Γνωρίζει κανείς να με καθοδηγήσει, πώς μπορώ (και εάν γίνεται) να δω ένα κανάλι μέσα από τη σελίδα του στο web; (πχ. extra3, το ελληνικό)
πας στο Ip του δέκτη και πατάς το κουμπάκι της tv στο κανάλι που θες...
Εννοείς να μπεις στη σελίδα κάποιου καναλιού στο internet μέσω του Vu+? Δε νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο.Γνωρίζει κανείς να με καθοδηγήσει, πώς μπορώ (και εάν γίνεται) να δω ένα κανάλι μέσα από τη σελίδα του στο web; (πχ. extra3, το ελληνικό)
Πρέπει να το κάνεις format σε PC (όχι από τον Vu+) σε FAT32. Κανονικά πρέπει να το κάνεις mount σαν usb. Αν σου δημιουργεί προβλήματα και δε σου το αναγνωρίζει πάντα, μάλλον υπάρχει θέμα με τους drivers και πρέπει να δοκιμάσεις άλλο stick.μολις εβαλα και εγω την τελευταια εκδοση blackhole αλλα με παιδευει τρομερα το usb stick το οποιο με το που το τοποθετω μου το αναγνωριζει (data traveller) και στη συνεχεια προσπαθω να το κανω mount σαν εξωτερικο σκληρο δισκο απο τo device manager.υπαρχει καποα διαδικασια για να τα καταφερω?
δοκιμασα να το κανω format σε fat32 και σε ntfs αλλα τζιφος.
crypto tv 100 για duo
το πιατο στο tuner B, οπως αν ειχες σταθερο στο tuner B.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.