για αυτό μου είπε ότι καλύτερα να μη το έβαζε είναι πεταμένα λεφτά, και ο συγκεκριμένος δεν έχει απαιτήσεις 4κ ή Dolby Atmos/vision, οπότε για να μου το λέει αυτό κλαφτα Χαράλαμπε.. Επίσης μου φαίνεται πολύ ύποπτο ότι στο μόνο νήμα που έχεις απαντήσει σε ολόκληρο το φόρουμ εδώ και τόσο καιρό είναι της Vodafone tv.

Υ.γ: να δω πόσο γέλιο θα πέσει ΑΝ ξαναμπούν τα Novasports στην vtv πόσο χειρότερη θα είναι η εικόνα από την ήδη κακή της EON και πόσο θα πέσει η ποιότητα στα Cosmote sport

Last edited:
Ήθελα να ήξερα έτσι το παίρνουν από το hbo? με αυτή την ποιότητα και και τον στερεοφωνικό ήχο..
όχι. θα αλλάξει σύντομα
Όχι 1080 δεν είναι σε καμία περίπτωση στο on demand. Με εξαίρεση το 4κ είναι μέτρια η εικόνα στα υπόλοιπα Eurosport. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει φτιάξει η εικόνα. Μέχρι και φίλος μου που έβλεπε σε σάιτ το house of dragon και έβαλε Vodafone tv για αυτό μου είπε ότι καλύτερα να μη το έβαζε είναι πεταμένα λεφτά, και ο συγκεκριμένος δεν έχει απαιτήσεις 4κ ή Dolby Atmos/vision, οπότε για να μου το λέει αυτό κλαφτα Χαράλαμπε.. Επίσης μου φαίνεται πολύ ύποπτο ότι στο μόνο νήμα που έχεις απαντήσει σε ολόκληρο το φόρουμ εδώ και τόσο καιρό είναι της Vodafone tv.

Υ.γ: να δω πόσο γέλιο θα πέσει ΑΝ ξαναμπούν τα Novasports στην vtv πόσο χειρότερη θα είναι η εικόνα από την ήδη κακή της EON και πόσο θα πέσει η ποιότητα στα Cosmote sport
εγώ μιλάω για το live περιεχόμενο δίνει τη καλύτερη ποιότητα απ όλους.

στο on demand θα γίνουν αλλαγές

όχι. θα αλλάξει σύντομα

εγώ μιλάω για το live περιεχόμενο δίνει τη καλύτερη ποιότητα απ όλους.

στο on demand θα γίνουν αλλαγές
Αλλαγή γενικότερα θέλει ή αν δεν μπορούν να το κλείσουν το μαγαζί. Δεν είναι δυνατόν να παίρνει 4κ εικόνα και να την μετατρέπει σε 720. Επίσης το live δεν είναι καλύτερο σε εικόνα. Δεν ζήτησα να είναι κρύσταλλο σαν την επίγεια αλλά όχι και αυτό το πράγμα. Εφάμιλλη της nova είναι. Το σύντομα το ξέρω, 2 χρόνια περίμενα να αλλάξει κάτι και τίποτα δεν άλλαξε και έχουμε όλοι ένα όριο υπομονής

Εγώ πάντως θα ήθελα να επισημάνω ότι στο EUROSPORT 4K η εικόνα είναι καταπληκτική. Αν το Internet δεν είναι σταθερό η ποιότητα της εικόνας πέφτει χωρίς να κολλάει η εικόνα. Επειδή έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ κανάλια απο όλο το κόσμο η εικόνα είναι των είναι εξαιρετική τόσο για τα HD όσο και τα 4Κ. Ο αριθμός των αθλημάτων που κανείς μπορεί να παρακολουθήσει είναι έπος και για την τιμή που ζητά η VODAFONE όλα είναι value for money.

• Haha
Reactions: Λάκης

βρε Βελλεροφόντη αν νομίζεις ότι μιλάς με τίποτα 12χρόνα τότε μπορείς να συνεχίσεις την παραμύθα. Τουλάχιστον εσύ έτσι θα νομίζεις!!!!

Έβαλα και εγώ επειδή διάβαζα εδώ τα σχόλια να δω δοκιμαστικά. Μια χαρά, γύρισα ξανά στο max μέσω Βουλγαρίας 🤣. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση στη ποιότητα εικόνας και σίγουρα στην εφαρμογή.

Έβαλα και εγώ επειδή διάβαζα εδώ τα σχόλια να δω δοκιμαστικά. Μια χαρά, γύρισα ξανά στο max μέσω Βουλγαρίας 🤣. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση στη ποιότητα εικόνας και σίγουρα στην εφαρμογή.
Την καλύτερη δουλειά έκανες!!

• Like
Reactions: michkal91
Επειδή έχω πεταμένο σε μία ντουλάπα ένα μποξάκι της Vodafone, έχει γίνει καμία αλλαγή στο software ώστε να μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές Android ή παραμένει κλειδωμένο;

Επειδή έχω πεταμένο σε μία ντουλάπα ένα μποξάκι της Vodafone, έχει γίνει καμία αλλαγή στο software ώστε να μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές Android ή παραμένει κλειδωμένο;
Το παλιο δεν ειχε καν android, ειναι για ανακυκλωση. Το νεο υποστηριζει τα παντα. Μενει να δουμε αν στο τελοϛ τηϛ συμβασηϛ κλειδωνει. Σε ενα χρονο απο τωρα βλεπουμε

Μακάρι να γίνουν αλλαγές πάντως στην ποιότητα εικόνας και ήχου του on demand περιεχομένου. Εφόσον ο Bellerophontes έχει πληροφορίες εκ των έσω, ανυπομονώ να επιβεβαιωθούν!

Το έχω ξαναπεί, ως αυτόνομη υπηρεσία είναι κακή, ως φθηνότερο Disney+ όμως (πάντα με το μαμίσιο app) με μπόνους τα του HBO είναι μια χαρά.

Μακάρι να γίνουν αλλαγές πάντως στην ποιότητα εικόνας και ήχου του on demand περιεχομένου. Εφόσον ο Bellerophontes έχει πληροφορίες εκ των έσω, ανυπομονώ να επιβεβαιωθούν!

Το έχω ξαναπεί, ως αυτόνομη υπηρεσία είναι κακή, ως φθηνότερο Disney+ όμως (πάντα με το μαμίσιο app) με μπόνους τα του HBO είναι μια χαρά.
Κοίτα, εγώ εύχομαι να το κάνουν γιατί βεβηλώνουν το περιεχόμενο με αυτή την υποβάθμιση. Οι servers όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, αν αναβαθμιστεί η ποιότητα θα πιάνουν περισσότερο χώρο, αλλά δεν στοιχίζει κάτι η προσθήκη περισσότερου χώρου στους servers. Το γνωρίζω γιατί είμαι προγραμματιστής, εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι με τη Vodafone, απλά απογοητεύτηκα πολύ που έχει πολλές ελλείψεις σε περιεχόμενο (πχ Westworld), αλλά και για τις υπόλοιπες παθογένειες που έχει η εφαρμογή, εύχομαι όμως να το αλλάξουν

Το Vodafone TV, είναι με την πλάτη στον τοίχο, δεν φαίνεται να προχωρά το deal, με τις άλλες δύο πλατφόρμες για τα αθλητικά, οπότε πρέπει να φέρει άμεσα διαθέσιμο το max και συν κάτι άλλο (canal plus);

• Like
Reactions: angelalex
Το παλιο δεν ειχε καν android, ειναι για ανακυκλωση. Το νεο υποστηριζει τα παντα. Μενει να δουμε αν στο τελοϛ τηϛ συμβασηϛ κλειδωνει. Σε ενα χρονο απο τωρα βλεπουμε
Ευχαριστώ. Μόλις έκανα αίτηση να μου στείλουν το καινούριο να το δοκιμάσω. Το θέλω διότι τώρα έχω της Nova το οποίο αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες με το Kodi όταν παίζει αρχεία με πολυ-πολυκάναλο ήχο και θέλω να το στείλω μιας και θα κοπεί και η Nova σε 1-2 μήνες.

Το Vodafone TV, είναι με την πλάτη στον τοίχο, δεν φαίνεται να προχωρά το deal, με τις άλλες δύο πλατφόρμες για τα αθλητικά, οπότε πρέπει να φέρει άμεσα διαθέσιμο το max και συν κάτι άλλο (canal plus);
Εγώ το περίμενα, δεν έχει τι να ανταλλάξει με τους άλλους ούτε ο Αντ1 ούτε η Vodafone θα μπουν. Πάνω από 20 ευρώ θα είπαν και οι 2 και δεν θα τους άρεσε

• Like