Vodafone TV

Ιδέα δεν έχω. Αν μπουν μετά θα αρχίσει η γκρίνια γιατί είναι στα αγγλικά :ROFLMAO: Νομίζω έχει κάποια καινούργια στο Cartoonito

Κάνεις λάθος για την γκρίνια - Δυστυχώς θα το ξαναπώ οι πιο πολλοί αντιμετωπίζουν τα κλασσικά καρτούν σαν παιδικά. Τα χρυσά χρόνια των μεγάλων στούντιος που είχαν στην κατοχή τους και τις αλυσίδες των κινηματογράφων υπήρχε το εξής. Πρώτα έπαιζε ένα ταξιδιωτικό φιλμάκι, μετά ένα cartoon και μετά η ταινία. Τα cartoon αυτά απευθύνονταν σε ενήλικες και τα looney tunes (τα κλασσικά ξαναλέω 1929-1969) είναι τα καλύτερα, καλύτερα ακόμα και από του Disney. Αυτά λοιπόν έχει το MAX ψηφιακά αποκατεστημένα στην καλύτερη μορφή που μπορεί να τα βρει κανείς. Tex Avery, Chuck Jones, Friz Freleng κλπ.

Κάτι για τη μεταγλώττιση - μια ματιά στα σαββατοκύριακα του Star θα δείξει στους αρμόδιους πόσο λάθος είναι να τα μεταγλωττίσουν. Δεν μεταγλωττίζεται ο Mel Blanc

Και αν μου λες ότι πάνε για κάτι τύπου Cartoonito με πικραίνεις. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ

Επειδή έδειχνες από κινητό που είναι σε 720 και μετά με ειρωνεύτηκες που είναι το 4κ και σου απάντησα, η Vodafone ακόμα ανεβάζει? Κολλάνε οι σέρβερ την σήμερον ημέρα θέλουν SSD
Και στην τηλεόραση ο συγκεκριμένος τίτλος που έθιξα 1080 είναι με ενσωματωμένα subs. Τραγικά τα 720p για την Cosmote tv σε iPhone 16PM btw

Ποια έκδοση έχεις; Το γράφει από κάτω. Περιγραφή έχει παντού. Trailer σε ορισμένα
Gr 3074.
Περιγραφή δεν έχει σε καμία σειρά. Έχει περίληψη επεισοδίων.
Πες μου μια ΣΕΙΡΑ που έχει τρέιλερ. Εγώ δεν έχω δει σε καμία.

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και στην τηλεόραση ο συγκεκριμένος τίτλος που έθιξα 1080 είναι με ενσωματωμένα subs. Τραγικά τα 720p για την Cosmote tv σε iPhone 16PM btw
Από της Vodafone όλα καλύτερα είναι σε browser να βάλω να δω το 720p δεν είναι συμπιεσμένο. Εγώ μιλάω για 4κ και ψάχνω να βρω αν έχει η Vodafone το max τα προσφέρει σε 4κ

η εφαρμογη εχει ποτε σκοπο να φτιαξει? σε ios που το εχω εγω π.χ γιατι εγω το εχω τζαμπα με το 2 μηνο που εδιναν γιατι για να πληρωσω δεν υπαρχει περιπτωση αν δεν αλλαξει κατι επισης αυτοι οι 200κ συνδρομιτες που αναφερθηκαν ειναι και αυτοι που βλεπουν τζαμπα? με τα 2μηνα 1μηνα κλπ

• Like
Reactions: angelalex
Gr 3074.
Περιγραφή δεν έχει σε καμία σειρά. Έχει περίληψη επεισοδίων.
Πες μου μια ΣΕΙΡΑ που έχει τρέιλερ. Εγώ δεν έχω δει σε καμία.

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω δει σε κάποιες ταινίες. Όπως έχω ξαναπεί πρέπει να μπουν σε όλα. Στο κανάλι τους στο YouTube βάζουν συνήθως

η εφαρμογη εχει ποτε σκοπο να φτιαξει? σε ios που το εχω εγω π.χ γιατι εγω το εχω τζαμπα με το 2 μηνο που εδιναν γιατι για να πληρωσω δεν υπαρχει περιπτωση αν δεν αλλαξει κατι επισης αυτοι οι 200κ συνδρομιτες που αναφερθηκαν ειναι και αυτοι που βλεπουν τζαμπα? με τα 2μηνα 1μηνα κλπ
Όχι

• Like
Reactions: indianos99
δεν βαριεσε και το max καλο ειναι το αμερικανικο
Και ούτε έχουν σκοπό να φτιάξουν κάτι εγώ τα ίδια βλέπω τόσο καιρό 2 χρόνια είχα συμβόλαιο και νιώθω ότι τα πέταξα τα λεφτά μου

Και ούτε έχουν σκοπό να φτιάξουν κάτι εγώ τα ίδια βλέπω τόσο καιρό 2 χρόνια είχα συμβόλαιο και νιώθω ότι τα πέταξα τα λεφτά μου
Δύο χρόνια τα ίδια λες. Αφού δεν σου αρέσει γιατί ασχολείσαι καθημερινά; ;p

Απορία το έχω ειλικρινά

καποτε ισως ερθει και αυτονομο ποτε δεν ξερεις μεχρι τοτε vpn και αμερικανικο

• Like
Reactions: angelalex
Δύο χρόνια τα ίδια λες. Αφού δεν σου αρέσει γιατί ασχολείσαι καθημερινά; ;p
Εσυ γιατί ασχολείσαι καθημερινά? Εγώ σου ξαναλέω δεν έχω συμφέρον ούτε είμαι υπάλληλος εταιρείας τέτοιου είδους. Εγώ ασχολούμαι για να βοηθάω τα παιδιά που θέλουν να βάλουν όπως κάνουμε με όλα στο φόρουμ. Οπότε εσύ γιατί ασχολείσαι και ανεβάζεις βίντεο λες και είναι το YouTube της Vodafone?

Εσυ γιατί ασχολείσαι καθημερινά? Εγώ σου ξαναλέω δεν έχω συμφέρον ούτε είμαι υπάλληλος εταιρείας τέτοιου είδους. Εγώ ασχολούμαι για να βοηθάω τα παιδιά που θέλουν να βάλουν όπως κάνουμε με όλα στο φόρουμ. Οπότε εσύ γιατί ασχολείσαι και ανεβάζεις βίντεο λες και είναι το YouTube της Vodafone?
Thread της αγαπημένης μου υπηρεσίας ψυχαγωγίας είναι. Έχω κάθε λόγο να ασχοληθώ. Να μπω στο Cosmote tv να κράζω ότι δεν έχει περιεχόμενο; Απλά δεν ασχολούμε

Thread της αγαπημένης μου υπηρεσίας ψυχαγωγίας είναι. Έχω κάθε λόγο να ασχοληθώ
Εσύ μόνο δεν βλέπεις προβλήματα. Οι άλλοι είμαστε τυφλοί άσχετοι με το θέμα και ανίδεοι..283 σελίδες να πας πίσω να διαβάσεις χιλιάδες παράπονα. Όπως είπε και ο φίλος πάνω τους 250 με τα τζάμπα μέσω cu, Pepsi κλπ τα έβαλε και επίσης λες και ανακρίβειες όπως πχ με τα αθλητικά ότι θα τα έβαζαν και ακόμα τα βάζουν

Εσύ μόνο δεν βλέπεις προβλήματα. Οι άλλοι είμαστε τυφλοί άσχετοι με το θέμα και ανίδεοι..283 σελίδες να πας πίσω να διαβάσεις χιλιάδες παράπονα. Όπως είπε και ο φίλος πάνω τους 250 με τα τζάμπα μέσω cu, Pepsi κλπ τα έβαλε και επίσης λες και ανακρίβειες όπως πχ με τα αθλητικά ότι θα τα έβαζαν και ακόμα τα βάζουν
Καμία σχέση! Είσαι βαθιά νυχτωμένος.. αν ήταν έτσι όλοι θα είχαν κάτι εκατομμύρια συνδρομητές :ROFLMAO:

Καμία σχέση! Είσαι βαθιά νυχτωμένος.. αν ήταν έτσι όλοι θα είχαν κάτι εκατομμύρια συνδρομητές :ROFLMAO:
Τα αθλητικά θα τα βάλουν τελικά? Θα προλάβουν πριν τα playoffs? Έτσι είναι με τις συνδρομές όλοι το έχουν κάνει..

Κο
Τα αθλητικά θα τα βάλουν τελικά? Θα προλάβουν πριν τα playoffs? Έτσι είναι με τις συνδρομές όλοι το έχουν κάνει..
ποιος τα @@@ ρε φίλε τα αθλητικά!! Πραγματικά όμως, έφεραν τέτοιο περιεχόμενο στην ελλάδα και εσύ και άλλοι 4 μας λέτε για το 4Κ και τα novasports … :ROFLMAO: Ξυδάκι!