VODAFONE

Πληρώνω 18μήνες συμβόλαιο στην VODAFONE πάντα στην ώρα του.

1 μήνα πριν λήξει κάνω αίτημα φορητότητας στην COSMOTE.
Το ακυρώνει ο VODAFONE, με την αιτιολογία πως είναι νωρίς !
Θα πρέπει λέει να το κάνετε 4 ημέρες πριν λήξει το συμβόλαιο σας.
Ωραία λέω, αλλά αν εσείς για τον οποιονδήποτε λόγο το κόψετε πάλι, εγώ δε θα μπορώ να ακυρώσω την σύνδεση μου, γιατί θα έχει περάσει ο 1 μήνας και δε θα μου επιστρέψετε το προπληρωμένο πάγιο που πλήρωσα κατά τον 1ο λογαριασμό του συμβολαίου μου !
Το αφήνω και κάνω αίτημα 4 ημέρες πριν.
Το κόβουν ! χωρίς αιτιολογία προς COSMOTE & προς εμας !!!
Τους ρωτάω γιατί, δε ξέρουμε λένε !
Τους ενημερώνω να κόψουν άμεσα την σύνδεση μου και να κάνουν πρώτα φραγή εξερχομένων κλήσεων.
Φραγή κάνουν, τη σύνδεση δε τη διακόπτουν γιατί πρέπει να πληρωθεί λέει ο τελευταίος νέος λογαριασμός που θα εκδοθεί !
Λέω όταν τον παραλάβω θα τον πληρώσω και έτσι έγινε, μόλις τον παρέλαβα την επόμενη τον εξόφλησα (πάει το προπληρωμένο πάγιο) και μέσα στην προθεσμία λήξης του.
Μετά από 1 μήνα παρατηρώ πως εκδίδουν και νέο λογαριασμό, η σύνδεση δεν έχει διακοπεί !
Τους τηλεφωνώ και τι μου λένε;
Έπρεπε λέει να τον είχατε πληρώσει εντός 5 ημερών ! γιατί το σύστημα τους δε μπορεί να διαχειριστεί το θέμα διαφορετικά !
Βρε τι μας λέτε!!! Έναν λογαριασμό που δεν τον είχα στα χέρια μου και ενώ εγώ τον πλήρωσα κανονικά μέσα στην προθεσμία του!

Τους ενημερώνω πως δεν πρόκειται να πληρώσω αυτό τον παράνομο λογαριασμό και πως αν δε διακόψουν την σύνδεση μου άμεσα και να σταματήσουν να με ενοχλούν, θα τους κάνω μήνυση μέχρι και για ψυχική οδύνη !

Έχουμε συνέχεια από ότι βλέπω !!!

Φοβερή εταιρεία, να την χαίρεστε κύριοι της VODAFONE :SFGSFGSF:

Καλά ούτε cent δεν πρόκειται να πάρετε.
Εμ μου φάγατε το προπληρωμένο πάγιο με παρανομία στην φορητότητα, εμ θέλετε και άλλο πάγιο !

Καλά περιμένετε....... στα κανάλια θα με δείτε standard.

Ναι πάνε να χαλάσουν και την άλλη εταιρεία, δε φτάνει που τα έχουν κάνει μπάχαλο στη δική του, μια ζωή παράπονα ακούω από γνωστούς για τη συγκεκριμένη.

Καλά στα blogs κάθε εβδομάδα, περιστατικά παρόμοια διαβάζω...

Εξαγορά θα είναι ουσιαστικά. H wind δεν έχει πόρους να κρατήσει το φάσμα που ήδη έχει μετά την αύξηση των τιμών. Η wind πάντως έχει με διαφορά το πιο προβληματικό δίκτυο.

Έχω κάνει τηλεόραση για 1 1/2 χρόνο περίπου. Με έχει κράξει η Αυγή για δύο φέσια ,που υποδήλωναν και καλά ,το καπέλωμα από την τουρκικη εξωτερική πολιτική της εποχής , ενώ έγινε για τελείως σεξουαλικούς λόγους (χιουμοριστικούς) και βέβαια όταν εμφανίστηκαν κάτι ρόγες στο blue box ,έπαιρναν διάφοροι τηλέφωνο για μηνύσεις.
Και μιλάμε για τηλεθέαση μεταξύ συγγενών και φίλων.
Τρεις άνθρωποι προσέχαμε, ύστερα απ' όλα αυτά ,ακόμη και το τι θα έπαιζε πίσω στο blue box. Και εδώ μιλάμε για επαγγελματίες.

Ξέροντας ότι η σημερινή τεχνολογία αλλά και η μούρλια ορισμένων στο ψάξιμο, θα μπορούσε να προκαλέσει το οτιδήποτε, η ''απροσεξία'' τους ήταν απαράδεκτη.

Μπορεί να έγινε και βαλτά για διαφημιστικούς λόγους, μπορεί και για σοβαρότερους λόγους.

Το θέμα είναι ότι δημιουργήθηκε θέμα. Αν αυτός ήταν ο σκοπός, το πέτυχαν.

Πάντως η εταιρία μόνο παρθένα δεν είναι.

Απάντηση: Re: VODAFONE

Έχω κάνει τηλεόραση για 1 1/2 χρόνο περίπου. Με έχει κράξει η Αυγή για δύο φέσια ,που υποδήλωναν και καλά ,το καπέλωμα από την τουρκικη εξωτερική πολιτική της εποχής , ενώ έγινε για τελείως σεξουαλικούς λόγους (χιουμοριστικούς) και βέβαια όταν εμφανίστηκαν κάτι ρόγες στο blue box ,έπαιρναν διάφοροι τηλέφωνο για μηνύσεις.
Και μιλάμε για τηλεθέαση μεταξύ συγγενών και φίλων.
Τρεις άνθρωποι προσέχαμε, ύστερα απ' όλα αυτά ,ακόμη και το τι θα έπαιζε πίσω στο blue box. Και εδώ μιλάμε για επαγγελματίες.

Ξέροντας ότι η σημερινή τεχνολογία αλλά και η μούρλια ορισμένων στο ψάξιμο, θα μπορούσε να προκαλέσει το οτιδήποτε, η ''απροσεξία'' τους ήταν απαράδεκτη.

Μπορεί να έγινε και βαλτά για διαφημιστικούς λόγους, μπορεί και για σοβαρότερους λόγους.

Το θέμα είναι ότι δημιουργήθηκε θέμα. Αν αυτός ήταν ο σκοπός, το πέτυχαν.

Πάντως η εταιρία μόνο παρθένα δεν είναι.

Ρε Μήτσο τι έπαθες μάναμ???? Δεν καταλαβαίνω Χριστό......

Last edited:
o μητσος διαβασε το θεμα του νηματος που αφορα την διαφημιση και την σημαια που ειχε φυτευτει.
Δεν σχολιασε την διαμαρτυρια του φιλου AC MOCCA . Μπλεξαμε τις κουβεντες.

Εγώ το έγραψα εδώ που λέει γενικά VODAFONE, για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

sorry αν τα έκανα μπάλα... :worshippy:

Στις 16 του μηνα εκανα αιτηση στην vodafone για καρτοκινητό, το συμβόλαιο μου στην cοsmote εληγε στις 17/10. Εγιναν ολα κανονικά, μου ειπαν 19 του μήνα θα μου τηλεφωνουσαν για την ενεργοποιηση και να βαλω στο κινητο μου τη νεα sim.
Από τόυε αφαντοι. Σήμερα με δυο μερες καθυστερηση τους πηρα τηλεφωνο στο κατάστημα που εκανα την αιτηση φορητότητας μου ειπαν ότι γινονται κάτι εργασίες αναβάθμισης και θα με ενημερώσουν, δεν έχουν πάρει τηλέφωνο για ενημέρωση ποτέ.

Έμπλεξα?

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και τι χρεώσεις θα μου κανει η cosmote εκτός συμβολαίου?

Υπάρχει περίπτωση αυτή η ιστορία να τραβήξει μήνα?