Vodafone TV

Έκανα αίτημα για διακοπή vodafone tv με προοπτική να αλλάξω εταιρεία είχα μια καλή πρόταση από την νόβα. Τελικά με αντιπρόταση και gigabit voucher ανανέωσα για 24 μήνες, όμως αυτό που με προβλημάτισε ήταν το ερωτηματολόγιο που ακολούθησε και ήταν για το Vodafone tv. Είχε ερωτήσεις του τύπου, αν παρακολουθώ DISNEY plus και αν μια πιθανή αποχώρηση από το πακέτο θα επηρεάσει την επιλογή μου στο Vodafone tv. Πάνω κάτω αυτό ήταν το πνεύμα των ερωτήσεων αν κατάλαβα καλά.
Σε ποιο προγραμμα και ποσο πληρωνεις ??? αν επιτρέπεται

Έκανα αίτημα για διακοπή vodafone tv με προοπτική να αλλάξω εταιρεία είχα μια καλή πρόταση από την νόβα. Τελικά με αντιπρόταση και gigabit voucher ανανέωσα για 24 μήνες, όμως αυτό που με προβλημάτισε ήταν το ερωτηματολόγιο που ακολούθησε και ήταν για το Vodafone tv. Είχε ερωτήσεις του τύπου, αν παρακολουθώ DISNEY plus και αν μια πιθανή αποχώρηση από το πακέτο θα επηρεάσει την επιλογή μου στο Vodafone tv. Πάνω κάτω αυτό ήταν το πνεύμα των ερωτήσεων αν κατάλαβα καλά.
Κι εμένα μου το στείλανε αυτό το ερωτηματολόγιο. Στην ουσία το ύφος τον ερωτήσεων ήταν "θα σας λείψει το disney plus;". Κι εμένα με προβλημάτισε...

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εμένα μου το στείλανε αυτό το ερωτηματολόγιο. Στην ουσία το ύφος τον ερωτήσεων ήταν "θα σας λείψει το disney plus;". Κι εμένα με προβλημάτισε...

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως πάει η ΔΕΗ να τους πάρει τη συνεργασία και ζυγίζουν τα πράγματα;

3 Μήνες Δωρεάν Vodafone TV Start

1284.png
Αυτό ήταν διαθέσιμο μόνο για 24 ώρες σε πελάτες vodafone μέσω του app; Επειδή Halloween είναι 31/10

Last edited:
Αν κόψουν το disney plus εντελώς τι να το κάνεις το vodafone tv;
Ούτε τα αθλητικά που ενδιαφέρουν δεν έχει, ούτε τα ελληνικά κανάλια δεν τα έχει όλα που ενδιαφέρον το κόσμο.
Τι νομίζουν ότι έχουν για να τραβήξουν κόσμο; 10 σειρές και 10 ταινίες από το hbo;
Αυτά νομίζουν ότι αρκούν για να πουλάνε τηλεόραση; Κούνια που τους κούναγε.

Τους έχω ικανούς επειδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, να κάνουν καμιά ματσακονιά και με το Disney+ και να το προσφέρουν όπως το HBO. Δηλαδή ό,τι νά ΄ναι greek style.

Ή να κάνουν το εξής. Να επιλέξουν μόνο το hulu όπως είναι τώρα από το Disney+, δηλαδή πολύ λίγα πράγματα, και να λένε από δω και πέρα... Vodafone TV με HBO και hulu. 🥳:eek:

Σου λέει, μας κράξανε το καλοκαίρι με το Disney που θέλουμε να το κάνουμε απλό και όχι premium, το αφήσανε για τους παλαιότερους τουλάχιστον συνδρομητές, αλλά αναπόφευκτα κάποια στιγμή το κόστος θα τους επιβαρύνει και θα πρέπει να κάνουνε κινήσεις.

Το να ακριβύνουν την υπηρεσία δεν τους βγαίνει, κακώς για μας που θα αντέχαμε μια μικρή επιβάρυνση προκειμένου να μην χάσουμε σε ποιότητα.

Αλλά όταν βγαίνεις και έχεις μαζέψει τα voucher όλα με υπερπροσφορά, κάποια στιγμή θα το πληρώσεις... . Έφτιαξες το προφίλ του οικονομικού πακέτου και μάζεψες εκείνους που θέλουν να κάνουν οικονομία. Άρα εάν το ακριβύνεις θα έχεις να χάσεις συνδρομητές πολλούς.

Τους έχω ικανούς επειδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, να κάνουν καμιά ματσακονιά και με το Disney+ και να το προσφέρουν όπως το HBO. Δηλαδή ό,τι νά ΄ναι greek style.

Ή να κάνουν το εξής. Να επιλέξουν μόνο το hulu όπως είναι τώρα από το Disney+, δηλαδή πολύ λίγα πράγματα, και να λένε από δω και πέρα... Vodafone TV με HBO και hulu. 🥳:eek:

Σου λέει, μας κράξανε το καλοκαίρι με το Disney που θέλουμε να το κάνουμε απλό και όχι premium, το αφήσανε για τους παλαιότερους τουλάχιστον συνδρομητές, αλλά αναπόφευκτα κάποια στιγμή το κόστος θα τους επιβαρύνει και θα πρέπει να κάνουνε κινήσεις.

Το να ακριβύνουν την υπηρεσία δεν τους βγαίνει, κακώς για μας που θα αντέχαμε μια μικρή επιβάρυνση προκειμένου να μην χάσουμε σε ποιότητα.

Αλλά όταν βγαίνεις και έχεις μαζέψει τα voucher όλα με υπερπροσφορά, κάποια στιγμή θα το πληρώσεις... . Έφτιαξες το προφίλ του οικονομικού πακέτου και μάζεψες εκείνους που θέλουν να κάνουν οικονομία. Άρα εάν το ακριβύνεις θα έχεις να χάσεις συνδρομητές πολλούς.
Εννοείς να βάλουν περιεχόμενο από το hulu στο δικό τους app;
Όπως κάνουν με το hbo;
Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό η Disney.
Εδώ απέρριψε τέτοιου είδους πρόταση από τον SKY που είναι μεγαθήριο. Θα το δεχτεί από το καρναβάλι της ελληνικής vodafone;
Η Disney δεν δίνει σε κανένα τρίτο τίποτα παγκοσμίως, το περιεχόμενο της το έχει μόνο για την εφαρμογή της.
Τους έχει φύγει πολύς κόσμος στη vodafone. Και ξέρεις που το κατάλαβα; Από τις προσφορές που είχαν βγάλει Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Έδιναν σε προσφορά fiber 300 και vodafone tv full στα 33 ευρώ, μιλάω για προσφορά στο site τους.
Μήπως και γυρίσει κανένας πίσω.
Αν δεν αντιληφθούν ότι για να κρατήσουν κόσμο στα συνδυαστικά τους από τη στιγμή που δεν έχουν premium αθλητικά, ο μόνος τρόπος είναι να μπαίνουν μέσα στη τηλεόραση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος όταν δεν έχουν premium αθλητικά.

Last edited:
Κάποια στιγμή θα λήξει η συνεργασία με την disney. Όπως θα λήξει και η συνεργασία με το hbo max, ειδικά εάν εξαγοραστεί είτε από το netflix, apple, paramount.

Εννοείς να βάλουν περιεχόμενο από το hulu στο δικό τους app;
Όπως κάνουν με το hbo;
Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό η Disney.
Όχι, εννοώ να κρατήσουν το κομμάτι του hulu μόνο όπως προσφέρεται από το Disney+ premium.
Και το HBO με τα χάλια που το έχουν.
Α, ναι. Και το viaplay πωστολεν.

Αν δεν αντιληφθούν ότι για να κρατήσουν κόσμο στα συνδυαστικά τους από τη στιγμή που δεν έχουν premium αθλητικά, ο μόνος τρόπος είναι να μπαίνουν μέσα στη τηλεόραση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος όταν δεν έχουν premium αθλητικά.

Ας μη γελιόμαστε. Το Cosmote TV με τα αθλητικά και κάνα netflix σε 4Κ με immersive ήχο, είναι ακριβό πακέτο. Βέβαια ξέρουν τι πουλάνε και γι' αυτό το πουλάνε ακριβά.

Εγώ βλέπω ότι η Vodafone ζορίζεται να κρατήσει τις τιμές εκεί με το πακέτο που έχει. Το πρόβλημα είναι ότι έχει επενδύσει στο «οικονομικό πακέτο για τους περισσότερους» και αυτό θα έχει ως προτεραιότητα.
Εμείς που θα πληρώναμε και μια μικρή προσαύξηση προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα, είμαστε ασήμαντη μειοψηφία. Θα κοιτάξουν να είναι ανταγωνιστικοί για το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, το οποίο μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς (δηλαδή οι συνδρομητές) από ποιότητα ήχου και εικόνας δεν έχουν ενδιαφέρον (ούτε και αντίληψη).

• Like
Reactions: SWISSTEC
Ας μη γελιόμαστε. Το Cosmote TV με τα αθλητικά και κάνα netflix σε 4Κ με immersive ήχο, είναι ακριβό πακέτο. Βέβαια ξέρουν τι πουλάνε και γι' αυτό το πουλάνε ακριβά.

Εγώ βλέπω ότι η Vodafone ζορίζεται να κρατήσει τις τιμές εκεί με το πακέτο που έχει. Το πρόβλημα είναι ότι έχει επενδύσει στο «οικονομικό πακέτο για τους περισσότερους» και αυτό θα έχει ως προτεραιότητα.
Εμείς που θα πληρώναμε και μια μικρή προσαύξηση προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα, είμαστε ασήμαντη μειοψηφία. Θα κοιτάξουν να είναι ανταγωνιστικοί για το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, το οποίο μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς (δηλαδή οι συνδρομητές) από ποιότητα ήχου και εικόνας δεν έχουν ενδιαφέρον (ούτε και αντίληψη).

Μειοψηφία είμαστε αυτοί που έχουμε θέμα από το κουτσούρεμα της ποιότητας από 4K σε 1080P.
Αλλά δεν είναι μειοψηφία ο κόσμος που κρατάει το vodafone tv για να βλέπουν τα παιδιά του παιδικά.
Κάτσε να το αφαιρέσουν τελείως το disney+ (το ερωτηματολόγιο που λένε οι φίλοι αυτό δείχνει) και να δεις τι πανηγύρι θα δίνει στο τηλεφωνικό τους κέντρο.
Θα ακούνε παιδιά να τσιρίζουν από πίσω 🤣
Ακριβό πακέτο το cosmote tv και η eon με όλα τα αθλητικά και όταν το παίρνεις στα συνδυαστικά τους με 20 ευρώ δεν είναι.
Και μη γελιόμαστε, η πλειοψηφία του κόσμου είναι διατεθειμένη να δώσει κάτι παραπάνω για τα αθλητικά και την ομάδα του.
Για μόνο καμιά δεκαριά σειρές του hbo δεν υπάρχει περίπτωση η πλειοψηφία να συνεχίσει να θέλει να πληρώνει για τηλεόραση.

Καλησπέρα σε όλους!! Έγινα συνδρομητής κι εγώ της Vodafone tv. Πριν μια εβδομάδα παρέλαβα το box tv3 και το σύνδεσα σε μια lg smart tv που έχω. Το Disney plus στην εφαρμογή της τηλεόρασης δίνει κανονικά 4k με dolby atmos. To Disney plus όμως του box ενώ δίνει ενώ δίνει dolby atmos η ανάλυση είναι HD. Ετσι είναι σε όλους; Υπόψιν ότι το netflix, youtube κ.α. του box δίνουν κανονικά hdr 4k. Έχω κάνει τη σύνδεση με καλώδιο hdmi 2.1.

Το μόνο καναλι που βλεπω να εχει μπει προσφατα, ειναι το open, και αυτο με σφαλμα αναπαραγωγης..

Έβαλα και γω Vodafone TV.

To UI είναι τρα-γι-κό. Έχω lag στον ήχο, ελάχιστο αλλά τόσο ώστε να είναι ενοχλητικό. Επίσης έχω συχνά κολλήματα και με Ethernet και με Wi-Fi χωρίς το δίκτυο να έχει γενικά θέμα (παίζω και online, οπότε αν υπήρχε θέμα θα τό είχα αντιληφθεί αμέσως). Ανέφερα το 2ο και 3ο πρόβλημα στο Support και η απάντηση ήταν σε στύλ "Αλήθεια; Δεν μας το έχουν ξαναπεί1". Ε και μετά ξεκίνησε η κλασική λιτανεία για σύνδεση/ξεσύνδεση/hard reset κτλ μέχρι μοιραία να πεταχτεί το μπαλάκι στον ISP. Τζίφος. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει;

Έβαλα και γω Vodafone TV.

To UI είναι τρα-γι-κό. Έχω lag στον ήχο, ελάχιστο αλλά τόσο ώστε να είναι ενοχλητικό. Επίσης έχω συχνά κολλήματα και με Ethernet και με Wi-Fi χωρίς το δίκτυο να έχει γενικά θέμα (παίζω και online, οπότε αν υπήρχε θέμα θα τό είχα αντιληφθεί αμέσως). Ανέφερα το 2ο και 3ο πρόβλημα στο Support και η απάντηση ήταν σε στύλ "Αλήθεια; Δεν μας το έχουν ξαναπεί1". Ε και μετά ξεκίνησε η κλασική λιτανεία για σύνδεση/ξεσύνδεση/hard reset κτλ μέχρι μοιραία να πεταχτεί το μπαλάκι στον ISP. Τζίφος. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει;
Έχεις κανένα access point και συνδέεσαι εκεί;