Vodafone TV

Νομίζω ότι θα κλαίνε σε λίγο. Απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον κόσμο τόσα χρόνια, με μια εφαρμογή απλά τραγική. Την έκοψα με το που ήρθε το HBO που ήταν και ο μοναδικός λόγος που την είχα. Δε θα μου λείψει καθόλου.

Δε θα μου λείψει καθόλου.
Ούτε κι εμένα. 1+ χρόνο μου έσπαγε τα νεύρα η εφαρμογή τους. Το κρατούσα γιατί έβλεπα κάποιες σειρές και για τα κανάλια Eurosport που παρακολουθώ. Πληρώνω παραπάνω, αλλά μου πέρασαν τα νεύρα :ROFLMAO:

Πλέον έχω απεγκαταστήσει το app τους. Είμαι πελάτης τους λόγω 300άρας (στο σπίτι της μάνας) και Disney+ basic στα 20,40€. Το θεωρώ εξαιρετικό deal και θα ήθελα πολύ να μπορώ να τσοντάρω extra για να έχω το premium πακέτο του Disney.

Το "σκέλος" Vodafone TV είναι σαν να μην υπάρχει.

• Like
Reactions: Βασίλης Γ
Εδώ και λίγες μέρες σε όλες τις ανανεώσεις και τις νέες συνδεσεις, το VTV δίνεται χωρίς Disney Plus. Μπορείς να το προσθέσεις με 7€ επιπλέον.

• Like
Reactions: kostthem
Έχει αλλάξει η τιμολόγηση των πακέτων. Το απλό vodafone tv, ξεκινά από 3,90 €, με viaplay + 6€ hbo max (9,90 €) +7 € disney plus (16,90 €).

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: kostthem
VodafoneTvStart 3.90 (viaplay), basic 9.90 (viaplay+hbomax), plus 16.90 (viaplay+hbomax+disneyplus), όλα χωρίς αποκωδικοποιητή.
Στα συνδυαστικά με αποκωδικοποιητή, οι τιμές διαφοροποιούνται.

VodafoneTvStart 3.90 (viaplay), basic 9.90 (viaplay+hbomax), plus 16.90 (viaplay+hbomax+disneyplus), όλα χωρίς αποκωδικοποιητή.
Στα συνδυαστικά με αποκωδικοποιητή, οι τιμές διαφοροποιούνται.
Τα προγράμματα αυτά είναι 12 μήνα ή 24μηνα; Δεν αναφέρεται κάτι στο site...

Το Vodafone TV start 3,90, είναι 24 μηνο, που ρώτησα.

Στάλθηκε από το 25053PC47G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω τα 3.9€ είναι η πραγματική αξία του πακέτου (λίγο πάνω από αυτό που πληρώνουμε για την ΕΡΤ χωρίς να την βλέπουμε). Με National Geographic, History Channel, Fox & TCM νομίζω πλέον είναι τιμια πρόταση. Όποιος θέλει HBO και Disney, τα βάζει ξεχωριστά...Επίσης καταλαβαίνω ότι βγάζοντας αυτό το πακέτο, σε λίγο HBO και Disney, χαιρετούν την πλατφόρμα οριστικά...

Εχθές παρατήρησα ότι στο βασικό μενού του αποκωδικοποιητη (vodafone tv 3) προσθεσανε την καρτέλα extras. Εκεί είναι οι τριτες υπηρεσίες π.χ Disney plus. Λογικά κάτι ετοιμάζουν εκεί.

Sent from my iPad using Tapatalk
Εγώ νομίζω ότι εδώ είναι το ζουμί της νέας στρατηγικής.
Βασικό πακέτο συν τις υπηρεσίες streaming που θέλεις σε χαμηλότερη τιμή. Εμένα εκεί πάει το μυαλό μου. Ίδωμεν....

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας!
Πιθανόν, να γνωρίζετε ότι σε μερικούς συνδρομητές (ίσως)
να τους προσφέρεται το Vodafone TV START 4 μήνες, δωρεάν,
μέσω του "Vodafone Thank You"!

Δοκίμασα να κάνω την διαδικασία, κατέβασα δηλαδή
την εφαρμογή (στο κινητό), πήρα και τον κωδικό προσφοράς
και προσπάθησα να μπω!

Όποτε βάζω τα στοιχεία στην εφαρμογή -κι ενώ είμαι εγγεγραμμένος,
στο MyVodafone- και πάλι μου εμφανίζεται σφάλμα!!!

Και κάθε φορά μου ζητάει να βάλω,
τον σωστό κωδικό;

Την διαδικασία, την δπκίμασα το απόγευμα,
στπ κινητό μου (που είμαι συνδρομητής
(με συμβόλαιο προπληρωμένο, παρακαλώ)!

Έχει πετύχει κανείς, την διαδικασία;

Νομίζω τα 3.9€ είναι η πραγματική αξία του πακέτου (λίγο πάνω από αυτό που πληρώνουμε για την ΕΡΤ χωρίς να την βλέπουμε). Με National Geographic, History Channel, Fox & TCM νομίζω πλέον είναι τιμια πρόταση. Όποιος θέλει HBO και Disney, τα βάζει ξεχωριστά...Επίσης καταλαβαίνω ότι βγάζοντας αυτό το πακέτο, σε λίγο HBO και Disney, χαιρετούν την πλατφόρμα οριστικά...
Το τίμια πρόταση είναι σχετικό. Μιλάω για το πλέον βασικό live tv πακέτο.
Ακόμη και το entry pack της Cosmote είναι καλύτερο και η Cosmote πλέον το δίνει χωρίς χρέωση στις fiber συνδέσεις.
Δεν έχει μέσα τα live ελληνικά κανάλια και το replay tv που έχει είναι υποτυπώδες.
Ακόμη και 4 ευρώ με 2 χρόνια δέσμευση για 20 βασικά συνδρομητικά linear κανάλια (τα υπόλοιπα είναι FTA και δεν έχει κανένα premium linear κανάλι μέσα) δεν το λες και καμία ευκαιρία. Πόσο μάλλον σήμερα που η linear tv έχει πεθάνει και ο κόσμος βλέπει για συγκεκριμένους λόγους live tv (αθλητικά γεγονότα κλπ).
Θέλει δουλειά και στο κομμάτι αυτό η Vodafone.
Είμαι πάντως 100% σύμφωνος με τον διαχωρισμό που έκαναν. Το βασικό πακέτο πρέπει να έχει μόνο live tv και replay tv και να δίνει τις streaming υπηρεσίες σαν επιπλέον πακέτα. Ανοίγει ο δρόμος έτσι να μπει στη πλατφόρμα και το HBO Max σωστά.
Πάντως δεν βρίσκω λόγο να θέλει το Disney+ να φύγει, ούτε από μεριάς Vodafone ούτε από μεριάς Disney.
Γιατί με τη τιμολόγηση φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κόστος του το πληρώνει στο 100% ο συνδρομητής. Δεν μπαίνει μέσα ούτε η Vodafone ούτε η Disney.
Γιατί το λέω αυτό. Το βασικό Disney+ έχει 11 ευρώ χωρίς δέσμευση.
Αν βάλεις το βασικό με 1 χρόνο δέσμευση απευθείας από τη Disney+ έχεις 2 ευρώ έκπτωση, σου βγαίνει 9 ευρώ το μήνα.
Οπότε τα επιπλέον 2 ευρώ έκπτωση και να σου βγαίνει 7 ευρώ (όσο βγαίνει το βασικό Disney+ από τη Vodafone) όταν δεσμεύεσαι για 2 χρόνια δεν είναι και κάποια "αληθινή" προσφορά.
Τόσο θα είχε και απευθείας από τη Disney αν είχε και πακέτο 2 ετών.

• Like
Reactions: kostthem and adok13
Καλησπέρα σας!
Πιθανόν, να γνωρίζετε ότι σε μερικούς συνδρομητές (ίσως)
να τους προσφέρεται το Vodafone TV START 4 μήνες, δωρεάν,
μέσω του "Vodafone Thank You"!

Δοκίμασα να κάνω την διαδικασία, κατέβασα δηλαδή
την εφαρμογή (στο κινητό), πήρα και τον κωδικό προσφοράς
και προσπάθησα να μπω!

Όποτε βάζω τα στοιχεία στην εφαρμογή -κι ενώ είμαι εγγεγραμμένος,
στο MyVodafone- και πάλι μου εμφανίζεται σφάλμα!!!

Και κάθε φορά μου ζητάει να βάλω,
τον σωστό κωδικό;

Την διαδικασία, την δπκίμασα το απόγευμα,
στπ κινητό μου (που είμαι συνδρομητής
(με συμβόλαιο προπληρωμένο, παρακαλώ)!

Έχει πετύχει κανείς, την διαδικασία;
Τελικά, έχει κανένας σας, κάποια απάντηση;
Το χρησιμοποιεί;

Τελικά, έχει κανένας σας, κάποια απάντηση;
Το χρησιμοποιεί;
Φυσικά, αλλά δε λειτουργεί έτσι. Στις πληροφορίες του Thank you έχει έναν σύνδεσμο, εκεί κάνεις εγγραφή με τον κωδικό της προσφοράς και δημιουργείς διαφορετικά credentials από αυτά του my vodafone σου.

• Like
Reactions: neoktistos
Φυσικά, αλλά δε λειτουργεί έτσι.
Στις πληροφορίες του Thank you έχει έναν σύνδεσμο,
εκεί κάνεις εγγραφή με τον κωδικό της προσφοράς
και δημιουργείς διαφορετικά credentials
από αυτά του my vodafone σου.
Τί είναι αυτά τα "credentials";
Περιέγραψέ μου, την ακριβής διαδικαδσία!

* Είμαι κάτοχος, συμβολαίου κινητής καί σταθερής!
Μήπως η προσφορά, απευθύνεται,
σε συνδρομητές, καρτοκινητής, π.χ. "CU";

** Πάντως... απ' ό, τι βλέπω...
πρέπει να σταμάτησε η προσφορά!!!

Last edited:
Τί είναι αυτά τα "credentials";
Περιέγραψέ μου, την ακριβής διαδικαδσία!

* Είμαι κάτοχος, συμβολαίου κινητής καί σταθερής!
Μήπως η προσφορά, απευθύνεται,
σε συνδρομητές, καρτοκινητής, π.χ. "CU";

** Πάντως... απ' ό, τι βλέπω...
πρέπει να σταμάτησε η προσφορά!!!
Δεν έχει σημασία αν είσαι ή όχι συνδρομητής. Για την συγκεκριμένη προσφορά χρειάζεται νέος λογαριασμός.