Vodafone TV

Ναι λείπει. Μου το επιβεβαίωσε φίλος που το κοίταξε.
Να έχεις κάτσει να δεις τα πρώτα 6 επεισόδια και να βάλεις το έβδομο και να μη καταλαβαίνεις τη συνέχεια.
Και δεν έχει τουλάχιστον previously το 8ο επειδόδιο να πάρεις ιδέα τι έγινε στο 7ο.
Καθρεφτάκι HBO Max για ιθαγενείς μιλάμε 😂
Καλά κρασιά vodafone:ROFLMAO::ROFLMAO:

Ναι λείπει. Μου το επιβεβαίωσε φίλος που το κοίταξε.
Να έχεις κάτσει να δεις τα πρώτα 6 επεισόδια και να βάλεις το έβδομο και να μη καταλαβαίνεις τη συνέχεια.
Και δεν έχει τουλάχιστον previously το 8ο επειδόδιο να πάρεις ιδέα τι έγινε στο 7ο.
Καθρεφτάκι HBO Max για ιθαγενείς μιλάμε 😂
Σε ευχαριστω φιλε. Αυτο εχω παθει. Εχω δει τα πρωτα 6 και ψαχνω το εβδομο. Χαχαχα.

• Like
Reactions: voys
Τρέχα τυχερούλη. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Όντως μπήκε.
Ιθαγενές HBO Max αλά vodafone.
Καβούρια μιλάμε, όχι μόνο στις τσέπες (από ότι φαίνεται δούλευαν το κόσμο ότι θα πάρει το αυτόνομο).
Αλλά καβούρια σε όλα τους, σαν γνήσια καβούρια περπατάνε ανάποδα, βάζουν τα επεισόδια με την όπισθεν 😂

Στο site δεν υπάρχει πλέον αυτόνομο tv και Disney με συμβόλαιο. Μονο σε συνδυασμό με τηλέφωνο.
Ότι να'ναι. Όντως το κατήργησαν.
Με έβαλες σε σκέψεις και τσέκαρα τα νέα πακέτα τους.
Αν κάποιος πάει και βάλει μόνος του τα βασικά των HBO Max και Disney+...
Βάλει ετήσιο Disney+ βασικό όπου θα του βγαίνει 9 ευρώ το μήνα. Και βάλει και μηνιαίο HBO Max στα 11 ευρώ.
Το σύνολο για τα αυτόνομα βασικά βγαίνει 20 ευρώ το μήνα λοιπόν.
Το πιο φτηνό πακέτο πλέον με Disney+ μέσα έχει 41 ευρώ, το Full Fiber 300 Plus Vodafone TV Plus (έχει 36 αν έχεις και κινητό στη Vodafone).
Το σκέτο internet Full Fiber 300 Plus έχει 23 ευρώ.
Αν κάποιος βάλει σκέτο internet από τη Vodafone και τα αυτόνομα μόνος του χωρίς τη διαμεσολάβηση της Vodafone+ βγαίνει 43 ευρώ!
Μόνο 2 ευρώ παραπάνω και χωρίς να δεσμευτεί για 2 χρόνια!
Χίλιες φορές να πάει κάποιος να τα βάλει μόνος του, με 2 ευρώ παραπάνω θα έχει το αυτόνομο HBO Max και χωρίς διετή δέσμευση!

Το αυτόνομο Disney plus premium έχει 15.99 και όχι 10. Είναι αυτό που δίνει η Vodafone μέχρι στιγμής.

Αν δώσει και αυτόνομο το HBO Max premium θα είναι αλλά 15 ευρώ.

Δηλαδή 30 ευρώ. Την στιγμή που το Fiber 300 με Disney plus και Hbo Max έχει 36 ευρώ.

Θα είναι φοβερή προσφορά αν δώσουν και το αυτόνομο HBO Max. Μένει να αποδειχθεί.

Αυτό περιμένω για να ανανεώσω. Έχω 2 μήνες περιθώριο. Πιστεύω θα έχουμε νέα τους.

Αν γίνει, άνετα θα κλειδωνα και για παραπάνω χρόνια.....

Οι υπηρεσίες streaming συνεχώς ανεβάζουν τις τιμές των πακέτων τους.

Αυτή την στιγμή έχω Vodafone 100mbps με Disney plus στα 27 ευρώ. Μπορώ να ανανεώσω με ίδιο αλλά θέλω την οπτική ίνα.

Τι να δώσει; Αφού μέσα στην χρονιά, χάνει και τα δύο. Η disney, πάει cosmote tv και το hbo, στο netflix.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι να δώσει; Αφού μέσα στην χρονιά, χάνει και τα δύο. Η disney, πάει cosmote tv και το hbo, στο netflix.

Κάτσε να δούμε επίσημες ανακοινώσεις. Τα διαφημίζει στην σελίδα με συμβόλαια 2 χρόνων για να φύγουν σε 3-4 μήνες;

Κάτσε να δούμε επίσημες ανακοινώσεις. Τα διαφημίζει στην σελίδα με συμβόλαια 2 χρόνων για να φύγουν σε 3-4 μήνες;
Λογικά Θα γίνει ότι έγινε με τα novasports, όταν έφυγαν από τη Vodafone tv. Ή φεύγεις χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης ή κάθεσαι με τα λιγότερα

Τότε απλά δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης για το Vodafone TV.

Επίσης εδώ: https://esquire.com.gr/culture/tv/3...one-tv-apo-tin-eleusi-tou-hbo-max-stin-ellada

δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι άλλα λέει το εξής:

Στο πολύ άμεσο μέλλον, η αυτόνομη εφαρμογή HBO Max θα γίνει επίσης διαθέσιμη μέσω της Vodafone. Θα μοιραστούμε περαιτέρω λεπτομέρειες μέσω μιας κοινής ανακοίνωσης καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας ως αυτόνομης εφαρμογής εντός των πακέτων της Vodafone".

Υποθέτω αν ήτανε να διακοπεί η συνεργασία δεν θα υπήρχε έστω υπόνοια για να δοθεί αυτόνομη εφαρμογή μέσω Vodafone.

Επίσης και η Vodafone στο σάιτ στις συχνές ερωτήσεις αφήνει να εννοηθεί το παραπάνω.

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί...

; Αφού μέσα στην χρονιά, χάνει και τα δύο. Η disney, πάει cosmote tv

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θεμα, τι εννοείς ?

Το αυτόνομο Disney plus premium έχει 15.99 και όχι 10. Είναι αυτό που δίνει η Vodafone μέχρι στιγμής.

Αν δώσει και αυτόνομο το HBO Max premium θα είναι αλλά 15 ευρώ.

Δηλαδή 30 ευρώ. Την στιγμή που το Fiber 300 με Disney plus και Hbo Max έχει 36 ευρώ.

Θα είναι φοβερή προσφορά αν δώσουν και το αυτόνομο HBO Max. Μένει να αποδειχθεί.

Αυτό περιμένω για να ανανεώσω. Έχω 2 μήνες περιθώριο. Πιστεύω θα έχουμε νέα τους.

Αν γίνει, άνετα θα κλειδωνα και για παραπάνω χρόνια.....

Οι υπηρεσίες streaming συνεχώς ανεβάζουν τις τιμές των πακέτων τους.

Αυτή την στιγμή έχω Vodafone 100mbps με Disney plus στα 27 ευρώ. Μπορώ να ανανεώσω με ίδιο αλλά θέλω την οπτική ίνα.
Επίσημα το έχουν κόψει το Disney+ Premium.
Mπορούν ανά πάσα στιγμή να στο κάνουν basic και η ευκαίρια υπαναχώρησης από το συμβόλαιο λόγω υποβάθμισης του Disney+ πλέον δεν υφίσταται.
Στο νέο συμβόλαιο που θες να κάνεις και να βάλεις Fiber δες προσεκτικά τα μικρά γράμματα.. για ποιο Disney+ δεσμεύονται ότι θα έχεις...
Όχι τίποτα άλλο, μη βρεθείς με το basic ένα ωραίο πρωί και ΔΕΝ θα έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης, θα έχεις δεσμευτεί για 2 χρόνια.
Full Fiber 300 Plus Vodafone TV Plus έχει πλέον τιμή καταλόγου 41 ευρώ.
Μη μπερδεύεσαι, αποτσέκαρε την επιλογή του να έχεις ΚΑΙ συμβόλαιο στο κινητό στη Vodafone και από 36 πάει 41.
Σου έχω και καλύτερο ΔΕΗ Fiber 500 Mbps + αυτόνομα βασικά HBO Max και Disney+ βγαίνει όλα μαζί 38 ευρώ.
Φθηνότερα από τη Vodafone βγαίνει πλέον 😂