Vodafone TV

Ώπα. Τώρα γράφει Dolby Audio και έχει το σήμα της Dolby ας πούμε στην οθόνη του επεισοδίου που έχει Dolby 5.1.

Άντε πάλι δοκιμές να δούμε τι έχουν κάνει κι αν το κάνει σωστά.

Ώπα. Τώρα γράφει Dolby Audio και έχει το σήμα της Dolby ας πούμε στην οθόνη του επεισοδίου που έχει Dolby 5.1.

Άντε πάλι δοκιμές να δούμε τι έχουν κάνει κι αν το κάνει σωστά.
Άντε μπράβο. Καλό αυτό

OK, τίποτε το ιδιαίτερο. Απλώς τώρα όπου υπάρχει 5.1, δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ ηχητικής μπάντας. Γράφει κατ' ευθείαν Dolby Audio.

Στον TV3 αυτά. Στο app στο Shield παραμένει ως είχε.

DA.jpg

• Like
Reactions: kostthem
OK, τίποτε το ιδιαίτερο. Απλώς τώρα όπου υπάρχει 5.1, δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ ηχητικής μπάντας. Γράφει κατ' ευθείαν Dolby Audio.

Στον TV3 αυτά. Στο app στο Shield παραμένει ως είχε.

View attachment 252522
Είναι διαφορετικός και ο player?

Είναι διαφορετικός και ο player?

Η μόνη διαφορά που παρατήρησα ακόμη είναι στην αρχική σελίδα ότι είναι ελαφρώς διαφορετικά σχεδιασμένο το interface, σε ομορφιά όπως ειπώθηκε πιο πριν.

Πάντως στο MAX από τον TV3 εξακολουθεί να δείχνει ο AV ότι λαμβάνει DD+ 5.1 ενώ από το Shield δείχνει DD 5.1. Ενώ ο TV3 εξακολουθεί να δείχνει DD+ 5.1 ακόμα και σε πρόγραμμα που δεν είναι 5.1, όταν είναι γυρισμένος στην έξοδο Auto.

Η μόνη διαφορά είναι ότι στον TV3 παίζει κατ' ευθείαν το 5.1 (αυτό που είναι τέλος πάντων) όταν αυτό υπάρχει, χωρίς επιλογή από δύο μπάντες ήχου.
Τώρα κανονικά θα έπρεπε να κάτσω και να ακούσω αν έχει γίνει καμιά κουτσουκέλα, αλλά δεν έχω χρόνο.

Bottom Line: αισθητικού τύπου αλλαγές για την ώρα.

Εντάξει, μην το κάνουμε θέμα... και φθηνα τουριστικά μαγαζιά βάφουν κάνα τοίχο τέτοια περίοδο και λενε πως έκαναν ανακαίνιση αλλά ακόμα τα χάλια τους έχουν ...
Άλλαξαν την κατάσταση με τους υπότιτλους; ανέβασμα την ανάλυση/ ποιότητα εικόνας; παρέχουν όντως το hbo max και όχι δείγμα αυτού;
Αυτό θα πει αναβάθμιση, όλα τα άλλα είναι τουλάχιστον δευτερεύοντα...

Παίζει μόνο σε δίκτυο Vodafone το 3 το box. Μιλάω για το Vodafone TV όχι για τις υπόλοιπες εφαρμογές...
Δεν παίζουν τα κανάλια, όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά
Εγω εχω το box3 σε δικτυο Cosmote απο τον περασμενο Αυγουστο και λειτουργουν τα παντα κανονικοτατα. Ή δεν εχετε καθολου την υπηρεσια και αναπαραγετε φημεϛ ή καποιο προβλημα υπαρχει στην υλοποιηση σαϛ.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγω εχω το box3 σε δικτυο Cosmote απο τον περασμενο Αυγουστο και λειτουργουν τα παντα κανονικοτατα. Ή δεν εχετε καθολου την υπηρεσια και αναπαραγετε φημεϛ ή καποιο προβλημα υπαρχει στην υλοποιηση σαϛ.
Δεν κατάλαβα τη φράση "αναπαράγουμε φήμες". Σύμφωνα με την τεχνική υποστήριξη της Vodafone παίζει μόνο σε δίκτυο Vodafone, έχω δοκιμάσει σε δίκτυο Cosmote και δεν παίζει. Οπότε καλό είναι να ακούμε και τη διαφορετική άποψη. Επίσης το γεγονός ότι μπλοκάρει και για τρίτη φορά μου ζητάνε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί και σε άλλους, οπότε δεν πρόκειται για αναπαραγωγή φήμης!

Σε WiFi συνδέομαι που παίρνει μεν internet από το router της Vodafone αλλά είναι αποκομμένο από τα υπόλοιπα του router (δικό του subnet) και δεν παίζουν. Συνδέθηκα σε hotspot με πολύ καλή ταχύτητα (5G, 100+mbps), σκεπτόμενος ότι κάτι κάνω λάθος στην υλοποίηση μου, και επίσης δεν παίζουν τα κανάλια. Από την εφαρμογή για τα κινητά παίζουν όλα πάντα και παντού (εκτός αν δεν υπάρχει αρκετό bandwidth).

Από την τεχνική υποστήριξη μου είπαν πως αν το δίκτυο μου δεν "βλέπει" το WAN της IPTV στο router δεν παίζουν τα κανάλια. Και είναι ο μόνος λόγος που κρατάω ανοιχτό το WiFi του powerstation, γιατί αλλιώς δεν παίζουν τα κανάλια με τίποτα. Οπότε επέτρεψέ μου να πιστέψω τι μου είπε η τεχνική υποστήριξη και το δικό μου testing, κι ας "αναπαράγω φήμες".

παντως και εγω ρωτησα την τεχνικη υποστιριξη και μου ειπε οτι παιζει μονο με την συνδεση της σταθερης που ειναι αντιστοιχισμενο

Άλλο «παίζει μόνο με μία συγκεκριμένη σύνδεση σταθερής» και άλλο «παίζει μόνο με σύνδεση σταθερής Vodafone». Στα FAQs τους εξακολουθεί να γράφει ότι παίζει ανεξαρτήτως παρόχου.

Όταν λέτε το έχουν κάνει πιο όμορφο τι εννοείτε??Παίζει να ανεβάζει κάποιος φώτο??

Άλλο «παίζει μόνο με μία συγκεκριμένη σύνδεση σταθερής» και άλλο «παίζει μόνο με σύνδεση σταθερής Vodafone». Στα FAQs τους εξακολουθεί να γράφει ότι παίζει ανεξαρτήτως παρόχου.
Οι εφαρμογές Vodafone tv για κινητά, android TV κλπ παίζουν ανεξαρτήτως παροχου/router/box. Τα κανάλια στο box 3 παίζουν σε συγκεκριμένη σύνδεση που είναι η σύνδεση σταθερής της Vodafone, και το έχω επιβεβαιώσει με πολλούς τρόπους.

Σε πακέτα που δεν ειναι συνδυαστικά δεν γνωρίζω τι κάνουν και πως/αν παίζουν τα κανάλια του box.

• Like
Reactions: adok13
Πάντως σε box
Όταν λέτε το έχουν κάνει πιο όμορφο τι εννοείτε??Παίζει να ανεβάζει κάποιος φώτο??

Για lifting πρόκειται, τίποτε το σπουδαίο. Μάσκα, προφυλακτήρας, φλάς κλπ. :LOL:

Τα εικονίδια είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένα και τίποτε άλλο. Α ναι και το σήμα Dolby Audio όταν υπάρχει ήχος 5.1.

• Haha
  • Like
Reactions: kostthem and eri77
Οι εφαρμογές Vodafone tv για κινητά, android TV κλπ παίζουν ανεξαρτήτως παροχου/router/box. Τα κανάλια στο box 3 παίζουν σε συγκεκριμένη σύνδεση που είναι η σύνδεση σταθερής της Vodafone, και το έχω επιβεβαιώσει με πολλούς τρόπους.

Σε πακέτα που δεν ειναι συνδυαστικά δεν γνωρίζω τι κάνουν και πως/αν παίζουν τα κανάλια του box.

Βασικά εγώ έχω TV3 στο σπίτι και άλλο android box σε άλλο δεύτερο σπίτι. Ο λόγος που κρατάω τον TV3 στο σπίτι που είναι και το δίκτυο της Vodafone είναι ακριβώς αυτός. Τώρα αν δεν ισχύει, ευχαρίστως τα έκανα τράμπα, κι ας χάσω το καλύτερο interface του TV3.

Δεν κατάλαβα τη φράση "αναπαράγουμε φήμες". Σύμφωνα με την τεχνική υποστήριξη της Vodafone παίζει μόνο σε δίκτυο Vodafone, έχω δοκιμάσει σε δίκτυο Cosmote και δεν παίζει. Οπότε καλό είναι να ακούμε και τη διαφορετική άποψη. Επίσης το γεγονός ότι μπλοκάρει και για τρίτη φορά μου ζητάνε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί και σε άλλους, οπότε δεν πρόκειται για αναπαραγωγή φήμης!
Συγγνωμη αλλα αυτο που λεϛ δεν ισχυει. Στην περιοχη μου εχουμε μονο Cosmote και παιζει κανονικοτατα μεσω του box. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι κλειδωνει στο αρχικο δικτυο που το ενεργποιειϛ, ανεξαρτητωϛ παροχου και δεν παιζει αλλου. Οποτε ισωϛ για αυτο δε σου επαιξε σε Cosmote. Η αναπαραγωγη φημηϛ αφορουσε το οτι πρωτη φορα το ακουγα ειτε απο υπαλληλο τηϛ vodafone οταν εκανα τη συνδεση ειτε απο χρηστη.

Δεν ισχυει διαπιστωμενα. Δεν ειναι απαραιτητο το συνδυαστικο πακετο για να παιξει το Vodafone tv στο μποξακι. Παιζει κανονικοτατα σε δικτυο Cosmote 50αρα γραμμη.

Δεν έχω τον TV3. Ο προηγούμενος αποκωδικοποιητής τους έπαιζε κανονικά σε σταθερό δίκτυο Nova (κανάλια και on demand). Επίσης όταν τους είχα ρωτήσει (αφορά συνδυαστική συνδρομή) μου είχαν πει πως παίζει παντού.

Το duster, εσείς το βλέπετε; Οι ίδιοι το είχαν ανεβάσει στα social, για σουκου, αλλά μάλλον πάμε για το άλλο...