Voipbuster χρεώσεις

panosxgr said:
Επειδη χρησιμοποιω αρκετο διαστημα το συγκεκριμενο προγραμμα, ειναι οπως τα λεει και ο Θοδωρης. Αν καλεις μεσω υπολογιστη (δηλαδη να μιλας με μικροφωνο συνδεδεμενο με τον υπολογιστη σου) τοτε τα τηλεφωνηματα σε σταθερα τηλεφωνα ειναι εντελως δωρεαν. Αν πατας το κουμπι που λεει "directcall" , τοτε χτυπαει πρωτα το δικο σου τηλεφωνο και μετα αυτοματα καλει στον αριθμο που δηλωνεις. Αυτο ομως σε χρεωνει οπως λες 3 λεπτα το λεπτο κι οχι το τηλεφωνημα! Η συνδρομη που βαζεις ειναι οπως ακριβως λεει ο Θοδωρης. Ελαχιστο 10 (+16%) το οποιο και εχεις περιθωριο να το ξοδεψεις μεσα σε 120 μερες.
-bye-

Πάνο, όντως καλώ μέσω του directcall ή από την καρτέλα start πηγαίνω στο my account, στη συνέχεια συμπληρώνω τον κωδικό μου και καλώ με τον ίδιο τρόπο. Το κάθε τηλεφώνημα, ανεξάρτητα από τη διάρκειά του μου χρεώνεται 0,03 Ε. Το πρόσεξα σε όλες τις κλήσεις που έκανα. Πάντως, σε ευχαριστώ, γιατί μου έλυσες την απορία που είχα. Το συμπέρασμα είναι ότι οι κλήσεις είναι δωρεάν, αν καλώ μέσω υπολογιστή, ενώ με directcall χρεώνονται.

Re: Απάντηση: Voipbuster χρεώσεις

panosxgr said:
Δες πρωτα το ποσο που εχεις πριν τηλ και δες και μετα και πες μας να δουμε τι γινεται.

το ποσο μειωθηκε κατα 0,03 για κληση πανω απο 2 λεπτα

Οχι φυσικα, ασε δεν θελεις να ξερεις ποσο χρεωνουν εδω τα τηλεφωνα τις κλησεις!!! ΦΩΤΙΑ!!! :devil-smiley-029: Θα ειχα παει φυλακη αν με χρεωνανε ετσι! Απλα προφανως ειναι αυτο που λεω.Επειδη παιρνω τηλεφωνο σε διαφορετικη χωρα, εμενα με χρεωνει με το λεπτο κι οχι με την κληση. Πηρες εσυ εξωτερικο καθολου σε σταθερο και σε χρεωσε μονο 0.03 ??

Re: Απάντηση: Voipbuster χρεώσεις

panosxgr said:
2006-08-08 12:46:37 +4417233χχχχ to +30224χχχχχχ 02:22:14 1.4600
:nounder:

2¨22¨14 =143 λεπτα χ 0,03 = 4,29 αρα κατι αλλο ειναι

* Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded, a minimal rate of 1ct/min will be charged (as shown in the VoipBuster software).

Σου λεω, με χρεωνει αλλα φαινεται με αλλους ρυθμους, οχι μαλλον με 0.03 το λεπτο. Τεσπα, ετσι κι αλλιως σε 20 μερες την κανω απο εδω, οποτε ας με χρεωνει ακομα για αυτες τις μερες!!! Μετα επιστροφη Ελλαδα και απο τα 2mbps στην 64kbps ISDN! Χλιδη ε??? :damnyou:

Ναι βρε, μιλαω με την κοπελια μου και καταλαβαινεις...ΩΩΩΩΩΡΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!! :grinning-smiley-043 Τα 300min ειναι για πασατεμπο!! :flipout: :flipout:

Σε ευχαριστω παντως για την καλη διαθεση να βοηθησεις, αλλα βλεπεις οτι τελικα και οι 2 ειχαμε δικιο! Τωρα μαθαμε τι παιζει! :grinning-smiley-043