VU+ Duo HD

Re: Marusys VU+ Duo HD, νέος enigma2 δέκτης

πάλι μου κόλλησε στο standby, θα φάει ένα φορμάρισμα να στρώσει....

lasedline εξ'υπακουεται οτι οι astra, hodbird, 9 μοιρες ανατολικα, και thor, δεν εχουν προβλημα.και ουτε ο hispasat εκτος των δυο που ειναι ενα τελικα.

Αυτοι οι max+duo τι μερος του λογου ειναι??ειναι απλως φασον η τρωνε μπανανες???? παντως εχουν ενδιαφερον λογω τιμης.

είναι βουλγάρικη έκδοση του κινέζικου μαϊμού βουντούο

Δηλαδη???? τρεχα γυρευε?? κι'εγω εκ πρωτης χαρηκα διοτι θεωρησα οτι ειναι γνησιοι αλλα με αλλη επωνυμια δηλαδη φασον.αμα ομως ειναι οπως λες τριτη γεννια μπανανα ειναι πανακριβοι.

δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από το ότι είναι κλώνος, ίσως να υπάρξει αντίστοιχη κίνηση από εταιρεία που εδρεύει στη κεντρική-βόρεια Ελλάδα, όμως η επίσημη αντιπροσωπεία δήλωσε ότι θα υπάρξει πολύ κυνήγι σε όσους το επιχειρήσουν !!

Παντως εγω ειδα διαφημηση που λεει τιμη 279ε για τον max+ duo, ενω ο γνησιος κοστιζει γυρω στα 340ε αρα ειναι αρμυρουτσικος για κλωνος.

Παρατηρω και εγω 2 φορα κολλημα στο standby.
To εχουν ηδη αναφερει στο φορουμ εκει στο ΒΗ.

(Μη τον φορμαρεις τζαμπα...πρεπει να περιμενουμε το επομενο firmware....................)

Λοιπον σας γραφω και εγω τα τελικα αποτελεσματα απο το προβλημα που με βασανισε πριν λιγο καιρο ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΟΚ.υστερα απο την εγκατασταση του μανισιου, αναβαθμηση του bootloader,και εγκατασταση του ΒΗ 1.7.0.κανενα προβλημα πλεον. αυτο το θεμα με τις συνεχομενες επανεκινησεις ελαβε τελος.και παμε τωρα στην τελευταια παρατηρηση μου οτι το ΒΗ δεν ειχε drivers για AAC αρχειο ηχου. και ετσι καποιο συγκεκριμενο καναλι δεν ειχε ηχο.Κατοπιν ομως της επεμβασεως του malacudi οτι εχει το ΒΗ αυτους τους drivers, το εψαξα το θεμα και πραγματι εχει δικιο ο malacudi και τον ευχαριστω πολυ για την πληροφορια και την βοηθεια του.την εξαξα και ανακαλυψα οτι εφταιγε το cccam που ειχα. απο φοβο δεν ειχα βαλει το 2.3.0 διοτι ειχα υποθεσει οτι αφου δεν επαιξε με το 2.2.1 αρα δεν θα παιξει και με το νεοτερο και ειχα βαλει το 2.1.4.εβαλα λοιπον το τελευταιο 2.3.0.και ακουσθηκε και το προβληματικο καναλι.και ολα πανε καλα εδω και μια εβδομαδα χωρις κανενα προβλημα.τωρα για το προβλημα με το standby που λετε εχω να πω απο την εμπειρια μου κι'απο τις ερευνες οτι το ΒΗ 1.7.0 ειναι ποιο σταθερο απο τα νεοτερα 1.7.1 και 1.7.2 οπωτε γυρνωντας λιγο πισω καμμια φορα ισως το προβλημα λυθει.τελος θελω να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας η οποια ηταν ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Καλησπερα,θελω να ρωτησω αν με ενα monitor tv lg 3d θα μπορεσω να δω μεσω του web interface του δεκτη ενα fta καναλι 3d? το περιεχομενο 3d το οποιο ανοιγει μεσω vlc player και ειναι side by side θα μπορεσει η οθονη να το "ενωσει"?ευχαριστω

Καλησπερα,θελω να ρωτησω αν με ενα monitor tv lg 3d θα μπορεσω να δω μεσω του web interface του δεκτη ενα fta καναλι 3d? το περιεχομενο 3d το οποιο ανοιγει μεσω vlc player και ειναι side by side θα μπορεσει η οθονη να το "ενωσει"?ευχαριστω

Εξαρτάται από την τηλεόραση σου αλλά πιστεύω ότι θα το δείξει μια χαρά. To side by side του ASTRA 3D DEMO ο EPSON 9000 το δείχνει μια χαρά. Δεν έχεις λόγους ανησυχίας αν η τηλεόραση σου δείχνει side by side.

Εξαρτάται από την τηλεόραση σου αλλά πιστεύω ότι θα το δείξει μια χαρά. To side by side του ASTRA 3D DEMO ο EPSON 9000 το δείχνει μια χαρά. Δεν έχεις λόγους ανησυχίας αν η τηλεόραση σου δείχνει side by side.

Εσυ βλεπεις στον προτζεκτορα μεσω pc τον astra 3d demo?´η τον εχεις συνδεσει απευθειας με τον vuduo?

Εσυ βλεπεις στον προτζεκτορα μεσω pc τον astra 3d demo?´η τον εχεις συνδεσει απευθειας με τον vuduo?
Μεσω ενισχυτη Denon για επιλογη πηγης και splitter σε tv και projector. 3D μονο στον Epson απο τον VU DUO και απο xtreamer prodigy.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως ξεχωρίζεις τον γνήσιο Vu+ Duo από τον ''κινέζο-μαιμού''.Ρωτάω γιατί είδα σε μαγαζί να διαφημήζει γνήσιο Vu+duo με κάτω από 300 ευρώ.Τέτοια τιμή βλέπω γαι 1η φορά(αν είναι γνήσιος) και το σκέφτομαι...

Απάντηση: Re: Marusys VU+ Duo HD, νέος enigma2 δέκτης

Μπορεί κάποιος να μου πει πως ξεχωρίζεις τον γνήσιο Vu+ Duo από τον ''κινέζο-μαιμού''.Ρωτάω γιατί είδα σε μαγαζί να διαφημήζει γνήσιο Vu+duo με κάτω από 300 ευρώ.Τέτοια τιμή βλέπω γαι 1η φορά(αν είναι γνήσιος) και το σκέφτομαι...

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_kunena&Itemid=93&func=view&catid=4&id=5415&lang=el

Αν ψάξεις λίγο παραπάνω στο Google σίγουρα θα βρεις περισσότερες πληροφορίες.

@kathara xeria: Ξαναγράψε το post με Ελληνικά. Τα greeklish απαγορεύονται απ' τον κανονισμό του forum......

τελικα δεν επαιξε.οταν επιλεγω 3d side by side μου εμφανιζει θολη εικονα,προσωπα και αντικειμενα επι 2 (ολα 2πλα φαινονται).μπορει να υπαρχει καποια ρυθμιση στο vlc player αν και δοκιμασα το nvidia 3d player οπως και το stereoscopic player αλλα μηδεν αποτελεσμα.

και δεν ξερω αν παιζει ρολο και η καρτα γραφικων στα παραπανω

sorry για τα συνεχομενα ποστς απλα το λαθος μου ηταν πως προσπαθουσα εξ αρχης με λαθος καλωδιο.το θεμα λυθηκε με το rgb καλωδιο

Φημες αναφερουν οτι το cccam 230 δινει πληροφοριες σε εξωτερικους ενδιαφερομενους αληθευει;;;;