Vodafone TV

Εβαλα την υπηρεσια vodafone tv τον περασμενο Αυγουστο και το box ηρθε με κουριερ στο Γαλατα Τροιζηνιαϛ σε 3-4 μερεϛ. Την περασμενη βδομαδα εβαλε φιλοϛ μου στο Ναυπλιο και το box εφθασε σπιτι του σε 2 ημερεϛ. Αυτα απο την εμπειρια μου. Στο Ναυπλιο οπου διατηρω φοιτητικο διαμερισμα εχω Νοβα ωϛ παροχο τηλεφωνιαϛ και ιντερνετ. Σε μετακομιση σε αλλη διευθυνση δε μπορειϛ να φανταστειϛ ποσα προβληματα δημιουργησε η cosmote μεχρι την ενεργοποιηση αφου η Νοβα δε διαθετει εκει δικο τηϛ δικτυο. Δυστυχωϛ ειναι πολυσυνθετο το θεμα τηϛ σταθερηϛ γραμμηϛ.
Φαντάσου τι θα έχει τραβήξει η εταιρεία ταχυμεταφορών στην περιοχή του και δεν τον πλησιάζει :LOL: μήνυση θα έχουν φάει και αυτοί. Εγώ να περιμένω αγωγη άραγε; :LOL:

Είναι λοιπόν μαζί και ο εξοπλισμός που παρέχεται στο πακέτο που διάλεξα, στο οποίο έχει γίνει και χρήση voucher από το gov.gr.
Τώρα και Vodafone TV pass από το gov

Last edited:
  • Haha
Reactions: HuX_FluX
Εβαλα την υπηρεσια vodafone tv τον περασμενο Αυγουστο και το box ηρθε με κουριερ στο Γαλατα Τροιζηνιαϛ σε 3-4 μερεϛ. Την περασμενη βδομαδα εβαλε φιλοϛ μου στο Ναυπλιο και το box εφθασε σπιτι του σε 2 ημερεϛ. Αυτα απο την εμπειρια μου. Στο Ναυπλιο οπου διατηρω φοιτητικο διαμερισμα εχω Νοβα ωϛ παροχο τηλεφωνιαϛ και ιντερνετ. Σε μετακομιση σε αλλη διευθυνση δε μπορειϛ να φανταστειϛ ποσα προβληματα δημιουργησε η cosmote μεχρι την ενεργοποιηση αφου η Νοβα δε διαθετει εκει δικο τηϛ δικτυο. Δυστυχωϛ ειναι πολυσυνθετο το θεμα τηϛ σταθερηϛ γραμμηϛ.

Το Vodafone tv υπάρχει σε πολλές μορφές.

Μια από τις μορφές είναι σε πακέτο το οποίο αποκτάται με voucher από το gov.gr. καθώς αποτελεί μέρος του πακέτου της προσφοράς απόκτησης ευρυζωνικής σύνδεσης μαζί με το Vodafone tv.

Δεν είναι καθόλου πολυσύνθετο το θέμα. Ούτε μετακόμιση υπήρξε, ούτε τίποτε. Μετάβαση από ένα συμβόλαιο που έληξε σε ένα άλλο στον ίδιο πάροχο.
Ο,τι πιο απλό δηλαδή

Παίρνουν την επιδότηση και στη συνέχεια δεν παραδίδουν.

Last edited:
Φαντάσου τι θα έχει τραβήξει η εταιρεία ταχυμεταφορών στην περιοχή του και δεν τον πλησιάζει :LOL: μήνυση θα έχουν φάει και αυτοί. Εγώ να περιμένω αγωγη άραγε; :LOL:

Τώρα και Vodafone TV pass από το gov

Πληροφορησου λίγο καλύτερα για το τι συμβαίνει. Το έγραψα αμέσως πριν.

Το ότι το τσίρκο της Vodafone τα κάνει αυτα δεν σηκώνει μήνυση, αλλά θηριοδαμαστη. 🤣

Οπως ήταν αναμενόμενο, δεν διόρθωσαν το πρόβλημα. Τώρα πια δεν είναι στα χέρια μου το από δω και πέρα.

Το Vodafone tv υπάρχει σε πολλές μορφές.

Μια από τις μορφές είναι σε πακέτο το οποίο αποκτάται με voucher από το gov.gr. καθώς αποτελεί μέρος του πακέτου της προσφοράς απόκτησης ευρυζωνικής σύνδεσης μαζί με το Vodafone tv.

Δεν είναι καθόλου πολυσύνθετο το θέμα. Ούτε μετακόμιση υπήρξε, ούτε τίποτε. Μετάβαση από ένα συμβόλαιο που έληξε σε ένα άλλο στον ίδιο πάροχο.
Ο,τι πιο απλό δηλαδή

Παίρνουν την επιδότηση και στη συνέχεια δεν παραδίδουν.
Εβαλα vodafone tv σε δικτυο cosmote, το μονο διαθεσιμο στο χωριο με ταχυτητα 50 mbps, επισηϛ η μονη διαθεσιμη ταχυτητα. Οποτε δεν εχω αποψη για το voucher που αναφερειϛ. Εξεφρασα την προσωπικη μου εμπειρια μετα απο μετακομιση. Προφανωϛ δεν ισχυει παντου.

Εβαλα vodafone tv σε δικτυο cosmote, το μονο διαθεσιμο στο χωριο με ταχυτητα 50 mbps, επισηϛ η μονη διαθεσιμη ταχυτητα. Οποτε δεν εχω αποψη για το voucher που αναφερειϛ. Εξεφρασα την προσωπικη μου εμπειρια μετα απο μετακομιση. Προφανωϛ δεν ισχυει παντου.

Προφανώς αυτό δεν είναι FTTH δίκτυο που έχεις.

Είμαστε στο 2025 και η Vodafone ακόμα δεν μπορεί να το δώσει... . 🤣🤣

Ειναι τελειωμένοι ως πάροχοι. Αυτό επηρεάζει και το Vodafone tv.
Δεν είμαι σίγουρος αν το βλέπουν αυτό. Πιθανόν όχι.

Δυστυχώς κι εγώ δεν ήθελα να δεχτώ το προβληματικό της κατάστασης του Vodafone tv, όπως περιγράφονταν εδώ από τους χρήστες. Τώρα που το έζησα, το κατάλαβα.

• Haha
Reactions: Bellerophontes
Προφανώς αυτό δεν είναι FTTH δίκτυο που έχεις.

Είμαστε στο 2025 και η Vodafone ακόμα δεν μπορεί να το δώσει... . 🤣🤣

Ειναι τελειωμένοι ως πάροχοι. Αυτό επηρεάζει και το Vodafone tv.
Δεν είμαι σίγουρος αν το βλέπουν αυτό. Πιθανόν όχι.

Δυστυχώς κι εγώ δεν ήθελα να δεχτώ το προβληματικό της κατάστασης του Vodafone tv, όπως περιγράφονταν εδώ από τους χρήστες. Τώρα που το έζησα, το κατάλαβα.
Στο χωριο μου σε τουριστικη περιοχη, κανεναϛ παροχοϛ δεν μπορει να το δωσει. Εχουμε μονο cosmote 50αρα. Ακομα χειροτερα απεναντι στον Πορο σε πολλα σημεια 24αρα.

Στο χωριο μου σε τουριστικη περιοχη, κανεναϛ παροχοϛ δεν μπορει να το δωσει. Εχουμε μονο cosmote 50αρα. Ακομα χειροτερα απεναντι στον Πορο σε πολλα σημεια 24αρα.
Εκεί δυστυχώς αν σε ενδιαφέρει να βάλεις οπτική ίνα θα πρέπει να περιμένεις να περάσουν γραμμές μόλις υλοποιηθεί η δράση ufbb που θα αρχίσουν να περνάνε γραμμές (το ξέρω γιατί κοιτάω συνέχεια για το χωριό μου) η οποία έχει καθυστερήσει.

Συγγνώμη για το off topic

• Like
Reactions: thiseas
Μονο με συμβολαιο υπαρχει η δυνατοτητα ενοικιασης ταινιων? Στο start δεν βλεπω κατι τετοιο.

Μονο με συμβολαιο υπαρχει η δυνατοτητα ενοικιασης ταινιων? Στο start δεν βλεπω κατι τετοιο.
Η λογική λέει ναι γιατί στον λογαριασμό που θα βγει θα πληρώσεις για την ενοικίαση

• Like
Reactions: valkal19

Δυστυχώς δύσκολο το σημείο εκεί. Αυτό βέβαια δεν το κάνει λιγότερο απαράδεκτο ως γεγονός ότι δεν δίνεται γραμμή με ανθρώπινη ταχύτητα.

Σε εμένα η εξέλιξη ήταν ότι ήρθε σήμερα το τεχνικό τμήμα και σε ό,τι αφορά το κομμάτι του internet και του σταθερού το πρόβλημα ήταν κατά την αρχική εγκατάσταση. Είχαν χρησιμοποιήσει οπτική ίνα που μάλλον τους θύμιζε την ποιότητα που έχουν ως πάροχοι, δηλαδή από τα lidl.

Τα επόμενα που εκκρεμούν από το πακέτο με αποκλειστική ευθύνη της εταιρίας είναι ένα Wi-Fi extender, το box του bazodafone TV μπας και δούμε καμιά ταινία στο max με σωστό ήχο και έχουμε λιγότερο απάνθρωπο UI, και το εύρος της πίστωσης για όλη αυτή την ταλαιπωρία που συνεχίζει.

Καλημέρα χθές παρέλαβα το android box της vod και μου βγάζει μήνυμα sav1836 και κολλάνε τα κανάλια.στο παλιό box δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ

..νομίζω η συζήτηση αυτή κούρασε..και δεν ενδιαφέρει και κανέναν στο κατω-κατω..

Δεν ενδιαφέρει το vtv σε όλα του τα πακέτα που προσφέρεται;
Την εμπειρία από τη χρήση του συζητάμε, όπως το προσφέρει η Vodafone, η οποία είναι κάκιστη.

Μιας και είχα ντιζνει στα 13 και κάτι είπα να το κόψω και να οαω στο βονταφον τβ που έχει και το ντιζνει και συνολικά θα δίνω πιο λίγα με παραπάνω παροχές.
Κόβω το πρόγραμμα χωρίς συμβόλαιο, κόβω και το ντιζνει και κάνω συμβόλαιο την Πέμπτη. Χθες μου έρχονται κωδικοί γισ το τβ και ενημέρωση πυι θα λάβω κωδικούς και οδηγίες για το ντιζνει μόλις λάβω το μποξ την Δευτέρα. Λαμβάνω και μήνυμα για το μποξ και η βονταφον είχε δώσει λάθος αριθμό στην διεύθυνση μου. Καλώ την μεταφορική για να ενημερώσω και αναμένω...
Μποξ γιατί δεν έχουν διαθέσιμα στα καταστήματα;

Σε εμένα οι κωδικοί έφτασαν αρκετές ώρες μετά, ο τρόπος για το Disney ήρθε την επόμενη μέρα, αλλά θυμάμαι ότι ενεργοποιείται το Disney εάν μπεις σε ειδική σελίδα και βάλεις τους κωδικούς του Vodafone tv. Κατόπιν δημιουργείς έναν λογαριασμό νέο Disney.
Έτσι εγώ είχα την ίδια μέρα και τα δυο.

Αν ανοίξεις το app του Vodafone και πας σε περιεχόμενο Disney, σου βγάζει qr code για να συνεχίσεις στη δημιουργία του λογαριασμού.
Θα χρειαστεί να βάλεις κάπου στη διαδικασία τους κωδικούς του Vodafone tv, προκειμένου να ξεκινήσει η χρέωση από το πακέτο του Vodafone tv.
Κατόπιν βλέπεις περιεχόμενο Disney με το app του Disney (ευτυχώς).
Νομίζω το κομμάτι του Disney είναι χωρίς προβλήματα, πλην κάποιας σελίδας στη διαδικασία που είχε κολλήσει στο φόρτωμα. Κατά τα άλλα είναι smooth.

Last edited:
  • Like
Reactions: geovrettos
Σε εμένα οι κωδικοί έφτασαν αρκετές ώρες μετά, ο τρόπος για το Disney ήρθε την επόμενη μέρα, αλλά θυμάμαι ότι ενεργοποιείται το Disney εάν μπεις σε ειδική σελίδα και βάλεις τους κωδικούς του Vodafone tv. Κατόπιν δημιουργείς έναν λογαριασμό νέο Disney.
Έτσι εγώ είχα την ίδια μέρα και τα δυο.

Αν ανοίξεις το app του Vodafone και πας σε περιεχόμενο Disney, σου βγάζει qr code για να συνεχίσεις στη δημιουργία του λογαριασμού.
Θα χρειαστεί να βάλεις κάπου στη διαδικασία τους κωδικούς του Vodafone tv, προκειμένου να ξεκινήσει η χρέωση από το πακέτο του Vodafone tv.
Κατόπιν βλέπεις περιεχόμενο Disney με το app του Disney (ευτυχώς).
Νομίζω το κομμάτι του Disney είναι χωρίς προβλήματα, πλην κάποιας σελίδας στη διαδικασία που είχε κολλήσει στο φόρτωμα. Κατά τα άλλα είναι smooth.
Σωστά! Έκανα την ίδια διαδικασία και μάλιστα συνδέθηκα με το παλιό προφίλ μου στο Disney+ και μου βγάζει κανονικά το πακέτο (premium μηνιαίο) και "διαχείριση στη Vodafone" στην κατηγορία "το πρόγραμμα και οι χρεώσεις".
Αυτό όντως δούλεψε μια χαρά, αναμονή τώρα για το box γιατί κα δω από την εφαρμογή της tv αρνούμαι...

Όσοι έχετε το μποξ, από τις ρυθμίσεις του, αυτοί οι άθλιοι υπότιτλοι μπορούν εστω να αλλάξουν μέγεθος;

Καλά ότι να'ναι , σοβαρά τώρα δεν υπάρχει επιλογή από το μενού να αλλάξουν μέγεθος η υπότιτλοι...
Αυτοι δέν παιζονται με τίποτα

Όσοι έχετε το μποξ, από τις ρυθμίσεις του, αυτοί οι άθλιοι υπότιτλοι μπορούν εστω να αλλάξουν μέγεθος;
Δεν νομίζω.. Δεν έχω δει κάπου στης ρυθμίσεις τέτοια επιλογή