Vodafone TV

Όταν είχε έρθει το Netflix ελλάδα είχε 10 σειρες.

Εδώ πάει πιο γρήγορα σήμερα μόνο έβαλαν 20 σειρές μην γκρινιάζουμε χωρίς λόγο, αλλιώς στείλτε κάνα cv για μεταφραστές να μπουν πιο γρήγορα
μπορεις να γραψεις ποιες ειναι οι 20 σειρες που ανεβασε?

προσωπικά, μέχρι πρότινος τουλάχιστον στο boxάκι της vodafone δεν είχα προσέξει όσο το χρησιμοποιούσα κάποια συγκλονιστική διαφορά σε σχέση με την εφαρμογή στο shield. Όπως προειπώθηκε αν έχεις απαιτήσεις σε εικόνα και ήχο δεν είναι ότι καλύτερο το περιεχόμενο της hbo όπου και να τα δεις... Από την άλλη, χτές έβαλα λίγο και είδα το μόλις ανεβασμένο furiosa και είχε αξιοπρεπή εικόνα αλλά ήχο πεντακάναλο. Δλδ αν είσαι μερακλής ξέρεις τί θα καταλήξεις να κάνεις...
Όχι. Γράψτε λάθος. Ο ήχος είναι δικαναλος από το shield. Από το box της vodafone είναι 5.1

Λοιπόν... Το έψαξα αρκετά το θέμα τού UI. Η vodafone Ρουμανία αλλά και η vodafone Ιταλία(κλεινει εντελως σαν πλατφορμα) έχουν ακριβώς το ίδιο UI πού έχουμε εμείς εδώ. Νόμιζα ότι το UI αυτό ήταν επιλογή της vodafone Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή θα γίνει αναβάθμιση, θα γίνει για όλους... Οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο με το θέμα αυτό.. Από περιέργεια είδα για λίγο <<Furiosa>>.. Η εικόνα πολύ καλή... Ο ήχος πρέπει να είναι 5.1
..δεν νομίζω να Ισχύει...σε χώρες όπως η Ισπανία, υπάρχει υποστήριξη σε τηλεοράσεις lg ήδη από το 2020...

Στη σειρά "Succession" αγνοείτε η 2η σεζόν. Διαθέσιμες μόνο η 1η και η 3η. Αν είναι δυνατόν!!

..δεν νομίζω να Ισχύει...σε χώρες όπως η Ισπανία, υπάρχει υποστήριξη σε τηλεοράσεις lg ήδη από το 2020...

Εδώ είδα το UI τούς

Αν δεν είναι ίδιο, είναι παρόμοιο με το δικό μάς.
Απο εκεί και πέρα ίσως είμαι και λάθος.

• Like
Reactions: Tovarish
μπήκε και η season 4 του true detective με Jodie Foster 🍿🍿🍿
Έργο τέχνης το true detective..απο τα σήριαλ πού γράφουν ιστορία.. Ιδικά το 1 και το 2 σε πολύ υψηλά επίπεδα.. Περίμενα κάτι παραπάνω από το 4..

Last edited:
να ρωτησω αν καποιος γνωριζει εκανα αμερικανικο max και ειδα οτι στο the pitt που παιζεται τωρα και στο white lotus εχει κανονικα ελληνικος υποτιτλους ξερετε αν μπουν και σε αλλες σειρες γενικα?

να ρωτησω αν καποιος γνωριζει εκανα αμερικανικο max και ειδα οτι στο the pitt που παιζεται τωρα και στο white lotus εχει κανονικα ελληνικος υποτιτλους ξερετε αν μπουν και σε αλλες σειρες γενικα?
Ελληνικούς σε σειρές και ταινίες? Ενδιαφέρον ακούγεται αυτό

• Like
Reactions: xSpectre
και ρωτησα αν καποιος γνωριζει αν μπουν και σε αλλες θα το παρατηρω και εγω και θα ενημερωσω

Και η πρώτη σεζόν του house of dragons είχε, θυμάμαι το έβλεπα από αμερικανικό λογαριασμό. Ή δεύτερη δεν είχε.

• Like
Reactions: xSpectre
σε ταινιες δεν εχω δει σε σειρες σε αυτες που ανεφερα το ειδα
Μπορείς να τσεκάρεις τι γίνεται με ιταλικούς πού με ενδιαφέρουν προσωπικά??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

https://www.vodafone.gr/tv/hbo-max?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=sitelink&c_owner=mk-fm&c_phase=performance&c_name=20250220-max-launch&s_kwcid=AL!8229!3!734007424702!b!!g!!vodafone tv&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI_6jKup_hiwMVj8pEBx1i3DSZEAAYASABEgLSkvD_BwE

Κύριε Βελερεφόντη γνωρίζετε αν υπάρχει πρόθεση να φιλοξενηθεί στο Vodafone Tv το σύνολο του MAX ή θα έχουμε επίλογές; (όπως είχαμε ως τωρα)