Silvergray
New member
- 27 November 2025
- 2
To Ethernet παίζει μέσω Powerline και το WiFi κατευθείαν από το router. Με τον ίδιο τρόπο συνδέω κονσόλα και δεν έχω θέμα συνδεσιμότητας πάντως. Το router είναι στο διπλανό δωμάτιο.
Κάτι παίζει και έχει θέματα με τέτοιους τρόπους σύνδεσης. Εγώ έχω 2 access point για το wifi μου, και μέχρι να τα συνδέσω με ethernet μεταξύ τους, το live δεν έπαιζε όταν συνδεοταν στο δευτερεύον access point. Αν λες ότι και στο wifi του router έχεις θέμα, ενδεχομένως να υπάρχει κάπου αλλού πρόβλημα.To Ethernet παίζει μέσω Powerline και το WiFi κατευθείαν από το router. Με τον ίδιο τρόπο συνδέω κονσόλα και δεν έχω θέμα συνδεσιμότητας πάντως. Το router είναι στο διπλανό δωμάτιο.
το είχα πάθει και εγώ παλαιότερα με powerline, όταν το μποξάκι Vodafone TV δεν υποστήριζε Wifi... ζεσταινότανε και έριχνε κατακόρυφα την ταχύτητα. Το πρόβλημα λύθηκε όταν έδωσαν την δυνατότητα και συνδέθηκε στο Wifi...To Ethernet παίζει μέσω Powerline και το WiFi κατευθείαν από το router. Με τον ίδιο τρόπο συνδέω κονσόλα και δεν έχω θέμα συνδεσιμότητας πάντως. Το router είναι στο διπλανό δωμάτιο.
Να λοιπόν γιατί...Κι εμένα μου το στείλανε αυτό το ερωτηματολόγιο. Στην ουσία το ύφος τον ερωτήσεων ήταν "θα σας λείψει το disney plus;". Κι εμένα με προβλημάτισε...
Μάλιστα... Για να δούμε...Να λοιπόν γιατί...
Ο Όμιλος Deutsche Telekom επεκτείνει τη συνεργασία του με την Disney+ σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας από την Ουγγαρία.
.. ανάμεσα τους και “η Ελληνική ΟΤΤ πλατφόρμα της COSMOTE TV”...
![]()
Ο Όμιλος Deutsche Telekom επεκτείνει τη συνεργασία του με την Disney+ σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας από την Ουγγαρία.
Ο Όμιλος Deutsche Telekom επεκτείνει τη συνεργασία του με την Disney+ σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας από την Ουγγαρία. Πολλαπλές ευρωπαϊκές ...rexsat.blogspot.com
Δηλαδή?Σήμερα έγινε ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα του UI του VODAFONE TV!
To ότι στο box της Cosmote γράφει HD οφείλεται στο ότι το Disney + δεν υποστηρίζει 4Κ στη συγκεκριμένη συσκευή. Θέμα box και Disney + είναι. Αντίστοιχα έχω παρατηρήσει και στο Prime με box EON.Σήμερα παρατήρησα ότι στην εφαρμογή του Disney plus σε μποξακι cosmote tv γράφει παντού HD ενώ η συνδρομή παραμένει premium ενώ στην εφαρμογή σε smart tv γράφει 4K. Ζήτω η τρέλα
Μα μέχρι προχτές έπαιζε και έγραφε κανονικά 4Κ από το μποξ...To ότι στο box της Cosmote γράφει HD οφείλεται στο ότι το Disney + δεν υποστηρίζει 4Κ στη συγκεκριμένη συσκευή. Θέμα box και Disney + είναι. Αντίστοιχα έχω παρατηρήσει και στο Prime με box EON.
Εμένα πάντως ακόμα premium είναι. Δεν έχω κοιτάξει μέσω της εφαρμογής στο Box, αλλά οπουδήποτε αλλού, είναι κανονικά premium.Δεν είναι θέμα box. Έχουν κάνει ενημέρωση. Απλό Disney δίνουν και για αυτό έφυγε κόσμος από συμβόλαιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για πείτε και σε εμάς που δεν έχουμε το αλλαγήΈγινε μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση!
Για πείτε και σε εμάς που δεν έχουμε το αλλαγή![]()
Εγώ δεν έχω Vodafone tv είχα παλιάΣε αποκωδικοποιητη android δεν έχεις αλλαγή;
Sent from my iPad using Tapatalk
Σε αποκωδικοποιητη android δεν έχεις αλλαγή;
Sent from my iPad using Tapatalk
Στο app της smart tv δίνει κανονικά 4Κ ενώ εξακολουθεί να γράφει στη συνδρομή premium. Άρα κάτι αλλο παίζειΔεν είναι θέμα box. Έχουν κάνει ενημέρωση. Απλό Disney δίνουν και για αυτό έφυγε κόσμος από συμβόλαιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάτσε, μας μπέρδεψες. Android είναι και ο αποκωδικοποιητής της Vodafone. Εννοείς σε άλλο TV Box από εκείνο που δίνει η Vodafone;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.