Μέσω browser?Σε αυτό έχει δίκιο ο Bellerophontes, και σε εμένα εμφανίζει και τους 4 κύκλους του Succession, κάτι γίνεται σε εσένα προφανώς!
Μέσω browser?Σε αυτό έχει δίκιο ο Bellerophontes, και σε εμένα εμφανίζει και τους 4 κύκλους του Succession, κάτι γίνεται σε εσένα προφανώς!
Εμένα πάλι ότι το αντίθετο. Πραγματικά ότι να'ναι η κατάσταση.Android TV και app κινητου 1-3 .λειπουν 2-4..απο browser μου δειχνει και τα 4
Δεν υπάρχει περιεχόμενο από discovery κλπ ..τώρα γιατί;άγνωστοΡε παιδιά, θέλω να δω εάν έχει deadliest catch, έκανα τον δωρεάν μήνα που διαφημίζει περιεχόμενο από discovery και δεν έχει κάποια ταινιοθήκη με ντοκιμαντέρ. Που τα έχουν κρύψει, έχει βρει κανείς?
Έχει το full?Δεν υπάρχει περιεχόμενο από discovery κλπ ..τώρα γιατί;άγνωστο
Παίζει ρόλο?? Ο φίλος πιο πάνω μάλλον εννοεί On demand..Έχει το full?
2025 άθλια εφαρμογή όλα μέσα σαλάτα, θες να δεις κάτι μπάχαλο όλα, άθλιο μενού. όλα μπάχαλο μέχρι να φτάσεις νά δεις αυτο που θέλεις.
Για την εφαρμογή ούτε συζήτηση.. +1000....αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι.. Σε τι τηλεόραση βλέπετε (σε τι απόσταση) και σε τι σύστημα ακούτε να λέτε ότι η εικόνα και ο ήχος είναι άθλια ?? Ξέρω άλλες πλατφόρμες που έχουν χειρότερη εικόνα (now TV, paramount +(Ιταλίας) Mediaset, Rai). Το ρωτάω πολύ ειλικρινά. Κατά την άποψή μου μπορεί να μην είναι το τέλειο αλλά στην vodafone θα έδινα 6-7/10 όσο αφορά την εικόνα..εννοείται υπάρχουν άλλες πλατφόρμες πού έχουν καλύτερη εικόνα -apple, netflix (και βλέπω σε tv 75, απόσταση 3.5 μέτρα, jbl 9.1 ) . Σε καμία περίπτωση θα έλεγα χάλια. Προσωπική άποψη βέβαια. (εκτός αν εννοείς τα live κανάλια, μιλάω πάντα για το On demand)Μιας και βλέπω τα τελευταία (πολλά σχόλια) να αφορούν το βασικό θέμα που είχα κι εγώ ως πρώην συνδρομητής...
Άθλια εικόνα, άθλιος ήχος, άθλια εφαρμογή!
Απογοητευτικη κατάσταση ακόμα και αν τελικά καταφέρεις από το μενού να φτάσεις να βλέπεις αυτό που θες ....
Οι "μεταγραφές"; Σοβαρές σίγουρα!
Ήθελα να λιώσω στο hbo, με προκαλεί αυτή η σκανδιναβική πλατφόρμα ΑΛΛΑ και πλάι σκεπτόμενος την ποιότητα ήχου και εικόνας, ακόμα κι αν παραβλέψω, την εφαρμογή δεν...
Επιπλέον είχα μέχρι πριν μια βδομάδα ενεργήσει συνδρομή ( με τον μήνα) είχα κολλήσει με την αλλαγή κωδικων . Να μην βάλω χαρακτήρα και να το κάνω από υπολογιστή ήταν η πρόταση της εξυπηρέτησης πελατών...ανήκουστα πράγματα...
Είναι ναι! Αξίζει να την δεις.ρε παιδιά να ρωτήσω άσχετο! Τόσο καλή σειρά είναι αυτό το succession??????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.