Vodafone TV

Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι; Επειδή έχω το πρόγραμμα χωρίς τα παιδικά, είναι δυνατόν να μου πείτε από παιδικά αξίζει τον κόπο; Όχι τα κανάλια τα ξέρω. Από Ondemand τι λέει να κάνω αναβάθμιση; Έχει κάτι το αξιόλογο; ή να το αφήσω ως έχει;

Κάτοχος του παλιού αποκωδικοποιητή, ζήτησα την Πέμπτη (μέσω του chat) τον νέο αποκωδικοποιητή, τον οποίο και παρέλαβα (δωρεάν) την Παρασκευή. Η εφαρμογή είναι όντως πολύ καλύτερη από το χάλι της παλιάς, αλλά και από το app που είχα σε Samsung TV. Πλέον θυμάται σε ποιο επεισόδιο είχα μείνει, ενώ έχει και λίστα με top 10, με περιλήψεις και trailer σε κάποια. Επίσης, το βασικό, όταν επιλέγεις μία σειρά, σε πηγαίνει στο 1ο επεισόδιο και όχι στο τελευταίο.. Μιλάμε για τα αυτονόητα που θα έπρεπε να έχει η οποιαδήποτε εφαρμογή. Από άποψη εικόνας, είχα επιχειρήσει στον παλιό να δω το Interstellar και το σταμάτησα στο 5λεπτό.. Στον καινούριο, η εικόνα φαίνεται αρκετά βελτιωμένη, βλέπεται άνετα, το ίδιο και σε πιο καινούριες ταινίες (π.χ. στο Dune 2). Τέλος, θετικό που είναι android και μπορείς να βάλεις και άλλες εφαρμογές, ενώ στον παλιό δεν έμπαινε τίποτα. Για μία υπηρεσία που ουσιαστικά μου την δίνουν δώρο λόγω του σταθερού/ιντερνετ, είμαι σίγουρα ικανοποιημένος. Προφανώς το ιδανικό θα ήταν το Max να το έδιναν με την δικιά του εφαρμογή όπως το Disney+. Ίσως μελλοντικά..
Να σε ρωτήσω κάτι; Οι κωδικοί είναι οι ίδιοι με το προηγούμενο κουτί; Έρχεται σεταρισμένο από πρίν ή τους βάζω εγώ; Επίσης, η εμφάνιση του νέου δέκτη μοιάζει με την εμφάνιση της εφαρμογής σε browser;

Last edited:
Καμία σχέση με το παλιό σαν μενού φαίνεται πολύ καλύτερο! Μπράβο τους παραδέχομαι
Αν με άκουγες, θα ήσουν τώρα συνδρομητής και θα απολάμβανες το επικό περιεχόμενο.

Το νέο ui υπάρχει και στο YouTube το είχα παραθέσει παλαιότερα

• Haha
Reactions: kostthem
Αν με άκουγες. Το νέο ui υπάρχει και στο YouTube το είχα παραθέσει παλαιότερα
Δεν φαίνεται κακό πάντως τώρα το πώς ανταποκρίνεται στον player αλλά σαν εμπειρία φαίνεται καλύτερος εύχομαι να μας δώσουν την εφαρμογή και σε εμάς και από εμένα είναι καλοδεχούμενη. Μήπως έχεις το βίντεο να το δω πάλι?

• Like
Reactions: Bellerophontes
Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι; Επειδή έχω το πρόγραμμα χωρίς τα παιδικά, είναι δυνατόν να μου πείτε από παιδικά αξίζει τον κόπο; Όχι τα κανάλια τα ξέρω. Από Ondemand τι λέει να κάνω αναβάθμιση; Έχει κάτι το αξιόλογο; ή να το αφήσω ως έχει;
Έχει τα Disney κανάλια σε ποιότητα καλύτερη από τους άλλους παρόχους (τα περισσότερα τα έχει και το Disney+ βέβαια οπότε δεν έχεις λόγο μόνο για αυτό) το σημαντικότερο όμως είναι τα Discovery

• Like
Reactions: zapper
Να σε ρωτήσω κάτι; Οι κωδικοί είναι οι ίδιοι με το προηγούμενο κουτί; Έρχεται σεταρισμένο από πρίν ή τους βάζω εγώ; Επίσης, η εμφάνιση του νέου δέκτη μοιάζει με την εμφάνιση της εφαρμογής σε browser;
Με το που το σύνδεσα στο δίκτυο, έκανε update και σεταρίστηκε αυτόματα. Δεν χρειάστηκε να ξαναβάλω κωδικούς.

Τελικά έχω μπερδευτεί λίγο. Τα looney tunes υπάρχουν τελικά κάπου; ή όχι ακόμα;

Έχει τα Disney κανάλια σε ποιότητα καλύτερη από τους άλλους παρόχους (τα περισσότερα τα έχει και το Disney+ βέβαια οπότε δεν έχεις λόγο μόνο για αυτό) το σημαντικότερο όμως είναι τα Discovery
Από παιδικά δηλαδή έχει μόνο τα κανάλια; Τα discovery δεν με ενδιαφέρουν αφού χρόνος για ντοκιμαντέρ ούτε για αστείο. Εγώ και οι μικροί μου είμαστε αντικείμενο για ντοκιμαντέρ στο σπίτι.....:ROFLMAO:
Βελλερεφόντη αν μπορείς στείλε το λινκ με το βίντεο.

Δεν φαίνεται κακό πάντως τώρα το πώς ανταποκρίνεται στον player αλλά σαν εμπειρία φαίνεται καλύτερος εύχομαι να μας δώσουν την εφαρμογή και σε εμάς και από εμένα είναι καλοδεχούμενη. Μήπως έχεις το βίντεο να το δω πάλι?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: angelalex
Από παιδικά δηλαδή έχει μόνο τα κανάλια; Τα discovery δεν με ενδιαφέρουν αφού χρόνος για ντοκιμαντέρ ούτε για αστείο. Εγώ και οι μικροί μου είμαστε αντικείμενο για ντοκιμαντέρ στο σπίτι.....:ROFLMAO:
Βελλερεφόντη αν μπορείς στείλε το λινκ με το βίντεο.
Έχει σειρές από τα παιδικά που παίζουν τα κανάλια στο on demand σε 1080p. Το cartoonito έχει ωραία παιδικά και με καλή ανάλυση. Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα discovery μην ασχοληθείς. με Disney+ είσαι κομπλέ για παιδικά

• Like
Μόλις μπουν τα Looney tunes, ο δέκτης δεν θα κλείνει. Σαν τρελοί κάνουν οι μικροί μου μόλις παίζουν.

• Haha
Reactions: Bellerophontes
Κακώς που δεν δίνουν την εφαρμογή και σε άλλες συσκευές εκεί αξίζει. Δεν ξέρω για τους άλλους εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ καλύτερο το ui σε σχέση με αυτό που τρέχει ο παλιός αποκωδικοποιητής και η εφαρμογή

Καλησπέρα, που έκανες την αναζήτηση; ΓΙατί μέσω της εφαρμογής δεν υπάρχουν πουθενά.
Μέσω της εφαρμογής, πας αναζήτηση και βάζεις looney tunes και σου βγάζει "new looney tunes" αλλά μόνο να τα βάλεις στα αγαπημένα σε αφήνει. Δεν έχουν ανέβει ακόμα. Όμως εγώ δεν μιλάω για τα new looney tunes (2015) που είναι παιδικά. Μιλάω για τα αυθεντκά looney tunes που ξέρουμε όλοι. Bugs bunny, porky, daffy, elmer κλπ περιόδου 1930-1970. Αυτά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα ούτε στην αναζήτηση

• Like
Μπα, πουθενά δεν μου τα βγάζει. Ίσως γιατί δεν έχω το φουλ πακέτο. Είμαι στα 9.99 χωρίς τα παιδικά. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος. Άρα επόμενη ερώτηση, όταν ανέβουν και τα κλασσικά looney tunes, εμείς με το πακέτο χωρίς τα παιδικά, θα έχουμε πρόσβαση ή θα αφορά μόνο τους συνδρομητές των 13.30;