Vodafone TV

Όσον αφορά το μποξάκι πάντως, μου το έδωσε φίλος που δεν τον ενδιέφερε και έπαιζε κανονικά σε μένα που είμαι με cosmote. Αργότερα του το γύρισα γιατί βγήκε η εφαρμογή στη Samsung και στο δικό του δίκτυο, Vodafone, συνεχίζει να παίζει πάλι.

• Like
Reactions: thiseas
Και σε μένα το μποξάκι παίζει κανονικά μέσω δικτύου άλλης εταιρείας.
Όσο για το ..."λίφτινγκ" καμία ουσιαστική αναβάθμιση/αλλαγή...

Το Vodafone tv ,που έχει "αποκλειστική δισθεση του hbo την Ελλάδα" θα προβάλει άραγε την σειρά it welcome to derry?

• Like
Reactions: angelalex
μηπως σε αυτους παιζει σε αλλο δικτυο ειναι συμβολαιο vodafone tv ανεξαρτητο? και σε οσους παιρνουν vodafone tv σε συνδιασμο με σταθερη ειναι κλειδωμενο με τη συνδεση?

μηπως σε αυτους παιζει σε αλλο δικτυο ειναι συμβολαιο vodafone tv ανεξαρτητο? και σε οσους παιρνουν vodafone tv σε συνδιασμο με σταθερη ειναι κλειδωμενο με τη συνδεση?
Όσο αφορά τη περίπτωση μου, ήταν σε συμβόλαιο του φίλου μου η TV και όχι ανεξάρτητη.

• Like
Reactions: adok13
Καλησπέρα.

Ερώτηση. Στην LG E8 μου, όταν ενεργοποιήσω στη θύρα του TV3 τη ρύθμιση HDMI ULTRA HD Deep Colour (η οποία ουσιαστικά δίνει 4k κτλ στη συγκεκριμένη θύρα), αρχίζει και αναβοσβηνει ανα random χρονικά διαστήματα, μέχρι που κάποια στιγμή σταματάει να δίνει "σήμα". Να σημειώσω οτι πριν το τελευταίο update του TV3 δε μου έδινε καν τη δυνατότητα να το ενεργοποιήσω στη συγκεκριμένη θύρα, που μάλλον σημαίνει οτι κάτι άλλαξαν.

Τι μπορεί να φταίει? Καλώδιο? Ή μπορεί κάτι άλλο?

Και σε μένα αφορά συνδυαστικό συμβόλαιο με σταθερή.

• Like
Reactions: adok13
επιβεβαιώνω κι εγώ , με ανανέωση συμβολαίου μου το πρότειναν...

Καλησπέρα.

Ερώτηση. Στην LG E8 μου, όταν ενεργοποιήσω στη θύρα του TV3 τη ρύθμιση HDMI ULTRA HD Deep Colour (η οποία ουσιαστικά δίνει 4k κτλ στη συγκεκριμένη θύρα), αρχίζει και αναβοσβηνει ανα random χρονικά διαστήματα, μέχρι που κάποια στιγμή σταματάει να δίνει "σήμα". Να σημειώσω οτι πριν το τελευταίο update του TV3 δε μου έδινε καν τη δυνατότητα να το ενεργοποιήσω στη συγκεκριμένη θύρα, που μάλλον σημαίνει οτι κάτι άλλαξαν.

Τι μπορεί να φταίει? Καλώδιο? Ή μπορεί κάτι άλλο?

Πιθανόν να είναι το καλώδιο γιατί στη συσκευασία του TV3 δίνουν ένα απλό High Speed που σημαίνει ότι δεν έχει την πιστοποίηση για 4Κ60, ΒΤ2020 και έως 18Gbps bandwidth, όπως θα ήταν ας πούμε το καλώδιο της πιο πάνω κατηγορίας Premium High Speed που τα καλύπτει αυτά περνώντας από πιστοποίηση.

• Like
Reactions: geovrettos
Πιθανόν να είναι το καλώδιο γιατί στη συσκευασία του TV3 δίνουν ένα απλό High Speed που σημαίνει ότι δεν έχει την πιστοποίηση για 4Κ60, ΒΤ2020 και έως 18Gbps bandwidth, όπως θα ήταν ας πούμε το καλώδιο της πιο πάνω κατηγορίας Premium High Speed που τα καλύπτει αυτά περνώντας από πιστοποίηση.

Δεν χρησιμοποιώ το δικό τους. Δικά μου High Speed. Και στις άλλες θύρες δεν έχω πρόβλημα... Εκτός αν υπάρχει κάποιου είδους ασυμβατότητα μεταξύ του TV3 και της LG ? Στους υπόλοιπους δίνει κανονικά 4k κτλ ?

Έβαλα το box για να δω τι έχει αλλάξει στο UI πού λέτε έχει γίνει πιο όμορφο. Χαμπάρι δεν πήρα ότι έχουν γίνει αλλαγές

Εμένα ανεξάρτητο τβ είναι και παίζει κανονικά με δίκτυο άλλης εταιρείας.

Κι εγώ νέος, με Starlink είναι οκ η σύνδεση.
Στην αρχή είχα το σφάλμα tag006 αλλά διορθώθηκε με αλλαγή dns.
Δεν έχω τρόπο να ελέγξω σε τι bitrate κι ανάλυση παίζει. Σίγουρα όχι κάτι θεαματικό όπως πχ το Disney ή το Apple TV.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κι εγώ νέος, με Starlink είναι οκ η σύνδεση.
Στην αρχή είχα το σφάλμα tag006 αλλά διορθώθηκε με αλλαγή dns.
Δεν έχω τρόπο να ελέγξω σε τι bitrate κι ανάλυση παίζει. Σίγουρα όχι κάτι θεαματικό όπως πχ το Disney ή το Apple TV.

Δεδομένα δεν υποστηρίζει τέτοια ποιότητα. Όπως και από άλλον αναφέρεται ούτε καν το καλώδιο hdmi που έχει μέσα η συσκευασία δεν υποστηρίζει 4Κ . Συγκριτικά δε με την cosmote tv που και υλικό και κανάλι έχει με 4Κ, ούτε αυτό θα συναντήσεις εδώ. Πέραν αυτών δεν έχει ούτε άλλες, πιο απλές, λειτουργείς όπως λόγου χάρη η επεξεργασία/ αφαίρεση υποτίτλων. Σε θέματα ποιότητας (εικόνας και ήχου) είναι προφανώς η πιο αδύναμη υπηρεσία. Στα του περιεχομένου, ανεξάρτητα πως κρίνει ο καθένας το διαθέσιμο, όπως επίσης έχει αναφερθεί κι εδώ υστερεί μιας και παρόλο που διαφημίζεται ως ο αποκλειστικός παρδοος του hbo και του via στην χώρα μας, ναι μεν το παρέχει αποκλειστικά αλαλούμ σίγουρα όχι στο σύνολο του. Αντίθετα, όπως επίσης παλαιότερα έχει γραφτεί από κάποιον το αποκλειστικό περιεχόμενο θα μπαίνει "σιγά-σιγά". Τέλος, το μόνο περιεχόμενο που μπορεί να αναπαραχθεί στην μέγιστη ποιότητα εικόνας και ήχου είναι αυτό του Disney και είναι προφανές ότι αυτό συμβαίνει γιατί σε αυτό έχουμε πρόσβαση απευθείας μέσω της μητρικής εφαρμογής κι όχι μέσω του Vodafone tv.

Το Disney ήταν το selling point για μένα. Ίδια τιμή με bonus περιεχόμενο, το οποιοδήποτε έχει αυτή τη στιγμή.

• Like
Reactions: kostthem
Το επόμενο διάστημα η Vodafone tv ετοιμάζει μια σειρά από κινήσεις στην αγορά ..

• Like
Reactions: kostthem
Το επόμενο διάστημα η Vodafone tv ετοιμάζει μια σειρά από κινήσεις στην αγορά ..

Περιέγραψες όλο το άρθρο ήδη.
Πολύ γενικό. Έχει κανείς εικόνα τι έχουν στο πλάνο;

Όπως και από άλλον αναφέρεται ούτε καν το καλώδιο hdmi που έχει μέσα η συσκευασία δεν υποστηρίζει 4Κ.

Για να είμαστε ακριβείς, δεν έχει τέτοια πιστοποίηση. Αφού λοιπόν υπήρξε συνδυαστικά στην περίπτωση ανάγκη για bandwidth το οποίο καλύπτεται από την πιστοποίηση καλωδίου της αμέσως επόμενης (αλλά όχι κορυφαίας) κατηγορίας, είναι πιθανόν να φταίει το καλώδιο.
Τα καλώδια HDMI έχουν πιστοποιήσεις, όχι εκδόσεις (1.4, 2.0. 2.1 κλπ, αυτό αφορά στις θύρες HDMI και όχι στα καλώδια). Αυτό σημαίνει ότι περνάνε κάποια τεστ προκειμένου να αποκτήσουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να περάσουν τέτοιο είδος σήματος. Ειδικά σε μικρά μήκη πολλές φορές μπορούνε.
Το λέω αυτό γιατί μπορεί σε κάποιον να δουλεύει, αναλόγως και του πόσο ανεκτική είναι μια τηλεόραση σε αυτά.
Κανονικά θέλεις cable tester για να δεις τα όρια του κάθε καλωδίου σε bandwidth.

Last edited:
Τα καλώδια HDMI έχουν πιστοποιήσεις, όχι εκδόσεις (1.4, 2.0. 2.1 κλπ, αυτό αφορά στις θύρες HDMI και όχι στα καλώδια). Αυτό σημαίνει ότι περνάνε κάποια τεστ προκειμένου να αποκτήσουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να περάσουν τέτοιο είδος σήματος. Ειδικά σε μικρά μήκη πολλές φορές μπορούνε.
Το λέω αυτό γιατί μπορεί σε κάποιον να δουλεύει, αναλόγως και του πόσο ανεκτική είναι μια τηλεόραση σε αυτά.
Κανονικά θέλεις cable tester για να δεις τα όρια του κάθε καλωδίου σε bandwidth.
Τα καλώδια γιατί να μην έχουν εκδοσή; Ένα καλής μάρκας Ugreen HDMI 2.1

παίζει και πολύ μεγαλύτερες σε απαιτήσεις εξόδους όπως π.χ. από Nvidia 30xx κάρτες και πάνω που έχουν HDMI 2.1 έξοδο και βγάζουν 4Κ/120hz στην δίκη μου τηλεόραση κανονικά. Σε παλιότερες κάρτες πχ Nvidia 1060, HDMI v2 υποστηρίζεται και με μετατροπή της DisplayPort 1.4 εξόδου με τον σωστό active adapter