- 19 June 2006
- 800
panosxgr said:Επειδη χρησιμοποιω αρκετο διαστημα το συγκεκριμενο προγραμμα, ειναι οπως τα λεει και ο Θοδωρης. Αν καλεις μεσω υπολογιστη (δηλαδη να μιλας με μικροφωνο συνδεδεμενο με τον υπολογιστη σου) τοτε τα τηλεφωνηματα σε σταθερα τηλεφωνα ειναι εντελως δωρεαν. Αν πατας το κουμπι που λεει "directcall" , τοτε χτυπαει πρωτα το δικο σου τηλεφωνο και μετα αυτοματα καλει στον αριθμο που δηλωνεις. Αυτο ομως σε χρεωνει οπως λες 3 λεπτα το λεπτο κι οχι το τηλεφωνημα! Η συνδρομη που βαζεις ειναι οπως ακριβως λεει ο Θοδωρης. Ελαχιστο 10 (+16%) το οποιο και εχεις περιθωριο να το ξοδεψεις μεσα σε 120 μερες.
![]()
Πάνο, όντως καλώ μέσω του directcall ή από την καρτέλα start πηγαίνω στο my account, στη συνέχεια συμπληρώνω τον κωδικό μου και καλώ με τον ίδιο τρόπο. Το κάθε τηλεφώνημα, ανεξάρτητα από τη διάρκειά του μου χρεώνεται 0,03 Ε. Το πρόσεξα σε όλες τις κλήσεις που έκανα. Πάντως, σε ευχαριστώ, γιατί μου έλυσες την απορία που είχα. Το συμπέρασμα είναι ότι οι κλήσεις είναι δωρεάν, αν καλώ μέσω υπολογιστή, ενώ με directcall χρεώνονται.