VU+ Duo HD

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Παιδια το ξερετε αυτο?
"Vu Duo Clone coming soon"
Πλακα θα εχει....
Αντε να ερθει και η σειρα των uno & ultimo :2thumb22sup:

Last edited:
Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Ζήτησε κανείς VU+ Duo κλώνο? Μα φυσικά και υπάρχει! :music-smiley-005:

h**p://www.galaxy-innovations.ru/index.php/en/catalogue.html?page=shop.browse&category_id=35

9895fp.png

9895bp.png

Γνωρίζει κανείς να με καθοδηγήσει, πώς μπορώ (και εάν γίνεται) να δω ένα κανάλι μέσα από τη σελίδα του στο web; (πχ. extra3, το ελληνικό)

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Γνωρίζει κανείς να με καθοδηγήσει, πώς μπορώ (και εάν γίνεται) να δω ένα κανάλι μέσα από τη σελίδα του στο web; (πχ. extra3, το ελληνικό)

πας στο Ip του δέκτη και πατάς το κουμπάκι της tv στο κανάλι που θες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

πας στο Ip του δέκτη και πατάς το κουμπάκι της tv στο κανάλι που θες...

Ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα...δυστυχώς.
Πώς δηλαδή μπορώ να δω ένα κανάλι που εκπέμπει μόνο διαδικτυακά μέσα από το Vu+;
Και μάλιστα χωρίς browser...

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Εννοείς να μπεις στη σελίδα κάποιου καναλιού στο internet μέσω του Vu+? Δε νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο.

Εννοώ να βλέπω internet tv...δηλαδή, ένα κανάλι που streamάει μέσω net...
Μάλλον δεν γίνεται αυτό, έτσι;
Θα πρέπει να δώ τι θα κάνω...

Το plugin dreammediathek επιτρέπει την παρακολούθηση rtp streams με mpeg4 codec.

Το stream που θες να δεις τι κωδικοποίηση έχει;

Ο browser που έχει βγει για τον Xtrend ET9000 υποστηρίζει hbbtv. Αντίστοιχο browser αναμένεται να έχουν ο VU+ Ultimo και ο DM7020HD.

Απο την blackhole 1.6.6 o δεκτης υποστηριζει με ενσωματωμενο plugin, 3D μενου ,για οσους βλεπουν 3D καναλια.Ευγε, η υποστηριξη του δεκτη ειναι κορυφαια.

μολις εβαλα και εγω την τελευταια εκδοση blackhole αλλα με παιδευει τρομερα το usb stick το οποιο με το που το τοποθετω μου το αναγνωριζει (data traveller) και στη συνεχεια προσπαθω να το κανω mount σαν εξωτερικο σκληρο δισκο απο τo device manager.υπαρχει καποα διαδικασια για να τα καταφερω?
δοκιμασα να το κανω format σε fat32 και σε ntfs αλλα τζιφος.

κανα λινκ να κατεβάσω την 1.6.6 με USB γιατι απο το φορουμ σέρνετε?

μολις εβαλα και εγω την τελευταια εκδοση blackhole αλλα με παιδευει τρομερα το usb stick το οποιο με το που το τοποθετω μου το αναγνωριζει (data traveller) και στη συνεχεια προσπαθω να το κανω mount σαν εξωτερικο σκληρο δισκο απο τo device manager.υπαρχει καποα διαδικασια για να τα καταφερω?
δοκιμασα να το κανω format σε fat32 και σε ntfs αλλα τζιφος.
Πρέπει να το κάνεις format σε PC (όχι από τον Vu+) σε FAT32. Κανονικά πρέπει να το κάνεις mount σαν usb. Αν σου δημιουργεί προβλήματα και δε σου το αναγνωρίζει πάντα, μάλλον υπάρχει θέμα με τους drivers και πρέπει να δοκιμάσεις άλλο stick.

ένας φίλος έχει τον vu και θέλει να πάρει usb dvb-T δέκτη. εγώ προτείνω το REDI PC 100, υπάρχει τίποτε καλύτερο κ φτηνότερο ?

Μια streaming απορία: Βάζω τον Duo να παίζει μια εγγραφή και προσπαθώ να τη δω ταυτόχρονα και στο pc, αλλά δε γίνεται. Το VLC βγάζει error. Προσοχή, πατάω για streaming στο κουμπάκι τέρμα πάνω δεξιά στο web interface, εκεί που μας λέει τι παίζει/δείχνει εκείνη τη στιγμή. Αν πατήσω το κουμπί streaming μέσα από τη λίστα εγγραφών του w.i., το VLC τη δείχνει κανονικά αλλά φυσικά όχι παράλληλα με τον Du, και λογικά αυτό αναγκάζει το σκληρό δίσκο να παίζει την ίδια εγγραφή 2 φορές.

παιδες σας παρακαλω βοηθεια φοραω την 1.6.5 ΒΗ και μπουταρει ο δεκτης συνεχεια δεν σταθεροποιει την ip την αλλαζει τρεις φορες την μερα με τα αντιστοιχα μπουταρισματα και μολις στον δεκτη κατεβασω εβδομαδιαια epg αρχιζει παλι τα μπουταρισματα μεχρι να τα αποβαλει αλλα ειναι τοσο συχνες οι εναλλαγες μεταξυ του ενος μπουτ απο το αλλο που δεν σ'αφηνει ουτε εγγραφη να κανεις ουτε τιποτα σου σπαει την εγγραφη στην μεση και ξαναρχιζει, εχει κανενας ιδεα τι παιζει μηπως ειναι θεμα hard αν και οπως δειχνουν τα πραγματα εμενα μαλλον soft μου μυριζει μηπως εγινε καμμια στραβη στην εγκατασταση???σας παρακαλω βοηθεια.σσ το ανεφερα στο μαγαζι που τον πηρα και μου ειπαν πες τι θελεις να κανουμε και θα το κανουμε, αμα ηξερα τι φταιει θα τους ρωταγα???. ευχαριστω

Για να μην αλλάζει ip σε κάθε επανεκκίνηση, απενεργοποίησε το dhcp και δώσ´ του "καρφωτή" ip μόνος σου.

Για τα μπουταρίσματα που αναφέρεις, στα καλά καθούμενα εκει που παίζει κανονικά, ανοιγοκλείνει μόνος του?

Λες ότι "σπάει την εγγραφή στη μέση και ξαναρχίζει"...εννοείς ότι σταματάει την εγγραφή και την ξαναξεκινάει?