Vodafone TV

To Ethernet παίζει μέσω Powerline και το WiFi κατευθείαν από το router. Με τον ίδιο τρόπο συνδέω κονσόλα και δεν έχω θέμα συνδεσιμότητας πάντως. Το router είναι στο διπλανό δωμάτιο.

To Ethernet παίζει μέσω Powerline και το WiFi κατευθείαν από το router. Με τον ίδιο τρόπο συνδέω κονσόλα και δεν έχω θέμα συνδεσιμότητας πάντως. Το router είναι στο διπλανό δωμάτιο.
Κάτι παίζει και έχει θέματα με τέτοιους τρόπους σύνδεσης. Εγώ έχω 2 access point για το wifi μου, και μέχρι να τα συνδέσω με ethernet μεταξύ τους, το live δεν έπαιζε όταν συνδεοταν στο δευτερεύον access point. Αν λες ότι και στο wifi του router έχεις θέμα, ενδεχομένως να υπάρχει κάπου αλλού πρόβλημα.

Δοκίμασε να τους πεις στα ίσα ότι πληρώνεις για μια υπηρεσία που δεν δουλεύει σωστά, και αν δεν λυθεί θα προχωρήσεις σε καταγγελία σε συνηγορο του καταναλωτή, και σε διακοπή σύνδεσης. Δυστυχώς επειδή έχουν πολλούς στην εξυπηρέτηση που δεν κάνουν για αυτές τις θέσεις, μόνο έτσι θα βρεις το δίκιο σου.

το είχα πάθει και εγώ παλαιότερα με powerline, όταν το μποξάκι Vodafone TV δεν υποστήριζε Wifi... ζεσταινότανε και έριχνε κατακόρυφα την ταχύτητα. Το πρόβλημα λύθηκε όταν έδωσαν την δυνατότητα και συνδέθηκε στο Wifi...

Κι εμένα μου το στείλανε αυτό το ερωτηματολόγιο. Στην ουσία το ύφος τον ερωτήσεων ήταν "θα σας λείψει το disney plus;". Κι εμένα με προβλημάτισε...
Να λοιπόν γιατί...

Ο Όμιλος Deutsche Telekom επεκτείνει τη συνεργασία του με την Disney+ σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας από την Ουγγαρία.

.. ανάμεσα τους και “η Ελληνική ΟΤΤ πλατφόρμα της COSMOTE TV”...

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Να λοιπόν γιατί...

Ο Όμιλος Deutsche Telekom επεκτείνει τη συνεργασία του με την Disney+ σε όλη την Ευρώπη, ξεκινώντας από την Ουγγαρία.

.. ανάμεσα τους και “η Ελληνική ΟΤΤ πλατφόρμα της COSMOTE TV”...

Μάλιστα... Για να δούμε...

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά, αν σήμερα κάποιος εγγραφεί στο Vodafone TV με αποκωδικοποιητή, παίρνει ή όχι το Premium πακέτο Disney + ;

Σήμερα παρατήρησα ότι στην εφαρμογή του Disney plus σε μποξακι cosmote tv γράφει παντού HD ενώ η συνδρομή παραμένει premium ενώ στην εφαρμογή σε smart tv γράφει 4K. Ζήτω η τρέλα

• Haha
Reactions: kostthem
Σήμερα παρατήρησα ότι στην εφαρμογή του Disney plus σε μποξακι cosmote tv γράφει παντού HD ενώ η συνδρομή παραμένει premium ενώ στην εφαρμογή σε smart tv γράφει 4K. Ζήτω η τρέλα
To ότι στο box της Cosmote γράφει HD οφείλεται στο ότι το Disney + δεν υποστηρίζει 4Κ στη συγκεκριμένη συσκευή. Θέμα box και Disney + είναι. Αντίστοιχα έχω παρατηρήσει και στο Prime με box EON.

To ότι στο box της Cosmote γράφει HD οφείλεται στο ότι το Disney + δεν υποστηρίζει 4Κ στη συγκεκριμένη συσκευή. Θέμα box και Disney + είναι. Αντίστοιχα έχω παρατηρήσει και στο Prime με box EON.
Μα μέχρι προχτές έπαιζε και έγραφε κανονικά 4Κ από το μποξ...

Δεν είναι θέμα box. Έχουν κάνει ενημέρωση. Απλό Disney δίνουν και για αυτό έφυγε κόσμος από συμβόλαιο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν είναι θέμα box. Έχουν κάνει ενημέρωση. Απλό Disney δίνουν και για αυτό έφυγε κόσμος από συμβόλαιο.

Εμένα πάντως ακόμα premium είναι. Δεν έχω κοιτάξει μέσω της εφαρμογής στο Box, αλλά οπουδήποτε αλλού, είναι κανονικά premium.

Σε αποκωδικοποιητη android δεν έχεις αλλαγή;

Sent from my iPad using Tapatalk

Κάτσε, μας μπέρδεψες. Android είναι και ο αποκωδικοποιητής της Vodafone. Εννοείς σε άλλο TV Box από εκείνο που δίνει η Vodafone;

Στο app της smart tv δίνει κανονικά 4Κ ενώ εξακολουθεί να γράφει στη συνδρομή premium. Άρα κάτι αλλο παίζει

Κάτσε, μας μπέρδεψες. Android είναι και ο αποκωδικοποιητής της Vodafone. Εννοείς σε άλλο TV Box από εκείνο που δίνει η Vodafone;

Αφού το είπες μόνος σου! Αποκωδικοποιητής της Vodafone...

e4586860895d5a230eaedba2545f5a62.jpg