Vodafone TV

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έκανες παράθεση...
Εάν συνδεθείς με τους κωδικούς vodafone tv (όχι my Vodafone) και πατήσεις το link που σου έχω δώσει σε πάει στις συσκευές vodafone tv.
Λογικά κάτι θα κάνεις λάθος. Εμένα εμφανίζονται κανονικά.

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα πάλι όχι. Έγραψα τι μου είπαν από το chat. Να επικοινωνώ μαζί τους όποτε αλλάζω σπίτι. :)

Εμένα πάλι όχι. Έγραψα τι μου είπαν από το chat. Να επικοινωνώ μαζί τους όποτε αλλάζω σπίτι. :)
Τι σου βγάζει δηλαδή;

Εγώ παρότι είχα my Vodafone λόγω ενός mobile internet (το οποίο έληξε) δεν μου εμφάνιζε τον λογαριασμό της τηλεόρασης και έπρεπε να τον βλέπω στο μέιλ μόνο κάθε μήνα είχα υπολογίσει πότε βγαίνει να τον πληρώνω (αστείο). Όταν ήθελα να αφαιρέσω κάποια συσκευή έμπαινα στο my Vodafone (μόνο από browser ! Η εφαρμογή μου έβγαζε σφάλμα) με τους κωδικούς της Vodafone tv και μου έβγαζε τη λίστα με τις συσκευές, και εκεί επέλεγα ποια θα αφαιρέσω, μάλιστα έγραφε διαχείριση Vodafone tv και επέλεγα εκεί στην οθόνη εισόσου. Στην περίπτωση που είναι συνδυαστικό πακέτο με σταθερό κλπ, δυστυχώς δεν ξέρω πως να βοηθήσω.

• Like
Reactions: motoboots
Πως μπορώ να διαγράψω εγγεγραμμένες συσκευές, όταν έχω ξεπεράσει το όριο; Λαμβάνω μήνυμα να συνδεθώ στο https://www.vodafone.gr/ με τα διαπιστευτήρια του Vodafone TV λογαριασμού μου και να αφαιρέσω μια από τις υφιστάμενες συσκευές, αλλά με συνδέει στη βασική διαχείριση του λογαριασμού (My Vodafone) όπου δεν υπάρχει τίποτα για Vodafone TV.

Το Disney Plus αύξησε τις τιμές του και στην Ελλάδα.

Το βασικό στα 1080p με διαφημίσεις και το premium 4K/Atmos. Καλά τα νέα για όσους έχουμε μέσω Vodafone TV, μάλλον μας θεωρεί ως συνδρομητές στο premium.
Διόρθωση, το βασικό πακέτο είναι χωρίς διαφημίσεις.

Τα υπόλοιπα δηλαδή HBO, WB, τα δείχνει σε ποιότητα HD ή έχουν και 4Κ υλικό?
Αν μπορείς να το πεις με το ζόρι hd πες το, κανονικό hd δεν το λες 😂 και η εφαρμογή δεν είναι καλή της Vodafone..το μόνο καλό είναι ότι το Disney plus είναι στην αυτόνομη εφαρμογή

• Haha
Reactions: kostthem
Πάντως απ το vodafone tv το μόνο που αξίζει είναι το Disney το άλλο είναι για πέταμα δεν το χρησιμοποιώ καθόλου
Κάνεις δεν ξέρει τι είναι το άλλο...
Ταινίες και σειρές ατάκτως ερριμμένα, χωρίς περιγραφή και τρέιλερ.
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάτι ενδιαφέρον εκεί μέσα αλλά αντε βρες το.

Ατάκτως ερριμένα ναι, αλλά έχει διαμάντια, εφόσον μιλάμε για HBO. Και όχι μόνο, έχει και άλλα που αξίζουν. Απλώς πρέπει να υποστείς μέτρια ποιότητα εικόνας και ήχου,. καθώς η εφαρμογή είναι για πέταμα.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Νέο δικό της κανάλι με την ονομασία VODAFONE TV NOW (θέση 100) λανσάρει η VODAFONE με σειρές/εκπομπές/ντοκιμαντέρ από το HBO!
Πότε με το καλό ? Θα είναι διαθέσιμο σε συνδρομητές χωρίς συμβόλαιο? Θέλω να το δω για αυτό ρωτάω

Last edited: