Vodafone TV

Φόρτωσε το apple account και κάνε συνδρομή πληρώνοντας από το υπόλοιπο του λογαριασμού.
Σωστός, δεν το είχα σκεφτεί. Ευτυχώς βέβαια που δεν βρήκα άκρη άμεσα γιατί τελικά τακτοποιήθηκα ακόμα καλύτερα :)

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχουν πάρει φόρα τελευταία και βάζουν αβέρτα υλικό. Σε παιδικά έχουν μπει κύκλοι από Μπαγκς Μπάνι, Tom and Jerry πολλοί κύκλοι, grizzy and lemmings, scooby doo και άλλα πολλές όλα στα ελληνικά!!!! Η χαρά του παιδιού!

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχουν πάρει φόρα τελευταία και βάζουν αβέρτα υλικό. Σε παιδικά έχουν μπει κύκλοι από Μπαγκς Μπάνι, Tom and Jerry πολλοί κύκλοι, grizzy and lemmings, scooby doo και άλλα πολλές όλα στα ελληνικά!!!! Η χαρά του παιδιού!
οσα και να βαλει αμα δεν φτιαξουν τη εφαρμογη δεν εχει νοημα!!!

Είναι όλα αυτά που μπήκαν σήμερα στο Κυπριακό max😀

To votafove tv3 μετά από διακοπή δουλεύει να μπω στις εφαρμογές του πλει στορυ να βλέπω cosmote tv

To votafove tv3 μετά από διακοπή δουλεύει να μπω στις εφαρμογές του πλει στορυ να βλέπω cosmote tv
Αυτη την απορια εχω και εγω αλλα δεν βλεπω να εχει απαντηθει. Δεν αχω διακοψει τη συνδρομη οποτε θα ηθελα να το μαθω για τον καιρο που θα το αποφασισω. Προϛ το παρον εχει ληξει η προηγουμενη δεσμευση και οπωϛ μου απαντησαν στο chat συνεχιζω χωριϛ αλλη ενεργεια.

Πριν απο χρονια τοτε που ειχανε και τα νοβασπορτς ειχα vf tv. Δεν ημουν απογοητευμρνος ουτε ενθουασιασμενος αλλα το ειχα κοψει. Σημερα εβαλα δωρεαν ενα μηνα μεσω εφαρμογης σε Sony XR με google tv παρα τις ασχημες κριτικες για την εφαρμογη. Εντυπωσεις : εικονα καλη οχι τελεια. Οι ταινιες τσουλανε απροβληματιστα κανενα κολλημα. Το μενου ειναι μαυρο χαλι. Το περιεχομενο ειναι αριστο σε σειρες μετριο προς καλο σε ταινιες. Για 6,90 που το δινουν στανταρ αξιζει. Περισσοτερο κλινω θετικα παρα αρνητικα. Εχω και cosmote, nova και disney. Περισσοτερο θελω να μεινω στο γεγονος οτι παρολο που το δουλευω χωρις μποξακι δεν εχω θεμα. Καλημερα σε ολους

Είχα αναφερθεί προ μηνών στο θέμα του box της vodafone το οποίο δεν μπορεί να δείξει HDR περιεχόμενο όταν είναι σε ανάλυση 4Κ, αλλά μόνο όταν το γυρνάς σε 1080.
Μήπως πλέον δίνουν κάποιο νεότερο μποξάκι που να λύνει το θέμα αυτό;

Παιδιά έχει αλλάξει σε κάποιον η συνδρομή στο Disney; Εμένα ακόμα premium είναι. Λέτε να μετάνιωσαν από το κράξιμο; :D

• Like
Reactions: donk
Τσάμπα έχασαν τόσους συνδρομητές..
Αν ισχύει αυτό που λέτε και στην πράξη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά έχει αλλάξει σε κάποιον η συνδρομή στο Disney; Εμένα ακόμα premium είναι. Λέτε να μετάνιωσαν από το κράξιμο; :D
Το πιστεύω ακράδαντα. Τέτοια μαζική φυγή και ταυτόχρονα κράξιμο τους έβαλαν μυαλό.

μου κανουν προσφορα με 6 ευρω παραπανω το vodafone tv. απο ποιοτητα εικονας τι λεει? βλεπεται? εχει 24μηνη δεσμευση? γιατι ενας κυριος λογος ειναι το disney plus και φοβαμαι μην το αφαιρεσουν καποια στιγμη και το πληρωνω τσαμπα.

Για την δέσμευση πρέπει να ρωτήσεις αυτόν που σου έκανε την προσφορά.

Για την τηλεόραση τώρα, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι, οι περισσότεροι την έχουν για το Disney, η απόφαση είναι μόνο δική σου.

Το πιστεύω ακράδαντα. Τέτοια μαζική φυγή και ταυτόχρονα κράξιμο τους έβαλαν μυαλό.

Σιγά μην τους έβαλαν μυαλό. Κι εμένα premium λέει στον λογαριασμό αλλά Atmos γιοκ.
DD+ 5.1 βλέπει ο AVC-X2850H πλέον από το Disney της Vodafone.

Σιγά μην τους έβαλαν μυαλό. Κι εμένα premium λέει στον λογαριασμό αλλά Atmos γιοκ.
DD+ 5.1 βλέπει ο AVC-X2850H πλέον από το Disney της Vodafone.

False alarm. Έβλεπα το Alien Earth που δεν είναι σε Dolby Atmos.
Έχει ακόμα σε άλλο περιεχόμενο Atmos.

Άντε να δούμε...

• Like
Reactions: kostthem
περιεχόμενο Atmos
Βάλε ένα οποιοδήποτε MARVEL. Αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι κομπλέ. Έγινε πανικός στο φευγιό πάντως. Όταν πήρα να διακόψω έτρεμαν και μου είπαν για μείωση τιμής ότι θα υποχρεωθώ να πληρώσω 95 ευρώ πέναλτι. Εννοείται ότι κατάλαβαν ότι λένε βλακείες και ότι δεν είμαι άσχετος για αυτό το έριξαν στις εκπτώσεις μετά. Αλλά δεν πειράζει. Έρχεται η ώρα τους. ΔΕΗ FIBER. 19 ευρώ σε ενάμιση μήνα το πολύ που θα είναι ενεργοποιημένο. Ήδη έχουν περάσει ότι χρειάζεται.

Τελικώς αν κάνεις διετή σύμβαση Vodafone TV σήμερα, ποιο πακέτο Disney Plus σου δίνουν, το απλό ή το 4K?

Τελικώς αν κάνεις διετή σύμβαση Vodafone TV σήμερα, ποιο πακέτο Disney Plus σου δίνουν, το απλό ή το 4K?
Στο site τους, γράφει Disney+ παντού και σε όλα τα πακέτα που προσφέρεται. Δεν λέει όμως premium κάπου. Στο δικό μου account στην Disney, είναι πάντως ακόμα premium. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται, και δεν ρωτάω, μην ξυπνήσουν και το αλλάξουν.

Στο site τους, γράφει Disney+ παντού και σε όλα τα πακέτα που προσφέρεται. Δεν λέει όμως premium κάπου. Στο δικό μου account στην Disney, είναι πάντως ακόμα premium. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται, και δεν ρωτάω, μην ξυπνήσουν και το αλλάξουν.

Μπορεί να γράφει premium αλλά λογικά δεν έχει Dolby κλπ. Επομένως είναι στα χαρτιά.
Το παρατήρησα 3 ημέρες πριν την οριστική διακοπή.

Sent from my iPhone using Tapatalk