.Εχουμε μπλεξει εδω κατω παιδια,υπαρχει ενα μικρο μεν,υπαρκτο δε ποσοστο συντοπιτων μου(Κυριως απο τα ορεινα),που μην εχοντας τιποτα αλλο να ασχοληθουν,ασχολουνται με αυτες τις π@π@ριες.
Mα ακριβως αυτο αντιτεινω και εγω στα "επειχηρηματα" που μου αραδιαζουν κατα καιρους διαφοροι θιασωτες της(θου κυριε) ευαγγελιζομενης ανεξαρτησιας.Μα ειναι δυνατον;Το λυπηρο για μενα ειναι οτι ερχονται στα μαθηματα μου νεα παιδια που εχουν τετοιου ειδους αποψεις,φανταστειτε οτι εχουν τη σημαια στο κινητο τους ως backround,μαλιστα πριν απο μερικες εβδομαδες το ειχαμε συζητησει και στην ταξη καπως εντονα..Οι φήμες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι κρητικοί επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό αλλά και διάφορα άτομα που εξυπηρετούν τούρκικα συμφέροντα. Ειλικρινά δεν κατανοώ το λόγο, αφού μια ενδεχόμενη αποκοπή – ανεξαρτησία από την Ελλάδα θα αποδυναμώσει την Κρήτη, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά.. και θα γίνουμε νόστιμος μεζές για την «γείτονα» χώρα Τουρκία.. ή το Creta Loux island resort
πηγη
Ελα ντε...εδω κινδυνευει να καταλυθει η Ελλαδα ως οντοτητα(αν δεν εχει γινει ιδη δηλαδη...),οι πολεις-κρατη μας μαραναν..Καλά.
Πήξαμε στις πολιτείες. Δε κοιτάζουμε τα χάλια μας...
edit. @Νατ.
Μιας και το θέμα είναι η Vodafone....
O ρόλος της Vodafone και μιας θυγατρικής της Boeing στην προσπάθεια φίμωσης της αιγυπτιακής επανάστασης.
http://www.democracynow.org/2011/21/digital_darkness_us_uk_companies_help
Φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική η φίμωση, το λινκ το έκανε 404
Saturday 29 January 2011. Vodafone restored voice services to our customers in Egypt this morning, as soon as we were able.
We would like to make it clear that the authorities in Egypt have the technical capability to close our network, and if they had done so it would have taken much longer to restore services to our customers.
It has been clear to us that there were no legal or practical options open to Vodafone, or any of the mobile operators in Egypt, but to comply with the demands of the authorities.
Moreover, our other priority is the safety of our employees and any actions we take in Egypt will be judged in light of their continuing wellbeing.
Μιας και το θέμα είναι η Vodafone....
Χάθηκε να έβαζε αυτή:
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.