VODAFONE

Η σημαία της Κρητικής Πολιτείας (1896 – 1913). Πρόκειται για μια παραλλαγή της ελληνικής σημαίας του 1822: λευκός σταυρός που χώριζε τη σημαία σε τέσσερα τετράγωνα από τα οποία τα τρία ήταν κυανά, ενώ το τέταρτο, το πάνω προς το μέρος του κονταριού ήταν κόκκινο μ' ένα λευκό άστρο στο κέντρο του, συμβόλιζε και δήλωνε την υψηλή επικυριαρχία του Σουλτάνου στο νησί.

220px-Flag_of_Cretan_State.svg.png

http://el.wikipedia.org/wiki/Κρητική_Πολιτεία

η περίφημη σημαία

.Εχουμε μπλεξει εδω κατω παιδια,υπαρχει ενα μικρο μεν,υπαρκτο δε ποσοστο συντοπιτων μου(Κυριως απο τα ορεινα),που μην εχοντας τιποτα αλλο να ασχοληθουν,ασχολουνται με αυτες τις π@π@ριες.

Οι φήμες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι κρητικοί επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό αλλά και διάφορα άτομα που εξυπηρετούν τούρκικα συμφέροντα. Ειλικρινά δεν κατανοώ το λόγο, αφού μια ενδεχόμενη αποκοπή – ανεξαρτησία από την Ελλάδα θα αποδυναμώσει την Κρήτη, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά.. και θα γίνουμε νόστιμος μεζές για την «γείτονα» χώρα Τουρκία.. ή το Creta Loux island resort

πηγη

Οι φήμες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι κρητικοί επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό αλλά και διάφορα άτομα που εξυπηρετούν τούρκικα συμφέροντα. Ειλικρινά δεν κατανοώ το λόγο, αφού μια ενδεχόμενη αποκοπή – ανεξαρτησία από την Ελλάδα θα αποδυναμώσει την Κρήτη, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά.. και θα γίνουμε νόστιμος μεζές για την «γείτονα» χώρα Τουρκία.. ή το Creta Loux island resort

πηγη
Mα ακριβως αυτο αντιτεινω και εγω στα "επειχηρηματα" που μου αραδιαζουν κατα καιρους διαφοροι θιασωτες της(θου κυριε) ευαγγελιζομενης ανεξαρτησιας.Μα ειναι δυνατον;Το λυπηρο για μενα ειναι οτι ερχονται στα μαθηματα μου νεα παιδια που εχουν τετοιου ειδους αποψεις,φανταστειτε οτι εχουν τη σημαια στο κινητο τους ως backround,μαλιστα πριν απο μερικες εβδομαδες το ειχαμε συζητησει και στην ταξη καπως εντονα..
Τα σεναρια περι επιχειρηματιων τα εχω ακουσει,το αλλο σεναριο που "παιζει" πολυ ειναι οτι οι υποκινητες της κακογουστης αυτης φαρσας ειναι ομογενεις απο τα states που λειτουργουν ως δουριοι ιπποι.Παντως φοβαμαι οτι το ολο θεμα θα παρει διαστασεις,ενω κανονικα μονο γελιο θα επρεπε να προκαλει.Ομως οι καιροι ειναι πονηροι δυστυχως..

Καλά.

Τις ίδιες κουταμάρες έλεγαν και αυτοί που θέλουν την ιόνιο πολιτεία.

Πήξαμε στις πολιτείες. Δε κοιτάζουμε τα χάλια μας...

edit. @Νατ.

Στοιχηματιζω οτι την βλακεια την εκανε ο φροντιστης .:idea:
Πηγε στο μαγαζι και πηρε οτι βρηκε μπροστα του (ή οτι ειχε στην αποθηκη του).
Οταν και αν το πηραν χαμπαρι υπαρχει ο κανονας (που στην προκειμενη περιπτωση ειναι εξαιρεση ) "πολλοι θα το δουν λιγοι θα το καταλαβουν"
Ασχολειστε περισσοτερο απο οσο πρεπει για μια αβλεψια .
Πραγματι η voafone (και οχι μονο)διυλιζει τον κονωπα στα ρουχα αλλα τα props δεν τσεκαρονται πριν τογυρισμα παρα μονον μπορει να υπαρχει καποιο προσχεδιο της σκηνης.

Last edited:
Σίγουρα κάποιο λάκκο έχει η φάβα με τη σημαία της Κρητικής πολιτείας στη διαφήμιση, όμως αυτό με τους νήσους Μάρσαλ δεν στέκει, ότι τάχα μου έγιναν ανεξάρτητη με τη βοήθεια της Αμερικής, ποια βοήθεια της Αμερικής? αφού ανήκανε στην Αμερική ως λάφυρο απ τον δευτερο παγκόσμιο, πως τους βοηθήσανε δηλ ? απλα τους παραχωρήσανε ανεξαρτησία για τα μάτια του κόσμου.

Αυτό με την Κρητική πολιτεία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Γαλλία, το καλοκαίρι διάφοροι Γάλλοι τουρίστες μου λέγανε '' εμείς στη Γαλλία υποστηρίζουμε μια ανεξάρτητη και ελεύθερη Κρήτη'' και μετά το αποτελειωτικό ''είμαι Βάσκος και καταλαβαίνω'' ή ''είμαι Κέλτης και σε νοιώθω'',
άντε τώρα να εξηγάς όταν ακούς τέτοιες μπαρούφες.
Μερικοί πάλι νομιζουν ότι είναι θέμα χρόνου να πουλήσουμε μερικά νησία στους Ευρωπαίους, για το τελευταίο μπορεί να μην έχουν τόσο άδικο.

Saturday 29 January 2011. Vodafone restored voice services to our customers in Egypt this morning, as soon as we were able.

We would like to make it clear that the authorities in Egypt have the technical capability to close our network, and if they had done so it would have taken much longer to restore services to our customers.
It has been clear to us that there were no legal or practical options open to Vodafone, or any of the mobile operators in Egypt, but to comply with the demands of the authorities.

Moreover, our other priority is the safety of our employees and any actions we take in Egypt will be judged in light of their continuing wellbeing.

http://www.vodafone.com/content/index/press.html

Απάντηση: Re: VODAFONE

Μιας και το θέμα είναι η Vodafone....

Και στο κυρίως θέμα..

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το θέμα είναι η vodafone. Προφανώς δεν έχει ταξιδιωτικό γραφείο (συν τα αξεσουάρ του κλπ) για να γυρίσει μέσα το σποτ, δεν έχει τμήμα δικό της με καμερανθρώπους, ηχολήπτες, φρντιστές κλπ. Από όσο ξέρω ένα τμήμα μάρκετινγκ έχει που απλά επιλέγει από ένα πακέτο επιλογών πια διαφήμιση προτιμάει. Αυτός ο μαρκετίστας λοιπόν που ασχολήθηκε, γιατί να ξέρει ή να "πρέπει" να διακρίνει δύο ουσιαστικά ανύπαρκτες λεπτομέρειες, και να ξέρει και τι ακριβώς σημαίνουν για όλους τους συνωμοσιολόγους. Προσωπικά, μέχρι προχτές δεν ήξερα τίποτα για τα δύο "θέματα" , της Κρήτης και των άλλων νησιών που αναφέρθηκαν. Αρα στο κυρίως θέμα: Αν οι συνωμοσιολόγοι ψάχνουν θύμα, γιατί δεν έχει ο τίτλος το όνομα της διαφημιστικής, και αν αυτοί δεν είχαν κάποιο σκοπό ή έστω άγνοια?

ααα, και το άλλο το καλύτερο: Για να το διακρίνει κάποιος και σε 2 ώρες να έχει έτοιμα βίντεο, παρουσιάσεις κλπ για την "κακή" vodafone, ε ας τον ρωτήσει κάποιος που βρισκόταν εκείνες τις ώρες του γυρίσματος... και είχε πλήρη γνώση του συμβάντος καθώς και υλικό έτοιμο... :ears:

============

αυτές είναι οι δικές μου θεωρίες συνωμοσίας... δεν παύω να πιστεύω τον Kosh από την στιγμή που αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα.

Last edited: