dimitrisp2
New member
- 18 December 2021
- 40
Αν ετοιμάζουν... Ίσως απλά κάνουν αλλαγές, για να πούνε ότι κάνουν....Να μας πείτε και εμάς τι ετοιμάζουν μα δούμε
Αν ετοιμάζουν... Ίσως απλά κάνουν αλλαγές, για να πούνε ότι κάνουν....Να μας πείτε και εμάς τι ετοιμάζουν μα δούμε
Άντε μπράβο. Καλό αυτόΏπα. Τώρα γράφει Dolby Audio και έχει το σήμα της Dolby ας πούμε στην οθόνη του επεισοδίου που έχει Dolby 5.1.
Άντε πάλι δοκιμές να δούμε τι έχουν κάνει κι αν το κάνει σωστά.
Είναι διαφορετικός και ο player?OK, τίποτε το ιδιαίτερο. Απλώς τώρα όπου υπάρχει 5.1, δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ ηχητικής μπάντας. Γράφει κατ' ευθείαν Dolby Audio.
Στον TV3 αυτά. Στο app στο Shield παραμένει ως είχε.
View attachment 252522
Είναι διαφορετικός και ο player?
Παίζει μόνο σε δίκτυο Vodafone το 3 το box. Μιλάω για το Vodafone TV όχι για τις υπόλοιπες εφαρμογές...
Εγω εχω το box3 σε δικτυο Cosmote απο τον περασμενο Αυγουστο και λειτουργουν τα παντα κανονικοτατα. Ή δεν εχετε καθολου την υπηρεσια και αναπαραγετε φημεϛ ή καποιο προβλημα υπαρχει στην υλοποιηση σαϛ.Δεν παίζουν τα κανάλια, όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά
Δεν κατάλαβα τη φράση "αναπαράγουμε φήμες". Σύμφωνα με την τεχνική υποστήριξη της Vodafone παίζει μόνο σε δίκτυο Vodafone, έχω δοκιμάσει σε δίκτυο Cosmote και δεν παίζει. Οπότε καλό είναι να ακούμε και τη διαφορετική άποψη. Επίσης το γεγονός ότι μπλοκάρει και για τρίτη φορά μου ζητάνε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί και σε άλλους, οπότε δεν πρόκειται για αναπαραγωγή φήμης!Εγω εχω το box3 σε δικτυο Cosmote απο τον περασμενο Αυγουστο και λειτουργουν τα παντα κανονικοτατα. Ή δεν εχετε καθολου την υπηρεσια και αναπαραγετε φημεϛ ή καποιο προβλημα υπαρχει στην υλοποιηση σαϛ.
Σε WiFi συνδέομαι που παίρνει μεν internet από το router της Vodafone αλλά είναι αποκομμένο από τα υπόλοιπα του router (δικό του subnet) και δεν παίζουν. Συνδέθηκα σε hotspot με πολύ καλή ταχύτητα (5G, 100+mbps), σκεπτόμενος ότι κάτι κάνω λάθος στην υλοποίηση μου, και επίσης δεν παίζουν τα κανάλια. Από την εφαρμογή για τα κινητά παίζουν όλα πάντα και παντού (εκτός αν δεν υπάρχει αρκετό bandwidth).Εγω εχω το box3 σε δικτυο Cosmote απο τον περασμενο Αυγουστο και λειτουργουν τα παντα κανονικοτατα. Ή δεν εχετε καθολου την υπηρεσια και αναπαραγετε φημεϛ ή καποιο προβλημα υπαρχει στην υλοποιηση σαϛ.
Οι εφαρμογές Vodafone tv για κινητά, android TV κλπ παίζουν ανεξαρτήτως παροχου/router/box. Τα κανάλια στο box 3 παίζουν σε συγκεκριμένη σύνδεση που είναι η σύνδεση σταθερής της Vodafone, και το έχω επιβεβαιώσει με πολλούς τρόπους.Άλλο «παίζει μόνο με μία συγκεκριμένη σύνδεση σταθερής» και άλλο «παίζει μόνο με σύνδεση σταθερής Vodafone». Στα FAQs τους εξακολουθεί να γράφει ότι παίζει ανεξαρτήτως παρόχου.
Όταν λέτε το έχουν κάνει πιο όμορφο τι εννοείτε??Παίζει να ανεβάζει κάποιος φώτο??
Οι εφαρμογές Vodafone tv για κινητά, android TV κλπ παίζουν ανεξαρτήτως παροχου/router/box. Τα κανάλια στο box 3 παίζουν σε συγκεκριμένη σύνδεση που είναι η σύνδεση σταθερής της Vodafone, και το έχω επιβεβαιώσει με πολλούς τρόπους.
Σε πακέτα που δεν ειναι συνδυαστικά δεν γνωρίζω τι κάνουν και πως/αν παίζουν τα κανάλια του box.
Συγγνωμη αλλα αυτο που λεϛ δεν ισχυει. Στην περιοχη μου εχουμε μονο Cosmote και παιζει κανονικοτατα μεσω του box. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι κλειδωνει στο αρχικο δικτυο που το ενεργποιειϛ, ανεξαρτητωϛ παροχου και δεν παιζει αλλου. Οποτε ισωϛ για αυτο δε σου επαιξε σε Cosmote. Η αναπαραγωγη φημηϛ αφορουσε το οτι πρωτη φορα το ακουγα ειτε απο υπαλληλο τηϛ vodafone οταν εκανα τη συνδεση ειτε απο χρηστη.Δεν κατάλαβα τη φράση "αναπαράγουμε φήμες". Σύμφωνα με την τεχνική υποστήριξη της Vodafone παίζει μόνο σε δίκτυο Vodafone, έχω δοκιμάσει σε δίκτυο Cosmote και δεν παίζει. Οπότε καλό είναι να ακούμε και τη διαφορετική άποψη. Επίσης το γεγονός ότι μπλοκάρει και για τρίτη φορά μου ζητάνε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί και σε άλλους, οπότε δεν πρόκειται για αναπαραγωγή φήμης!
Δεν ισχυει διαπιστωμενα. Δεν ειναι απαραιτητο το συνδυαστικο πακετο για να παιξει το Vodafone tv στο μποξακι. Παιζει κανονικοτατα σε δικτυο Cosmote 50αρα γραμμη.Οι εφαρμογές Vodafone tv για κινητά, android TV κλπ παίζουν ανεξαρτήτως παροχου/router/box. Τα κανάλια στο box 3 παίζουν σε συγκεκριμένη σύνδεση που είναι η σύνδεση σταθερής της Vodafone, και το έχω επιβεβαιώσει με πολλούς τρόπους.
Σε πακέτα που δεν ειναι συνδυαστικά δεν γνωρίζω τι κάνουν και πως/αν παίζουν τα κανάλια του box.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.