μπορεις να γραψεις ποιες ειναι οι 20 σειρες που ανεβασε?Όταν είχε έρθει το Netflix ελλάδα είχε 10 σειρες.
Εδώ πάει πιο γρήγορα σήμερα μόνο έβαλαν 20 σειρές μην γκρινιάζουμε χωρίς λόγο, αλλιώς στείλτε κάνα cv για μεταφραστές να μπουν πιο γρήγορα
μπορεις να γραψεις ποιες ειναι οι 20 σειρες που ανεβασε?Όταν είχε έρθει το Netflix ελλάδα είχε 10 σειρες.
Εδώ πάει πιο γρήγορα σήμερα μόνο έβαλαν 20 σειρές μην γκρινιάζουμε χωρίς λόγο, αλλιώς στείλτε κάνα cv για μεταφραστές να μπουν πιο γρήγορα
Όχι. Γράψτε λάθος. Ο ήχος είναι δικαναλος από το shield. Από το box της vodafone είναι 5.1προσωπικά, μέχρι πρότινος τουλάχιστον στο boxάκι της vodafone δεν είχα προσέξει όσο το χρησιμοποιούσα κάποια συγκλονιστική διαφορά σε σχέση με την εφαρμογή στο shield. Όπως προειπώθηκε αν έχεις απαιτήσεις σε εικόνα και ήχο δεν είναι ότι καλύτερο το περιεχόμενο της hbo όπου και να τα δεις... Από την άλλη, χτές έβαλα λίγο και είδα το μόλις ανεβασμένο furiosa και είχε αξιοπρεπή εικόνα αλλά ήχο πεντακάναλο. Δλδ αν είσαι μερακλής ξέρεις τί θα καταλήξεις να κάνεις...
..δεν νομίζω να Ισχύει...σε χώρες όπως η Ισπανία, υπάρχει υποστήριξη σε τηλεοράσεις lg ήδη από το 2020...Λοιπόν... Το έψαξα αρκετά το θέμα τού UI. Η vodafone Ρουμανία αλλά και η vodafone Ιταλία(κλεινει εντελως σαν πλατφορμα) έχουν ακριβώς το ίδιο UI πού έχουμε εμείς εδώ. Νόμιζα ότι το UI αυτό ήταν επιλογή της vodafone Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή θα γίνει αναβάθμιση, θα γίνει για όλους... Οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο με το θέμα αυτό.. Από περιέργεια είδα για λίγο <<Furiosa>>.. Η εικόνα πολύ καλή... Ο ήχος πρέπει να είναι 5.1
Εδώ είδα το UI τούς..δεν νομίζω να Ισχύει...σε χώρες όπως η Ισπανία, υπάρχει υποστήριξη σε τηλεοράσεις lg ήδη από το 2020...
![]()
Dispositivos compatibles con Vodafone TV sin decodificador | Ayuda Vodafone Particulares
Desde el portal de Ayuda te mostramos los dispositivos compatibles con Vodafone TV sin decodificadorayudacliente.vodafone.es
Έργο τέχνης το true detective..απο τα σήριαλ πού γράφουν ιστορία.. Ιδικά το 1 και το 2 σε πολύ υψηλά επίπεδα.. Περίμενα κάτι παραπάνω από το 4..μπήκε και η season 4 του true detective με Jodie Foster![]()
Ελληνικούς σε σειρές και ταινίες? Ενδιαφέρον ακούγεται αυτόνα ρωτησω αν καποιος γνωριζει εκανα αμερικανικο max και ειδα οτι στο the pitt που παιζεται τωρα και στο white lotus εχει κανονικα ελληνικος υποτιτλους ξερετε αν μπουν και σε αλλες σειρες γενικα?
σε ταινιες δεν εχω δει σε σειρες σε αυτες που ανεφερα το ειδαΕλληνικούς σε σειρές και ταινίες? Ενδιαφέρον ακούγεται αυτό
Ευχαριστώ πολύ!σε ταινιες δεν εχω δει σε σειρες σε αυτες που ανεφερα το ειδα
Μπορείς να τσεκάρεις τι γίνεται με ιταλικούς πού με ενδιαφέρουν προσωπικά??? Ευχαριστώ εκ των προτέρωνσε ταινιες δεν εχω δει σε σειρες σε αυτες που ανεφερα το ειδα
οχι ιταλικους δεν εχειΜπορείς να τσεκάρεις τι γίνεται με ιταλικούς πού με ενδιαφέρουν προσωπικά??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.