Vodafone TV

Παίζει να είναι κακογραμμένη η εφαρμογή για το μηχάνημά τους
Φίλε lost2 ποιο ρούτερ έχεις? Εγώ έχω το Vodafone ZTE H268Q , μήπως είναι κάποια ρύθμιση από εκεί που σου άλλαξαν? Έχουν έρθει 3 φορές τεχνικοί μου έδωσαν νεο tv box αλλά το πρόβλημα δε φτιάχνει. Τα συνδρομητικά παγώνουν και βγάζουν σφάλμα sav1836.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Φίλε lost2 ποιο ρούτερ έχεις? Εγώ έχω το Vodafone ZTE H268Q , μήπως είναι κάποια ρύθμιση από εκεί που σου άλλαξαν? Έχουν έρθει 3 φορές τεχνικοί μου έδωσαν νεο tv box αλλά το πρόβλημα δε φτιάχνει. Τα συνδρομητικά παγώνουν και βγάζουν σφάλμα sav1836.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Το σαραβαλάκι h300s, το ηλίθιο της υπόθεσης είναι ότι προσπάθησα να βάλω ένα draytek vigor 2860n και ένα zyxel , αλλά ότι και να κάνω δεν μπορώ να τα στήσω, δεν πάιρνουν internet με τίποτα. εννοείται με σωστό στύσημο και στοιχεία. το θέμα είναι ότι έστρωσε το vodaone tv κατά πάρα πολύ, να πώ ότι έχω 50άρα (στα όνειρά μου) και παίζει από 30 μέχρι 40κάτι .

Αυτά ισχύουν. Αυτήν την στιγμή απ ότι είδα δεν είναι προσβάσιμη η σελίδα διαχείρισης συσκευών. Κάτι λέει για συντήρηση...
fb99bf1cdfe9544ae8d5ce8964d544af.jpg

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εδώ έδωσε το eurosport 4k στο upscale 4k της cosmote θα κολλήσει :lol:

είναι δεδομένο ότι θα μπουν στη vtv, την τιμή περιμένουμε

HBO, Disney+, Warner, Discovery, Viaplay, Cosmotesports,Novasports ΕΠΟΣ. Θα είναι ότι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει με διαφορά
Τελικά μετατέθηκε για του χρόνου η συμφωνία για τα αθλητικά?

• Like
Reactions: billys13
Bellerophontes γύρνα πίσω... Μας λείπεις... Ότι είπαμε ψωμί κι αλάτι.... ΥΓ: Άτιμη Voda να μην ανανεώσεις τη σύμβαση του παιδιού....
Εμένα μου αρέσει που έλεγε ότι περιμένουν τιμή το ένα το άλλο το παράλλο και εν τέλει τίποτα. Γενικά έχουμε γεμίσει εκπροσώπους τύπου εταιρειών και παραπληροφορούν τον κόσμο..

Περα απο την πλακα, δεν ξερουμε που δουλευει το παιδι. Απλα ηταν εδω το διαστημα των ολυμπιακων αγωνων για να διαφημισει τα 8-9 καναλια eurosport.

Περα απο την πλακα, δεν ξερουμε που δουλευει το παιδι. Απλα ηταν εδω το διαστημα των ολυμπιακων αγωνων για να διαφημισει τα 8-9 καναλια eurosport.
Φανατικοί υπάρχουν και αλλού λέτε να δουλεύουν στις εταιρείες που εκθειάζουν ή θάβουν τις αντιπάλους τους εντός εισαγωγικων? Και αν ναι καλό θα είναι να το δηλώνουν!

• Like
Reactions: angelalex
Φανατικοί υπάρχουν και αλλού λέτε να δουλεύουν στις εταιρείες που εκθειάζουν ή θάβουν τις αντιπάλους τους εντός εισαγωγικων? Και αν ναι καλό θα είναι να το δηλώνουν!
Εγώ τα είπα μια φορά αλλά το προσπέρασε...

Πως μπορώ να διαγράψω εγγεγραμμένες συσκευές, όταν έχω ξεπεράσει το όριο; Λαμβάνω μήνυμα να συνδεθώ στο https://www.vodafone.gr/ με τα διαπιστευτήρια του Vodafone TV λογαριασμού μου και να αφαιρέσω μια από τις υφιστάμενες συσκευές, αλλά με συνδέει στη βασική διαχείριση του λογαριασμού (My Vodafone) όπου δεν υπάρχει τίποτα για Vodafone TV.

Πως μπορώ να διαγράψω εγγεγραμμένες συσκευές, όταν έχω ξεπεράσει το όριο; Λαμβάνω μήνυμα να συνδεθώ στο https://www.vodafone.gr/ με τα διαπιστευτήρια του Vodafone TV λογαριασμού μου και να αφαιρέσω μια από τις υφιστάμενες συσκευές, αλλά με συνδέει στη βασική διαχείριση του λογαριασμού (My Vodafone) όπου δεν υπάρχει τίποτα για Vodafone TV.

Έγραψα και παραπάνω, δεν υπάρχει τίποτα σχετικό στο My Vodafone. Από το chat μου είπαν ότι πρέπει να επικοινωνώ με την τεχνική υποστήριξη για αφαίρεση συσκευών. Αστείο.

Last edited:
Έγραψα και παραπάνω, δεν υπάρχει τίποτα σχετικό στο My Vodafone. Από το chat μου είπαν ότι πρέπει να επικοινωνώ με την τεχνική υποστήριξη για αφαίρεση συσκευών. Αστείο.
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έκανες παράθεση...
Εάν συνδεθείς με τους κωδικούς vodafone tv (όχι my Vodafone) και πατήσεις το link που σου έχω δώσει σε πάει στις συσκευές vodafone tv.
Λογικά κάτι θα κάνεις λάθος. Εμένα εμφανίζονται κανονικά.