Vodafone TV

Android TV και app κινητου 1-3 .λειπουν 2-4..απο browser μου δειχνει και τα 4

Last edited:
Και εμένα παραδόξως έχει και τους 4 κύκλους. Σου βγάζει 2 succession στο web ένα με 2 κύκλους και ένα με 4 κύκλους. Είναι στην ουσία το πρόγραμμα του Vodafone tv now πότε θα το δείξει στο κανάλι

Ρε παιδιά, θέλω να δω εάν έχει deadliest catch, έκανα τον δωρεάν μήνα που διαφημίζει περιεχόμενο από discovery και δεν έχει κάποια ταινιοθήκη με ντοκιμαντέρ. Που τα έχουν κρύψει, έχει βρει κανείς?

Εμένα πάλι ότι το αντίθετο. Πραγματικά ότι να'ναι η κατάσταση.
Βλέπεις το Succession του Vodafone tv now (του καναλιού). Το γραφει κιόλας…. Πόσες φορές πρέπει να το πούμε;

IMG_5724.png

Διάλεξε το πρώτο στην αναζητηση:

IMG_5725.png

IMG_5726.png

Last edited:
Ρε παιδιά, θέλω να δω εάν έχει deadliest catch, έκανα τον δωρεάν μήνα που διαφημίζει περιεχόμενο από discovery και δεν έχει κάποια ταινιοθήκη με ντοκιμαντέρ. Που τα έχουν κρύψει, έχει βρει κανείς?
Δεν υπάρχει περιεχόμενο από discovery κλπ ..τώρα γιατί;άγνωστο

Μιας και βλέπω τα τελευταία (πολλά σχόλια) να αφορούν το βασικό θέμα που είχα κι εγώ ως πρώην συνδρομητής...

Άθλια εικόνα, άθλιος ήχος, άθλια εφαρμογή!

Απογοητευτικη κατάσταση ακόμα και αν τελικά καταφέρεις από το μενού να φτάσεις να βλέπεις αυτό που θες ....

Οι "μεταγραφές"; Σοβαρές σίγουρα!

Ήθελα να λιώσω στο hbo, με προκαλεί αυτή η σκανδιναβική πλατφόρμα ΑΛΛΑ και πλάι σκεπτόμενος την ποιότητα ήχου και εικόνας, ακόμα κι αν παραβλέψω, την εφαρμογή δεν...

Επιπλέον είχα μέχρι πριν μια βδομάδα ενεργήσει συνδρομή ( με τον μήνα) είχα κολλήσει με την αλλαγή κωδικων . Να μην βάλω χαρακτήρα και να το κάνω από υπολογιστή ήταν η πρόταση της εξυπηρέτησης πελατών...ανήκουστα πράγματα...

Μιας και βλέπω τα τελευταία (πολλά σχόλια) να αφορούν το βασικό θέμα που είχα κι εγώ ως πρώην συνδρομητής...

Άθλια εικόνα, άθλιος ήχος, άθλια εφαρμογή!

Απογοητευτικη κατάσταση ακόμα και αν τελικά καταφέρεις από το μενού να φτάσεις να βλέπεις αυτό που θες ....

Οι "μεταγραφές"; Σοβαρές σίγουρα!

Ήθελα να λιώσω στο hbo, με προκαλεί αυτή η σκανδιναβική πλατφόρμα ΑΛΛΑ και πλάι σκεπτόμενος την ποιότητα ήχου και εικόνας, ακόμα κι αν παραβλέψω, την εφαρμογή δεν...

Επιπλέον είχα μέχρι πριν μια βδομάδα ενεργήσει συνδρομή ( με τον μήνα) είχα κολλήσει με την αλλαγή κωδικων . Να μην βάλω χαρακτήρα και να το κάνω από υπολογιστή ήταν η πρόταση της εξυπηρέτησης πελατών...ανήκουστα πράγματα...
Για την εφαρμογή ούτε συζήτηση.. +1000....αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι.. Σε τι τηλεόραση βλέπετε (σε τι απόσταση) και σε τι σύστημα ακούτε να λέτε ότι η εικόνα και ο ήχος είναι άθλια ?? Ξέρω άλλες πλατφόρμες που έχουν χειρότερη εικόνα (now TV, paramount +(Ιταλίας) Mediaset, Rai). Το ρωτάω πολύ ειλικρινά. Κατά την άποψή μου μπορεί να μην είναι το τέλειο αλλά στην vodafone θα έδινα 6-7/10 όσο αφορά την εικόνα..εννοείται υπάρχουν άλλες πλατφόρμες πού έχουν καλύτερη εικόνα -apple, netflix (και βλέπω σε tv 75, απόσταση 3.5 μέτρα, jbl 9.1 ) . Σε καμία περίπτωση θα έλεγα χάλια. Προσωπική άποψη βέβαια. (εκτός αν εννοείς τα live κανάλια, μιλάω πάντα για το On demand)

Last edited:
  • Like
Reactions: Bellerophontes