Εγώ δεν το έχω δει. Μιας και έχω τώρα το 2μηνο να την κάνω την κίνηση?Είναι ναι! Αξίζει να την δεις.
Εγώ δεν το έχω δει. Μιας και έχω τώρα το 2μηνο να την κάνω την κίνηση?Είναι ναι! Αξίζει να την δεις.
Για την εφαρμογή ούτε συζήτηση.. +1000....αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι.. Σε τι τηλεόραση βλέπετε (σε τι απόσταση) και σε τι σύστημα ακούτε να λέτε ότι η εικόνα και ο ήχος είναι άθλια ?? Ξέρω άλλες πλατφόρμες που έχουν χειρότερη εικόνα (now TV, paramount +(Ιταλίας) Mediaset, Rai). Το ρωτάω πολύ ειλικρινά. Κατά την άποψή μου μπορεί να μην είναι το τέλειο αλλά στην vodafone θα έδινα 6-7/10 όσο αφορά την εικόνα..εννοείται υπάρχουν άλλες πλατφόρμες πού έχουν καλύτερη εικόνα -apple, netflix (και βλέπω σε tv 75, απόσταση 3.5 μέτρα, jbl 9.1 ) . Σε καμία περίπτωση θα έλεγα χάλια. Προσωπική άποψη βέβαια. (εκτός αν εννοείς τα live κανάλια, μιλάω πάντα για το On demand)
Βλέπω μέσω sony kd55xg9005. Με ήχο σύστημα που έχω φτιάξει ο ίδιος. Το παραθέτω κι αυτό αναλυτικά αν χρειάζεται... ταχύτητα χιλιαρα οπτική..τα ποξελ πέφτουν σύννεφο... Η σύγκριση δεν είναι καν με απλ. Ενδεικτικά με οτε και νοβα μακράν χειρότερη. Επίσης όλος ο 1ος κυκλος του thw last of us έπαιζε χάλια και σίγουρα χειρότερα από κάθε επεισόδιο που είδα τελικά με "άλλο" τρόπο. Όπως και ο ήχοςΓια την εφαρμογή ούτε συζήτηση.. +1000....αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι.. Σε τι τηλεόραση βλέπετε (σε τι απόσταση) και σε τι σύστημα ακούτε να λέτε ότι η εικόνα και ο ήχος είναι άθλια ?? Ξέρω άλλες πλατφόρμες που έχουν χειρότερη εικόνα (now TV, paramount +(Ιταλίας) Mediaset, Rai). Το ρωτάω πολύ ειλικρινά. Κατά την άποψή μου μπορεί να μην είναι το τέλειο αλλά στην vodafone θα έδινα 6-7/10 όσο αφορά την εικόνα..εννοείται υπάρχουν άλλες πλατφόρμες πού έχουν καλύτερη εικόνα -apple, netflix (και βλέπω σε tv 75, απόσταση 3.5 μέτρα, jbl 9.1 ) . Σε καμία περίπτωση θα έλεγα χάλια. Προσωπική άποψη βέβαια. (εκτός αν εννοείς τα live κανάλια, μιλάω πάντα για το On demand)
Μα τι συζητάμε, "βρίσκαμε" επεισόδια 4κ του the last of us και βλέπαμε το ίδιο επεισόδιο μέσω βονταφον και νομίζαμε ότι κάτι χάλασε...Η εφαρμογή ειναι χειρότερη και από του ant1. Ενώ στην εικόνα κονταροχτυπιούνται και πιστεύω πάλι ο ant1 δίνει καλύτερη εικόνα. Οπότε της Vodafone είναι πιο πάτος και από τον πάτο του ant1
Για όσους ασχολούνται με δορυφορικά, το 720 του zdf στον Astra είναι πολύ πολύ καλύτερο από το "1080" της Vodafone.
Καλά, εντάξει.. Το ξέρεις και εσύ ο ίδιος ότι είναι εντελώς άδικη η σύγκριση. Δεν κολλάει πουθενά το ένα με το άλλο7Επίσης όλος ο 1ος κυκλος του thw last of us έπαιζε χάλια και σίγουρα χειρότερα από κάθε επεισόδιο που είδα τελικά με "άλλο" τρόπο. Όπως και ο ήχος
Το Disney plus στα 10 ευρώ το προσφέρει σε 4κ?Πήρα σήμερα το box και το συνέδεσα. Όλα καλά επιβεβαιώνω και εγώ πως με το το box κάποιες σειρές είναι σε dolby 5.1, πως το περιεχόμενο είναι κορυφαίο αλλά σε βασανίζει το να το βρεις, πως η εικόνα είναι αρκετά συμπιεσμένη αλλά επαρκής (Sony 75 xg 9505, JVC x3, Denon 4700).
Με δέκα ευρώ. Disney + , ANT1+ και μπόλικα καλούδια από το κυρίως κατάστημα δεν έχω πολλά να παραπονεθώ. Μόνο Ένα αλλά για μένα πολύ σοβαρό όσο και αν ακούγεται αστείο σε κάποιους: Δεν Έχει Ακόμα LOONEY TUNES
Με δέκα ευρώ. Disney + , ANT1+ και μπόλικα καλούδια από το κυρίως κατάστημα δεν έχω πολλά να παραπονεθώ. Μόνο Ένα αλλά για μένα πολύ σοβαρό όσο και αν ακούγεται αστείο σε κάποιους: Δεν Έχει Ακόμα LOONEY TUNES
Όταν έκανα εγώ την συνδρομή ναι, (8 μήνες περίπου). Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία με τούς νέους πελάτεςΤο Disney plus στα 10 ευρώ το προσφέρει σε 4κ?
To Full pack έβαλες;Δεν το έχω βάλει ακόμα - Δεν θα το βλέπω από το box θα κάνω χρήση της εφαρμογής που μου έδωσαν για να το βλέπω από την τηλεόραση και το shield. Την προηγούμενη φορά που το έβλεπα μέσω vodafone πριν περίπου ένα χρόνο ήταν η full έκδοση αλλά και τότε όχι μέσω του δικού τους δέκτη
Εντάξει αδελφέ, πάρε και ένα πάγιο δώρο τώρα.... παραδόξως πάντως μόνο στη βονταφον έχω αυτό το χάλι αλλά σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα...Τώρα εξηγείται![]()
Νομίζω όχι. Αύριο θα το ξανατσεκαρωΜιας και πήρες το box τους. Αν δεις ένα επεισόδιο, από μια σειρά, θυμάται που έχεις μείνει;
10€... Και δωρεάν!!!Πολύ κόσμος δεν έχει αντιληφθεί
ότι ουσιαστικά, η Vodafone TV
είναι εντελώς δωρεάν
Καθόλου λεφτά κάτω από το στρώμα. Πάμε ξανά... Η συνδρομή disney κοστίζει 13 ευρώ το μήνα... Στην vodafone πληρώνεις 10 ευρό και έχεις τήν Disney δώρο... Αν σε ενδιαφέρει η Disney, πόσο σού κοστίζει η vodafone?? Από εκεί και πέρα είναι θέμα προτεραιότητας..10€... Και δωρεάν!!!
Αν... έχεις λεφτά, κάτω απ' το στρώμα!!!
Υπάρχει περίπτωση, να βάλω Full Pack,
της Vodafone TV χωρίς τον δέκτη της;
Το ρωτάω, διότι, στον δέκτη της ΕΟΝ TV,
έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή της
και σκοπεύω μελλοντικά,
να την χρησιμοποιήσω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.