Vodafone TV

Όνειρο απατηλό τελικά η σταδιακή προσθήκη όλου του περιεχομένου του HBO Max. Μόνο οι σειρές-κράχτες και 1-2 ταινίες το μήνα βλέπω να προστίθενται.

Διαβασα οτι στο ντισνει μπαινει και το hulu. Για να δουμε
Το Hulu ήταν ήδη στο Disney+, αλλά με πρόσθετη συνδρομή (όπως και το ESPN). Τώρα λένε ότι το αγόρασε και από 8/10 θα γίνει αλλαγή interface και θα είναι μέσα στην συνδρομή.

1759652175642.webp

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Δεν υπάρχει όλο το περιεχόμενο, λείπουν πάρα πολλά... Με κορυφαίο την σειρά the handmade tail.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει τώρα το handmaid's tale. Λογικά έχει δώσει τα δικαιώματα αλλού στη χώρα μας (nova, cosmote TV) και γι'αυτό δεν είναι εκεί.

Στις περισσότερες αγορές το disney+ έχει ήδη το περιεχόμενο του hulu, ως Star (για ευνόητους λόγους στην Ελλάδα είναι "more entertainment").

Η είδηση περί ενοποίησης αφορά τις ΗΠΑ, όπου το Hulu το κατείχαν η Disney και η Comcast (Αν θυμάμαι καλά μετά από τόσες αγοραπωλησιες ποσοστών) και έγινε πλήρως της Disney πρόσφατα.

• Like
Reactions: voys
Δεν υπάρχει όλο το περιεχόμενο, λείπουν πάρα πολλά... Με κορυφαίο την σειρά the handmade tail.
To The Handmaid's Tale είναι παραγωγή της MGM.
Νομίζω τα δικαιώματα προβολής στην Ελλάδα τα έχει η Nova.
Και δεν νομίζω να μπει ποτέ στο ελληνικό Disney+, λογικά όταν τα δικαιώματα προβολής φύγουν από την Nova, η Amazon να το βάλει στο Prime.

Η είδηση περί ενοποίησης αφορά τις ΗΠΑ, όπου το Hulu το κατείχαν η Disney και η Comcast (Αν θυμάμαι καλά μετά από τόσες αγοραπωλησιες ποσοστών) και έγινε πλήρως της Disney πρόσφατα.

Η είδηση αφορά πρώτα τη παγκόσμια αγορά στις 8 Οκτωβρίου 2025 και μετά τις ΗΠΑ που θα ακολουθήσει...​

To Hulu γίνεται από τις 8 Οκτωβρίου παγκόσμια μάρκα γενικής ψυχαγωγίας στο Disney+!​

• Like
Reactions: bvb7 and pepis

Η είδηση αφορά πρώτα τη παγκόσμια αγορά στις 8 Οκτωβρίου 2025 και μετά τις ΗΠΑ που θα ακολουθήσει...​

To Hulu γίνεται από τις 8 Οκτωβρίου παγκόσμια μάρκα γενικής ψυχαγωγίας στο Disney+!​

Κοινώς, λέει ότι κάνουν rebranding παγκοσμίως. Το ίδιο περιεχόμενο που έχουμε και τώρα θα έχει, με την ταμπέλα "Hulu" στη Ελλάδα, δεν θα αλλάξει κάτι άλλο.

• Like
Reactions: kostthem
Υποτίθεται ότι το Φθινόπωρο (τώρα δηλαδή) θα γίνει η ενοποίηση του interface, και μέχρι το 2026 θα μπαίνει περιεχόμενο από Hulu περισσότερο. Μην γίνει κι όλας το Disney+ ένα μέρος του Hulu.
Για την Ευρώπη αυτά, στην Αμερική θα παραμείνει ξεχωριστό.

Απλώς εγώ βλέπω πως η κίνηση αυτή, η οποία δεν μπορεί παρά να γίνει σταδιακά, έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί τις άλλες πλατφόρμες. Γιατί από μόνο του το Disney+ προφανώς δεν μπορεί, και οι «ενέσεις» του Hulu/Star/More Entertainment μέχρι τώρα είναι πολύ μικρές για να μπορέσουν να βοηθήσουν.

Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε, για τη Vodafone μιλάμε, αλλά ως στρατηγική ανοίγει ενδεχόμενα και για εμάς με το Vodafone TV. Θεωρητικά... .

εβαλα πριν κανα μηνα vodafone tv, ξερετε αν δινει και ant1 plus δωρεαν? κατι τετοιο ειχα διαβασει αλλα δεν εχω καταλαβει.

εβαλα πριν κανα μηνα vodafone tv, ξερετε αν δινει και ant1 plus δωρεαν? κατι τετοιο ειχα διαβασει αλλα δεν εχω καταλαβει.

εχω ηδη λογαριασμο ant1. πρεπει να κανω log in μεσω του αποκωδικοποιητη της vodafone? για να συνδεθουν οι λογαριασμοι?

Όχι. Δίνουν ένα voucher το οποίο βάζεις στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σου στο Αντ1+ και παίρνεις Χ μήνες δωρεάν (= δεν σου χρεώνει την κάρτα ο Αντ1 όσο ισχύει το voucher).
Δεν παίζει ρόλο από πού κανείς login.

• Like
Reactions: adok13
Όχι. Δίνουν ένα voucher το οποίο βάζεις στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σου στο Αντ1+ και παίρνεις Χ μήνες δωρεάν (= δεν σου χρεώνει την κάρτα ο Αντ1 όσο ισχύει το voucher).
Δεν παίζει ρόλο από πού κανείς login.
καταλαβα. ευχαριστω.

Εχω σπάσει το κεφάλι μου. Προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Vodafone tv σε μια android turbo-x hd ready tv και δεν βρίσκει την εφαρμογή καν. Αν ανοίξω το play store και επιλέξω την εφαρμογή, πάλι για αυτή την tv μου γράφει ότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη. Σε Sony android tv που έχω, η εφαρμογή μπαίνει κανονικά. Μπορείς κάποιος φίλος να βοηθήσει ή να έχει κάποια ιδέα τι παίζει;