PublicDomain
AVClub Addicted Member
- 10 June 2007
- 2,625
Re: Marusys VU+ Duo HD, νέος enigma2 δέκτης
πάλι μου κόλλησε στο standby, θα φάει ένα φορμάρισμα να στρώσει....
πάλι μου κόλλησε στο standby, θα φάει ένα φορμάρισμα να στρώσει....
Καλησπερα,θελω να ρωτησω αν με ενα monitor tv lg 3d θα μπορεσω να δω μεσω του web interface του δεκτη ενα fta καναλι 3d? το περιεχομενο 3d το οποιο ανοιγει μεσω vlc player και ειναι side by side θα μπορεσει η οθονη να το "ενωσει"?ευχαριστω
Εξαρτάται από την τηλεόραση σου αλλά πιστεύω ότι θα το δείξει μια χαρά. To side by side του ASTRA 3D DEMO ο EPSON 9000 το δείχνει μια χαρά. Δεν έχεις λόγους ανησυχίας αν η τηλεόραση σου δείχνει side by side.
Μεσω ενισχυτη Denon για επιλογη πηγης και splitter σε tv και projector. 3D μονο στον Epson απο τον VU DUO και απο xtreamer prodigy.Εσυ βλεπεις στον προτζεκτορα μεσω pc τον astra 3d demo?´η τον εχεις συνδεσει απευθειας με τον vuduo?
Μπορεί κάποιος να μου πει πως ξεχωρίζεις τον γνήσιο Vu+ Duo από τον ''κινέζο-μαιμού''.Ρωτάω γιατί είδα σε μαγαζί να διαφημήζει γνήσιο Vu+duo με κάτω από 300 ευρώ.Τέτοια τιμή βλέπω γαι 1η φορά(αν είναι γνήσιος) και το σκέφτομαι...
Εξαρτάται από την τηλεόραση σου αλλά πιστεύω ότι θα το δείξει μια χαρά. To side by side του ASTRA 3D DEMO ο EPSON 9000 το δείχνει μια χαρά. Δεν έχεις λόγους ανησυχίας αν η τηλεόραση σου δείχνει side by side.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.