Η εφαρμογή της vodafone tv, θέλει μεγαλύτερη μνήμη για αυτό και δεν μπαίνει στην turbo X. Θα την βάλεις με πλάγιο τρόπο, όπως περιγράφεται παραπάνω.
Και μένα σε cosmote box δεν υπάρχει. Δε μπορώ να καταλάβω πραγματικά το γιατί δεν υπάρχει η εφαρμογή και στις 2 περιπτώσειςΕχω σπάσει το κεφάλι μου. Προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Vodafone tv σε μια android turbo-x hd ready tv και δεν βρίσκει την εφαρμογή καν. Αν ανοίξω το play store και επιλέξω την εφαρμογή, πάλι για αυτή την tv μου γράφει ότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη. Σε Sony android tv που έχω, η εφαρμογή μπαίνει κανονικά. Μπορείς κάποιος φίλος να βοηθήσει ή να έχει κάποια ιδέα τι παίζει;
Δυστυχώς έτσι συμβαίνει. Δεν αναγνωρίζουν το παλιό box.Το έκοψα πριν κάνα δίμηνο είπα να το συνδέσω πάλι πήρα τηλέφωνο τους είπα ότι έχω αποκωδικοποιητη. Ματεα τίποτα να μου στηλουν άλλο μηχάνημα και πάλι από την αρχή 2.50 το μήνα για αποκωδικοποιητη νομίζω δεν συμφέρει έτσι πάει ξέρει κανείς.
Ποιον δεκτη εχειϛ? Linux ή Android? Δηλαδη τον παλιο ή τον νεο? Και αν εχειϛ το νεο μετα τη διακοπη λειτουργουσε σαν box ή ηταν απενεργοποιημενοϛ? Ευκαιρια να μαθουμε!Το έκοψα πριν κάνα δίμηνο είπα να το συνδέσω πάλι πήρα τηλέφωνο τους είπα ότι έχω αποκωδικοποιητη. Ματεα τίποτα να μου στηλουν άλλο μηχάνημα και πάλι από την αρχή 2.50 το μήνα για αποκωδικοποιητη νομίζω δεν συμφέρει έτσι πάει ξέρει κανείς.
Αν πεις ότι δεν θέλεις καθόλου δέκτη;Το έκοψα πριν κάνα δίμηνο είπα να το συνδέσω πάλι πήρα τηλέφωνο τους είπα ότι έχω αποκωδικοποιητη. Ματεα τίποτα να μου στηλουν άλλο μηχάνημα και πάλι από την αρχή 2.50 το μήνα για αποκωδικοποιητη νομίζω δεν συμφέρει έτσι πάει ξέρει κανείς.
...αν το box ή η τηλεόραση έχει μνήμη λιγότερο από 2gb δεν υποστηρίζει την εφαρμογή και δεν την εμφανίζει στο google store. Πάντως μπορείτε πολύ εύκολα να την εγκαταστήσετε με sideloading...περιγράφουμε τον τρόπο σε παλαιότερες αναρτήσεις..Και μένα σε cosmote box δεν υπάρχει. Δε μπορώ να καταλάβω πραγματικά το γιατί δεν υπάρχει η εφαρμογή και στις 2 περιπτώσεις
Μπορείς να βάλεις το link σε παρακαλώ, γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω. Γενικά το apk της Vodafone Greece, δεν το βρίσκω πουθενά και για κάποιο λόγο, δεν μου το εμφανίζει διαθέσιμο σε google TV 4k....αν το box ή η τηλεόραση έχει μνήμη λιγότερο από 2gb δεν υποστηρίζει την εφαρμογή και δεν την εμφανίζει στο google store. Πάντως μπορείτε πολύ εύκολα να την εγκαταστήσετε με sideloading...περιγράφουμε τον τρόπο σε παλαιότερες αναρτήσεις..
Πρέπει να βάλουν όλα τα ελληνικά.Έβαλαν το OPEN στη θέση 112
Ετσι νομίζω και εγώ. Το mega το έχουν στο 110 και το open στο 112. Οπότε κάτι θα μπει στο 111 μάλλον ANT1 ή meganewsΠρέπει να βάλουν όλα τα ελληνικά.
Το MEGA το έχουν ήδη, μπορούν πανεύκολα να βάλουν και το Mega News.
Και τον ANT1 και το MAK TV μπορούν να τα βάλουν εύκολα γιατί έχουν καλές σχέσεις με τον ANT1, εδώ έχουν συμφωνία με τον ANT1 για το ANT1+.
Και τα κρατικά μπορούν να μπουν εύκολα, δεν τα παίρνει να πουν όχι γιατί είναι κρατικά.
Και ο ΣΚΑΙ δεν θα πει όχι, μόνο ο Alpha και το Star μπορεί να πουν όχι λόγω της σχέσης τους με τη United.
Και είδα σε φίλο ότι το Mega και το Open τα έβαλαν στην αρχή, είμαι σίγουρος ότι παλιότερα το Mega το είχαν στο τέλος.
Οπότε ίσως κάτι κινείται στο κομμάτι αυτό.
Οποτε οταν ληξει το συμβολαιο θα μαϛ μεινει ενα τουβλο για σουβενιρ οπωϛ ο προηγουμενοϛ με linux. Μονη ελπιδα να φλασαρεται με καποιον τροπο.Τον καινούργιο έχω δεν δουλεύει μέλλον κλειδωμένο
Μπορείς να βάλεις το link σε παρακαλώ, γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω. Γενικά το apk της Vodafone Greece, δεν το βρίσκω πουθενά και για κάποιο λόγο, δεν μου το εμφανίζει διαθέσιμο σε google TV 4k.
...οδηγίες προς ταλαίπωρους για sideloading... στο παραπάνω link, αν επιλεγει ο επεξεργαστης ARM7, δουλεύει κανονικά......μόλις είδα ότι κυκλοφόρησε και αυτή...
Έκανα εγγραφή αλλά δεν βλέπω κάπου κωδικό ούτε μου έρχεται mail με κωδικό. Δεν έχω καμία υπηρεσία vodafone, νέο account έκανα3 Μήνες Δωρεάν Vodafone TV Start
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.