VU+ Duo HD

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Η μεταφορά υλικού στον εγκατεστημένο σκληρό δίσκο του δέκτη, αγγίζει τα όρια της σύνδεσης. Δεν έχω δει ταχύτερη μεταφορά!

Transferred 4 files totaling 700,47 MB in 1 minute 4 seconds (11.131,7 KB/s)

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Η μεταφορά υλικού στον εγκατεστημένο σκληρό δίσκο του δέκτη, αγγίζει τα όρια της σύνδεσης. Δεν έχω δει ταχύτερη μεταφορά!

Transferred 4 files totaling 700,47 MB in 1 minute 4 seconds (11.131,7 KB/s)

επειδη δεν εχω προλαβει να ανοιξω το σασί, τι εσωτερικό σκληρό παίρνει?

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

επισης για κάποιο λόγο, το streaming από το webtv προς τα pc του δικτύου μου δεν λειτουργεί, ενώ με τον dm600 έπαιζε κανονικά. Τώρα, ανοίγει το παράθυρο και εμφανίζει το waiting for video... καμια ιδέα?

επισης για κάποιο λόγο, το streaming από το webtv προς τα pc του δικτύου μου δεν λειτουργεί, ενώ με τον dm600 έπαιζε κανονικά. Τώρα, ανοίγει το παράθυρο και εμφανίζει το waiting for video... καμια ιδέα?

Το steaming δουλεύει άψογα εδώ, τόσο μέσω vlc όσο και από την επιλογή Web TV. Δουλεύει ακόμα και σε HD 1080i κανάλια (που στον DM800 δε δούλευε). Οπότε κάτι κάνεις λάθος. Τι image έχεις; Εγώ έχω VTI 0.4

vti 0.05 εχω βαλει. ποια εκδοση του vlc εχεις βαλει στο pc σου για να παρει ο browser το plugin? εμενα με την 9χχ στον dm600 δεν έδειχνε εικόνα και είχα βάλει μια παλιότερη. Τώρα ούτε με την παλιότερη παίζει ουτε με την 9χχ.

vti 0.05 εχω βαλει. ποια εκδοση του vlc εχεις βαλει στο pc σου για να παρει ο browser το plugin? εμενα με την 9χχ στον dm600 δεν έδειχνε εικόνα και είχα βάλει μια παλιότερη. Τώρα ούτε με την παλιότερη παίζει ουτε με την 9χχ.

vlc έχω το 1.0.5 (latest)

και με το 1.0.5 μενει στο waiting for video.χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση το software του δέκτη?
Επίσης προσπάθησα να παίξω mkv από usb hdd που σύνδεσα αλλά τζίφος :(
Νομίζω πως οταν βρω χρόνο θα περάσω κανένα image για τον 8000. Εχω στησει το ΒΑ, οπότε κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω.

δοκιμασα και με αλλες παλιοτερες version. στο m3u streaming εχω εικονα, στο webtv τιποτα..

Εγώ με firefox 3.5 + vlc 1.0.5 δεν έχω κανένα πρόβλημα, τόσο σε windows όσο και σε linux. Αν με το m3u σου παίζει, τότε κάποιο πρόβλημα έχεις στην εγκατάσταση των plugins στον browser σου.

Επίσης προσπάθησα να παίξω mkv από usb hdd που σύνδεσα αλλά τζίφος :(

Τον είδε το δίσκο αλλά δεν έπαιζαν τα αρχεία ή δεν είδε καν το δίσκο; Εγώ ανέβασα διάφορα mkv στο δίσκο που έχω βάλει στον VU+ και τα έπαιξε όλα, αλλά το DTS pass-through έχει ακόμα προβληματάκια. Όσα είχαν AC3 ήχο έπαιξαν ΟΚ.

Τον είδε το δίσκο αλλά δεν έπαιζαν τα αρχεία ή δεν είδε καν το δίσκο; Εγώ ανέβασα διάφορα mkv στο δίσκο που έχω βάλει στον VU+ και τα έπαιξε όλα, αλλά το DTS pass-through έχει ακόμα προβληματάκια. Όσα είχαν AC3 ήχο έπαιξαν ΟΚ.

τον δισκο τον ειδε κανονικα, ανοιξα το media player και φαινοταν κανονικα τα directories και τα αρχεια.
Απλά οταν επελεγα Play, δεν τα επαιζε.
Επισης ενα αλλο προβλημα που διαπιστωσα, ειναι οτι το web interface δεν φορτώνει σωστά στον web browser ενow windows mobile device που χρησιμοποιούσα για remote control, ενώ στον dreambox λειτουργούσε κανονικα.

Last edited:

μαλλον καταλαβα γιατι δεν παιζει το webtv. δεν εχω σκληρο δισκο εσωτερικα εγκατεστημένο. στο dm600 οταν βλεπεις webtv δεν μπορεις παραλληλα να κανεις εγγραφή γιατί χρησιμοποιεί τον δίσκο για να γράφει και να στέλνει την εικόνα σε στυλ timeshift αρα μαλλον λειτουργούν με την ίδια λογική.
θα πάρω ενα σατα αυριο να του περασω.
Εχω περασει σε usb stick μεσω barry allen και enigma 4.7 για τον 8000 οποτε θα το δοκιμασω και με αυτο το image.

Νεες δοκιμές με το gemini (και οχι enigma που κατα λαθος έγραψα) φορτωμένο από το usb stick με barry allen, δεν είχαν και μεγάλη επιτυχία. Στο scan δορυφόρων κολλάει στον hotbird σε διάφορα σημεία και ο δέκτης παγώνει. Την πρώτη φορά κόλλησε στο 18% και έγινε power off για να ξεκολήσει, μετά στο 55% και παλι power off.
Alext, εσένα το σκανάρισμα σου προχώρησε κανονικά? To setup μου είναι diseqc A/B (19.2 & 13) στο tuner A.
Τέλος παρατήρησα οτι με το vti0.5 με το γνωστό πρόβλημα στα drivers με το irdeto, αν πας σε κανάλι που δεν μπορεί να το χειριστεί σωστά και μετά σε κανάλι που το βλέπει, η έξοδος εικόνας από το rca video out παγώνει και ακούγεται μόνο ο ήχος. Στο hdmi συνεχίζει να δείχνει και να ακούγεται κανονικά.
Το περίεργο είναι οτι με την πρώτη εγκατάσταση toy 0.5 αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε, αλλά εμφανίστηκε μετά από online update.

Πρόβλημα στο scan είχα κι εγώ με το openpli. Με το VTI 0.4 δεν είχα πρόβλημα. Προσωπικά έχω βάλει dream elite στη flash με meoboot και VTI 0.4, VTI 0.5 και openpli latest στο usb. Έτσι κάθε image έχει τους δικούς του οδηγούς. Δε με ενδιαφέρει η χρήση με barry allen non-native images.

με το dream elite αντιμετώπισες κάποια προβλήματα στην λειτουργικότητα του δέκτη? προσπαθώ να βρω και να εγκαταστήσω μία έκδοση που να λειτουργεί καλά για να μπορώ να βλέπω, και τις υπόλοιπες στο usb για παιχνίδι.

με το dream elite αντιμετώπισες κάποια προβλήματα στην λειτουργικότητα του δέκτη? προσπαθώ να βρω και να εγκαταστήσω μία έκδοση που να λειτουργεί καλά για να μπορώ να βλέπω, και τις υπόλοιπες στο usb για παιχνίδι.

Μόνο το πρόβλημα με τα irdeto και τα υπόλοιπα προβληματάκια που έχουν οι οδηγοί (σπασίματα στο DTS pass-through, προβληματική υλοποίηση του 1080p για mkv κτλ).

Η αλήθεια είναι πως την περισσότερη ώρα τρέχει το VTI 0.4 λόγω Nova. Περιμένω εναγωνίως να βγει νέο σετ οδηγών που να διορθώνει αυτό το πρόβλημα ώστε να περάσω μόνιμα σε ποιο σύγχρονο image.

άρα να περιμένω γιατί οτι image και να βάλω εκτός vti 0.4 θα έχω πρόβλημα με το irdeto?
με βλέπω να ξαναγυρνάω στον dm600 μέχρι το irdeto fix

άρα να περιμένω γιατί οτι image και να βάλω εκτός vti 0.4 θα έχω πρόβλημα με το irdeto?
με βλέπω να ξαναγυρνάω στον dm600 μέχρι το irdeto fix

Όλα τα images μετά από 25/02/2010 έχουν τους νέους οδηγούς, και οι νέοι οδηγοί έχουν πρόβλημα με το irdeto. Οπότε όλα τα νέα images έχουν αυτό το πρόβλημα.

Τελικά "όλοι" προσπαθούν να γίνουν Dreambox στην θέση του dreambox, αλλά μάλλον μάταια....