Vodafone TV

Αυτο με την εφαρμογή να μην θυμάται που έχει μείνει ειδικά είναι απίστευτο. Να βάλεις να δεις last of us και να ψαχνεσαι μετά που έχεις μείνει..
Αυτό συμβαίνει μόνο στο standalone app είναι απαράδεκτο και πιστεύω σύντομα θα λυθούν αυτά τα θέματα. Στον δέκτη μια χαρά θυμάται.

Καλημέρα παιδιά.

Θα ήθελα μια βοήθεια. Μου έκαναν πρόταση από την Vodafone για ανανέωση σταθερού τηλεφώνου στα 100mbps και μου δίνουν δώρο το Vodafone family pack. Ξέρει κανείς τι κανάλια περιλαμβάνει;

Παίζει μόνο από τον αποκωδικοποιητή που θα στείλουν ή και από το application?

Γενικά αν έχει κάποιος το family pack θα ήθελα εντυπώσεις

Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά.

Θα ήθελα μια βοήθεια. Μου έκαναν πρόταση από την Vodafone για ανανέωση σταθερού τηλεφώνου στα 100mbps και μου δίνουν δώρο το Vodafone family pack. Ξέρει κανείς τι κανάλια περιλαμβάνει;

Ευχαριστώ

Θα σου στείλουν τον δέκτη αλλά θα σου στείλουν και κωδικούς και θα μπορείς να το έχεις σε περισσότερες συσκευές.

Καλημέρα παιδιά.

Ευχαριστώ
Παίζει από αποκωδικοποιητή , app και browser. Με πρόσβαση σε Max, Disney+, Viaplay

Δεν υπάρχει σε περιεχόμενο κάτι καλύτερο. Άνοιξες την καλύτερη πόρτα στην ψυχαγωγία!

IMG_6415.jpegIMG_6416.jpeg

Παίζει από αποκωδικοποιητή , app και browser. Με πρόσβαση σε Max, Disney+, Viaplay

Δεν υπάρχει σε περιεχόμενο κάτι καλύτερο. Άνοιξες την καλύτερη πόρτα στην ψυχαγωγία!

View attachment 250700View attachment 250701
Για την πρόσβαση για το Disney+ και max δεν θέλει έξτρα συνδρομή;
Ή θα είναι μέσα στο πακέτο του Vodafone family pack?

Για την πρόσβαση για το Disney+ και max δεν θέλει έξτρα συνδρομή;
Ή θα είναι μέσα στο πακέτο του Vodafone family pack?
Για το Disney+, μέσω του κωδικού του Vodafone TV, δημιουργείς λογαριασμό και χρησιμοποιείς την εφαρμογή D+ απευθείας. Για το HBO Max, βάζουν το περιεχόμενο στο Vodafone TV, και πρέπει να το βρεις εκεί.

Μου έκαναν πρόταση για ανανέωση 109 Mbps όλα απεριόριστα και το Vodafone tv family pack στα 20 ευρώ.
Μετά από αίτημα φορητότητας

• Like
Reactions: Orin
Αν όντως σχεδιάζει η Vodafone νέο, σύγχρονο app, καλό θα ήταν να ανακοινώσει και επίσημα ότι ετοιμάζει redesign, να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Mεχρι να το κανει θα φαει ακυρο για την -επι πληρωμη- ανανεωση και μεχρι να μαθει να προσφερει τα απολυτως απαραιτητα στο κοινο που πληρωνει.

Αν σε παρηγορεί ότι από τον δέκτη τους το interface είναι λίγο καλύτερο, δεν ξέρω.

Αλλά εξακολουθεί να μην θυμάται που έχεις μείνει για να πας σε επόμενο επεισόδιο. Αυτό το συγκεκριμένο για όσους βλέπουν σειρές είναι πράγματι μεγάλο fail.

Απλώς το σώζει ότι δίνουν και το Disney+ στην premium συνδρομή, συνολικά με χαμηλότερη χρέωση από αυτό. Σε αυτό βλέπεις ότι δίνουν και το MAX αλλά με τα όσα προβλήματα έχουμε αναφέρει οι εδώ χρήστες. Δηλαδή ήχος στέρεο σχεδόν παντού, εικόνα 1080 μέτρια κι όλας και καμένοι υπότιτλοι επάνω στο περιεχόμενο.

Από την άλλη ο δέκτης τους ως TV box είναι για τα θηρία σε πολλές περιπτώσεις. Λάθος flag στο σήμα ήχου και ως χρήση σε άλλα apps.... άστο καλύτερα. Κουκουρούκου.

Λεωνιδα δεν υπαρχει περιπτωση να παρω και το δεκτη τους ειμαστε στο 2025 αν θελουν συνδρομουλα μπορουν να φτιαξουν ενα αξιοπρεπες app οπως εχει ολος ο καλος ο κοσμος εντος Ελλαδας και μετα να συζητησουμε αν αξιζει το περιεχομενο τους και η ποιοτητα μταδοσης και το bitrate τους.

Μιλαμε για πεναλντυ πριν σφυριξει καν την σεντρα τωρα....

• Like
Reactions: gorath and boniak
Ταινίες δεν προσθέτουν πάντως. Ξεχασμένες τις έχουν. Ίδιο περιεχόμενο για πολύ καιρό.

Κοιτα αυτο ειναι μια εμπορικη επιλογη παντως.

Θελουν να "φερουν" το κοινο που βλεπει σειρες, απολυτα αποδεκτο για εμενα .

Εμεις οι πελατες μπορουμε ή οχι να το επιλεξουμε ξεροντας τι περιεχομενο εχει.

Κοιτα αυτο ειναι μια εμπορικη επιλογη παντως.

Θελουν να "φερουν" το κοινο που βλεπει σειρες, απολυτα αποδεκτο για εμενα .

Εμεις οι πελατες μπορουμε ή οχι να το επιλεξουμε ξεροντας τι περιεχομενο εχει.
Βρε καλά κάνουν. Αλλά ας πούνε φέραμε τις σειρές του ΜΑΧ, δεν μπορούν να λένε η υπηρεσία ΜΑΧ στο Vodafone TV, να μπαίνεις και να βλέπεις σειρές και από ταινίες τα ίδια και τα ίδια. Να γνωρίζει ο κόσμος τι αγοράζει γιατί άπαξ και δεσμευτείς μετά τι νόημα έχει;

• Like
Reactions: gorath and voys
Βρε καλά κάνουν. Αλλά ας πούνε φέραμε τις σειρές του ΜΑΧ, δεν μπορούν να λένε η υπηρεσία ΜΑΧ στο Vodafone TV, να μπαίνεις και να βλέπεις σειρές και από ταινίες τα ίδια και τα ίδια. Να γνωρίζει ο κόσμος τι αγοράζει γιατί άπαξ και δεσμευτείς μετά τι νόημα έχει;

Ε για αυτο υπαρχουν τα φορουμ οπως το δικο μας για να ενημερωνεται ο κοσμος τι πραγματικα προσφερεται.

Αν τωρα την πατησουν γιατι δεν θα το ψαξουν και πολυ και πανε για πληρες Max και τους βγει Max Tv θαναι κοροιδα αν συνεχισουν να πληρωνουν.

Το μαθημα -απο το παθημα- πληρωνεται ευτυχως οχι αδρα.

Απο αυτην την αποψη επικροτω οτι εδωσαν ενα διαστημα δωρεαν για να "γνωριστει" το κοινο με το προσφερομενο προιον και κατοπιν να αποφασισει αν θα καταβαλλει τον οβολο του για να συνεχισει να το εχει.

Σίγουρα έχει περισσότερες και ποιοτικότερες από COSMOTE tv, αυτό είναι δεδομένο.Μην περιμένεις ομως όλο το υλικό του Μαξ διαθέσιμο θα, εμπλουτίζεται.
Σε ευχαριστώ που μου απάντησες ολοκληρωμένα και όχι ειρωνικά (δεν κάνω πλάκα). Εγώ κατά κύριο λόγο βλέπω ταινίες. Σε πληροφορώ πως στο θέμα των ταινιών χωλαίνει επικίνδυνα. Ταινίες που το ΜΑΧ το κανονικό τις έχει δωρεάν, σε εσάς υπάρχουν μόνο για ενοικίαση. Επίσης στο ΜΑΧ δεν υπάρχουν τίτλοι που να ενοικιάζονται, άρα αυτομάτως δεν είναι το ΜΑΧ η υπηρεσία που έχετε. Είναι Collection of MAX όπως γράφει και στον δέκτη στο συγκεκριμένο κουμπί (και όχι στην εφαρμογή).

Mόλις τσέκαρα τι δείχνει στον Browser. Μέχρι πριν κάποιες ημέρες έλεγε Collection MAX, πλέον γράφει σκέτο ΜΑΧ. Προφανώς αντιλήφθηκαν πως αντανακλούσε ακριβώς τι συμβαίνει στην υπηρεσία και το άλλαξαν σε σκέτο ΜΑΧ.

• Like
Reactions: kostthem
Σε ευχαριστώ που μου απάντησες ολοκληρωμένα και όχι ειρωνικά (δεν κάνω πλάκα). Εγώ κατά κύριο λόγο βλέπω ταινίες. Σε πληροφορώ πως στο θέμα των ταινιών χωλαίνει επικίνδυνα. Ταινίες που το ΜΑΧ το κανονικό τις έχει δωρεάν, σε εσάς υπάρχουν μόνο για ενοικίαση. Επίσης στο ΜΑΧ δεν υπάρχουν τίτλοι που να ενοικιάζονται, άρα αυτομάτως δεν είναι το ΜΑΧ η υπηρεσία που έχετε. Είναι Collection of MAX όπως γράφει και στον δέκτη στο συγκεκριμένο κουμπί (και όχι στην εφαρμογή).
και έτσι να είναι έχει ήδη μέσα τους πιο εμπορικά διαθέσιμους τίτλους. Δες τι τίτλους έχουν nova/cosmote και έλα να τα πούμε ξανά μετά.

Προσωπικά δεν θα πλήρωνα συνδρομή μόνο για ένα καλύτερο app

Mόλις τσέκαρα τι δείχνει στον Browser. Μέχρι πριν κάποιες ημέρες έλεγε Collection MAX, πλέον γράφει σκέτο ΜΑΧ. Προφανώς αντιλήφθηκαν πως αντανακλούσε ακριβώς τι συμβαίνει στην υπηρεσία και το άλλαξαν σε σκέτο ΜΑΧ.
HOME OF MAX δεν έγραφε πάντα?

• Haha
Reactions: voys
7 ημέρες ban στον χρήστη Bellerophontes και τελικές προειδοποιήσεις σε άλλα 4 μέλη του φόρουμ.

Το thread ξεκλειδώνεται εκ νέου και ελπίζω να μην χρειαστεί να ξανακλειδωθεί σύντομα.

Οποιαδήποτε νέα παράβαση του Κανονισμού που αφορά Σπαμ (ίδια και ίδια σχόλια από το ίδιο μέλος), Off topic συζητήσεις και επιθέσεις προς άλλα μέλη του φόρουμ, πρόκειται να τιμωρείται με πολυήμερο αποκλεισμό.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και εύχομαι καλές γιορτές σε όλους - ες!

Καλημέρα pleo.Πως το βαθμολογίες το 5.1 στο last of us. το 2?Έχει bitrate ή είναι ψόφια γάτα τα πίσω ηχεία?
Καλησπέρα, είδα χθες το S02E01 και ο ήχος ήταν ...κανονικό surround με σωστή ένταση στα πίσω ηχεία.