VODAFONE

Η βονταφον ηταν αυτη μεσω της οποιας παρακολουθουσαν καποιοι τον πρωην ελληνα πρωθυπουργο?

Re: Απάντηση: VODAFONE

Μία ερώτηση διότι δεν πολυβλέπω τηλεόραση.

Οι "σημαίες" παίχτηκαν στα κανάλια ή κόπηκαν στο post production πριν φτάσουν στην TV;

Και αν παίχτηκαν, πόσες φορές παίχτηκαν;

Παιχτηκε μια μερα και μετα την διορθωσαν .

Μάλιστα...

Και στη μία μέρα αυτή κυκλοφόρησε το νέο για τη σημαία, και συγχρόνως κάποιος έγραψε την διαφήμιση και την ανέβασε στο γιουτιούμπι.

Συγγνώμη αλλά με δεδομένο αυτό το χρονικό διάστημα μόνο δύο πράγματα μπορώ να υποθέσω:

Είτε βγήκε σύρμα από την ίδια την εταιρεία παραγωγής του διαφημιστικού σε στυλ "Έλα μεγάλε, η διαφήμιση θα παιχτεί τότε και τότε, έχε το DVDR έτοιμο"

Είτε το ανέβασε στο γιουτιούμπι (μαζί με όλον τον προβληματισμό που εκτίθεται εκεί) ο ίδιος ο οποίος κατόρθωσε να περάσει τις δύο συγκεκριμένες σημαίες στο πλάνο.

Και στις δύο περιπτώσεις έχουν ένα ακόμη από τα κλασσικά μικρά ιντερνετικά Ράϊχσταγκ της σύγχρονης Ελληνικής καθημερινότητας, πασπαλισμένα με ολίγη από Αμερικάνους, Εβραίους και Σόρος για να δέσει το γλυκό.

Ξέρετε... αυτά που παρέα με τα chain mails, τις κυκλικές αναφορές και τη wikipedia έχουν πια πάρει θέση έγκυρης πληροφόρησης στα απανταχού φόρα.

Με τις υγείες μας.

Re: Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση της vodafone??

έλα
Βασίλη Ναθ....

νά η ευκαιρία...

Εγω βλεπω κρυμμενη αντεθνικη προπαγανδα παντως. Ταραχοποια στοιχεια προφανως επιθυμουν την εκ του υποσυνειδητου πυροδοτηση της επαναστατικης φλογος στην Κρητη και τελικως την ανεξαρτησια της ωστε να μπορει να εκμεταλευτει τα πετρελαια που εχει στο υπεδαφος της .

έλα
Βασίλη Ναθ....

νά η ευκαιρία...

200px-Rosita_sokou.jpg

:flipout:

στη θέση της σκιάς ήταν η σημαία της Κρητικής Αυτόνομης Πολιτείας που βλέπουμε και σε αρκετά πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτων από την Κρήτη.

Περί όνου σκιάς ... ένα λάθος έκαναν, τους έκραξαν, το έβγαλαν.

Το ποιό λογικό θα ήταν να έχει το γύρισμα μια σημαία Ελληνική και μια της E.U εφόσον η εταιρία πουλάει στην Ελλάδα και είναι πολυεθνική.Τώρα όλη αυτή η συνωμοσία δεν μου περνάει και αδιάφορα διότι η διαφήμιση δεν ξεκίνησε για ψυχαγωγικούς λόγους αλλά για να πουλάει στα ίσια ή έμμεσα.Τώρα το αν θέλει να πουλήσει το προιόν που διαφημίζει είτε κάτι άλλο παίζεται.Πάντως μια χαρά διαφήμιση έγινε με όλον αυτό τον ντόρο για την εταιρία.

Μεχρι σημερα γνωριζα οτι εαν καποιος θελει να περασει κρυφα μηνυματα σε οπτικοακουστικο υλικο θα εβαζε γνωστα συμβολα και οχι αγνωστα στο κοινο. Βλεποντας, αρχικα, το βιντεο νομιζα οτι η μια σημαια ειναι μια παραλλαγη της ελληνικης με το συμβολο της vodafone (οπου ειναι συχνο φαινομενο οι διαφορες εταιριες να βαζουν το συμβολο τους στις σημαιες) (και εχουμε την ανεξαρτητη δημοκρατια της βονταφονε(!?)) και η αλλη σημαια με παρεπεμπε σε κατι απο Σουηδια(!) και Ισλανδια(!). Δεν ηξερα καν την σημαια των νησιων Μαρσαλ και ουτε την ιστορια τους. Επομενως πως μπορει να περαστει το κρυφο μηνυμα εαν τα συμβολα σε παραπεμπουν σε αλλα συμβολα ή σου ειναι αγνωστα?

Μεχρι σημερα γνωριζα οτι εαν καποιος θελει να περασει κρυφα μηνυματα σε οπτικοακουστικο υλικο θα εβαζε γνωστα συμβολα και οχι αγνωστα στο κοινο. Βλεποντας, αρχικα, το βιντεο νομιζα οτι η μια σημαια ειναι μια παραλλαγη της ελληνικης με το συμβολο της vodafone (οπου ειναι συχνο φαινομενο οι διαφορες εταιριες να βαζουν το συμβολο τους στις σημαιες) (και εχουμε την ανεξαρτητη δημοκρατια της βονταφονε(!?)) και η αλλη σημαια με παρεπεμπε σε κατι απο Σουηδια(!) και Ισλανδια(!). Δεν ηξερα καν τη σημαια εχει τα νησια Μαρσαλ. Επομενως πως μπορει να περαστει το κρυφο μηνυμα εαν τα συμβολα σε παραπεμπουν σε αλλα συμβολα ή σου ειναι αγνωστα?

Όταν θα την ξαναδείς όταν θελήσουν θα σου είναι πιο "οικεία"...:a0210:

Τι θα γίνει με αυτή την VODAFONE;

Δε φτάνει που παίρνω 3 φορές τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να επιβαβαιώσω το πότε λήγει το συμβόλαιο μου και αν θα έχω κάποια χρέωση σε περίπτωση που πάω σε άλλη εταιρεία με φορητότητα.

Ενώ μου έχουν απαντήσει αρνητικά και τις 3 φορές, τώρα που κάνω φορητότητα με παίρνουν και μου λένε πως θα πρέπει να χρεωθώ γιατί και καλά δε χρειάζεται 20 μέρες πριν να κάνω αίτηση για φορητότητα όπως παλιά (χωρίς να εγγυόνται πως αν καυστερήσουν εκείνοι την διαδικασία για τον άλλο πάροχο πως δε θα με χρεώσουν άλλο ένα extra πάγιο) και πως τελικά το συμβόλαιο μου λήγει τον επόμενο μήνα (π@π@ρι3ς !!) που μετά τελικά είπαν πως όντως λήγει αυτό τον μήνα.

10 χρόνια συνδρομητής COSMOTE ήμουν, τι ήθελα και πήγα έστω για 18 μήνες σε αυτούς.

Αφήστε που δε βλέπουν πως το συμβόλαιο μου είναι 18μηνο και επιμένουν πως είναι 12μηνο. Ρε θα τους φέρω κολάρο το συμβόλαιο που έχω υπογράψει με τις ημερονίες ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι τύποι !!!