Re: Marusys VU+ Duo HD, νέος enigma2 δέκτης
Λοιπον σας γραφω και εγω τα τελικα αποτελεσματα απο το προβλημα που με βασανισε πριν λιγο καιρο ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΟΚ.υστερα απο την εγκατασταση του μανισιου, αναβαθμηση του bootloader,και εγκατασταση του ΒΗ 1.7.0.κανενα προβλημα πλεον. αυτο το θεμα με τις συνεχομενες επανεκινησεις ελαβε τελος.και παμε τωρα στην τελευταια παρατηρηση μου οτι το ΒΗ δεν ειχε drivers για AAC αρχειο ηχου. και ετσι καποιο συγκεκριμενο καναλι δεν ειχε ηχο.Κατοπιν ομως της επεμβασεως του malacudi οτι εχει το ΒΗ αυτους τους drivers, το εψαξα το θεμα και πραγματι εχει δικιο ο malacudi και τον ευχαριστω πολυ για την πληροφορια και την βοηθεια του.την εξαξα και ανακαλυψα οτι εφταιγε το cccam που ειχα. απο φοβο δεν ειχα βαλει το 2.3.0 διοτι ειχα υποθεσει οτι αφου δεν επαιξε με το 2.2.1 αρα δεν θα παιξει και με το νεοτερο και ειχα βαλει το 2.1.4.εβαλα λοιπον το τελευταιο 2.3.0.και ακουσθηκε και το προβληματικο καναλι.και ολα πανε καλα εδω και μια εβδομαδα χωρις κανενα προβλημα.τωρα για το προβλημα με το standby που λετε εχω να πω απο την εμπειρια μου κι'απο τις ερευνες οτι το ΒΗ 1.7.0 ειναι ποιο σταθερο απο τα νεοτερα 1.7.1 και 1.7.2 οπωτε γυρνωντας λιγο πισω καμμια φορα ισως το προβλημα λυθει.τελος θελω να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας η οποια ηταν ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.