cmoustos
AVClub Addicted Member
Νομίζω ότι θα κλαίνε σε λίγο. Απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον κόσμο τόσα χρόνια, με μια εφαρμογή απλά τραγική. Την έκοψα με το που ήρθε το HBO που ήταν και ο μοναδικός λόγος που την είχα. Δε θα μου λείψει καθόλου.
Ούτε κι εμένα. 1+ χρόνο μου έσπαγε τα νεύρα η εφαρμογή τους. Το κρατούσα γιατί έβλεπα κάποιες σειρές και για τα κανάλια Eurosport που παρακολουθώ. Πληρώνω παραπάνω, αλλά μου πέρασαν τα νεύραΔε θα μου λείψει καθόλου.
Τα προγράμματα αυτά είναι 12 μήνα ή 24μηνα; Δεν αναφέρεται κάτι στο site...VodafoneTvStart 3.90 (viaplay), basic 9.90 (viaplay+hbomax), plus 16.90 (viaplay+hbomax+disneyplus), όλα χωρίς αποκωδικοποιητή.
Στα συνδυαστικά με αποκωδικοποιητή, οι τιμές διαφοροποιούνται.
Εγώ νομίζω ότι εδώ είναι το ζουμί της νέας στρατηγικής.Εχθές παρατήρησα ότι στο βασικό μενού του αποκωδικοποιητη (vodafone tv 3) προσθεσανε την καρτέλα extras. Εκεί είναι οι τριτες υπηρεσίες π.χ Disney plus. Λογικά κάτι ετοιμάζουν εκεί.
Sent from my iPad using Tapatalk
Το τίμια πρόταση είναι σχετικό. Μιλάω για το πλέον βασικό live tv πακέτο.Νομίζω τα 3.9€ είναι η πραγματική αξία του πακέτου (λίγο πάνω από αυτό που πληρώνουμε για την ΕΡΤ χωρίς να την βλέπουμε). Με National Geographic, History Channel, Fox & TCM νομίζω πλέον είναι τιμια πρόταση. Όποιος θέλει HBO και Disney, τα βάζει ξεχωριστά...Επίσης καταλαβαίνω ότι βγάζοντας αυτό το πακέτο, σε λίγο HBO και Disney, χαιρετούν την πλατφόρμα οριστικά...
Τελικά, έχει κανένας σας, κάποια απάντηση;Καλησπέρα σας!
Πιθανόν, να γνωρίζετε ότι σε μερικούς συνδρομητές (ίσως)
να τους προσφέρεται το Vodafone TV START 4 μήνες, δωρεάν,
μέσω του "Vodafone Thank You"!
Δοκίμασα να κάνω την διαδικασία, κατέβασα δηλαδή
την εφαρμογή (στο κινητό), πήρα και τον κωδικό προσφοράς
και προσπάθησα να μπω!
Όποτε βάζω τα στοιχεία στην εφαρμογή -κι ενώ είμαι εγγεγραμμένος,
στο MyVodafone- και πάλι μου εμφανίζεται σφάλμα!!!
Και κάθε φορά μου ζητάει να βάλω,
τον σωστό κωδικό;
Την διαδικασία, την δπκίμασα το απόγευμα,
στπ κινητό μου (που είμαι συνδρομητής
(με συμβόλαιο προπληρωμένο, παρακαλώ)!
Έχει πετύχει κανείς, την διαδικασία;
Φυσικά, αλλά δε λειτουργεί έτσι. Στις πληροφορίες του Thank you έχει έναν σύνδεσμο, εκεί κάνεις εγγραφή με τον κωδικό της προσφοράς και δημιουργείς διαφορετικά credentials από αυτά του my vodafone σου.Τελικά, έχει κανένας σας, κάποια απάντηση;
Το χρησιμοποιεί;
Τί είναι αυτά τα "credentials";Φυσικά, αλλά δε λειτουργεί έτσι.
Στις πληροφορίες του Thank you έχει έναν σύνδεσμο,
εκεί κάνεις εγγραφή με τον κωδικό της προσφοράς
και δημιουργείς διαφορετικά credentials
από αυτά του my vodafone σου.
Δεν έχει σημασία αν είσαι ή όχι συνδρομητής. Για την συγκεκριμένη προσφορά χρειάζεται νέος λογαριασμός.Τί είναι αυτά τα "credentials";
Περιέγραψέ μου, την ακριβής διαδικαδσία!
* Είμαι κάτοχος, συμβολαίου κινητής καί σταθερής!
Μήπως η προσφορά, απευθύνεται,
σε συνδρομητές, καρτοκινητής, π.χ. "CU";
** Πάντως... απ' ό, τι βλέπω...
πρέπει να σταμάτησε η προσφορά!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.