VU+ Duo HD

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Εγω μια φορα τον εχω παρει, και ο δεκτης εκτος απο την ταχυτητα του κατα τα αλλα ειναι παρε με και χτυπαμε.

;;;;; Ντεν καταλαβαίνει ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

βαλε gemini :)

Με gemini ή χωρίς, το πρόβλημα με το irdeto παραμένει, αφού οφείλεται στους οδηγούς και όχι στο enigma2 binary.

Ντεν εεεεε αχχχχ εσυ:grinning-smiley-043το βραδυ θα εχεις νεα μου.

Ορίστε τι κάνεις, και μετά απορείς γιατί παρεξηγούνται αυτά που γράφεις. Λες "ο δεκτης εκτος απο την ταχυτητα του κατα τα αλλα ειναι παρε με και χτυπαμε." το οποίο ερμηνεύεται πως πέρα από το ότι είναι γρήγορος (λόγω της νέας cpu), σε οτιδήποτε άλλο είναι άθλιος. Πετάς λοιπόν ένα πυροτέχνημα και δε το υποστηρίζεις με επιχειρήματα.

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

ειπα το βραδυ θα εχω πολλα επιχειρηματα, το πρωτο προβλημα που βρηκα ειναι με το μοτερ.Κατσε θα βρω και αλλα 100%.Και εξαλου πληρωσα απο την τσεπη μου, δεν εχω λοιπον κανενα προβλημα πια, πριν ειχα.

Last edited:
Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Καλώς σας βρήκα κτλ κτλ :ciao:
Ευτυχής κάτοχος του δέκτη εδώ και 2 εβδομάδες (περίπου όσο παρακολουθω και το παρόν forum)
Στο ψητό.... εχθές έπεσε στην αντιληψή μου update του enigma μέσω του VTi Panel (για όσους έχουν το συγκεκριμένο image). Δυστηχώς αν και το πέρασα, δεν πρόλαβα να δω τι αλλαγές μπορεί να έχει.

Αυτά και ευχαριστώ.

Καλώς σας βρήκα κτλ κτλ :ciao:
Ευτυχής κάτοχος του δέκτη εδώ και 2 εβδομάδες (περίπου όσο παρακολουθω και το παρόν forum)
Στο ψητό.... εχθές έπεσε στην αντιληψή μου update του enigma μέσω του VTi Panel (για όσους έχουν το συγκεκριμένο image). Δυστηχώς αν και το πέρασα, δεν πρόλαβα να δω τι αλλαγές μπορεί να έχει.

Αυτά και ευχαριστώ.
Καλως ηρθες στην παρεα μας και καλοριζικος ο δεκτης. -bye-

ειπα το βραδυ θα εχω πολλα επιχειρηματα, το πρωτο προβλημα που βρηκα ειναι με το μοτερ.Κατσε θα βρω και αλλα 100%.Και εξαλου πληρωσα απο την τσεπη μου, δεν εχω λοιπον κανενα προβλημα πια, πριν ειχα.

Μάλιστα, οπότε το "κατα τα αλλα ειναι παρε με και χτυπαμε." μεταφράζεται ως "ένα πρόβλημα με το μοτέρ" και την πεποίθηση πως θα βρεις κι άλλα προβλήματα. Τι μοτέρ; Με v-box ii + actuator δεν έχω πρόβλημα, αλλά μάλλον εννοείς usals μοτέρ.

Έχω διαβάσει για προβλήματα με EMP Centauri σε diseqc 1.1 αλλά στου AlexT με τα Spaun το diseqc 1.1 παίζει καλά.

Ήταν να μην κάνω την αρχή... Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!
Με Moteck DG-2100A δεν έχω κανένα πρόβλημα, μέχρι στιγμής. Τουλάχιστον σε σύγκριση με τον 7020 που έχω. To Usals δουλεύει όπως πριν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Maru

Έχω εξηγήσει ήδη ότι δεν αποτελεί σοβαρή λύση.
Χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό που δεν έχει φτιαχτεί ειδικά για το δέκτη αυτό, λύνω ένα πρόβλημα αλλά δεν ξέρω πόσα άλλα "φορτώνομαι"...

Και στο κάτω-κάτω αγοράζω ένα δέκτη για αυτό που είναι, όχι για να δουλεύει σαν κάτι άλλο...

Εγώ πάντως επιμένω: με έχει πείσει για τις δυνατότητές του. Αλλά προς το παρόν δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες μου...

το ξερω οτι το εχεις εξηγησει, γι'αυτο και το γελιο μετα το ποστ μου.
Ομως, τι σημασια εχει το s/w αν ειναι για αλλο δεκτη, απο τη στιγμή που και αυτό λειτουργεί? Δεν λεω, καλό είναι να φτιαχτεί το δικό του σωστά, αλλά αφού έχεις και άλλες εναλλακτικές.
Εγώ το χρησιμοποιώ από usb stick με barry allen και δεν εχω καποιο πρόβλημα. Κυρίως όμως, χρησιμοποιώ το vti0.7 αλλά βέβαια δεν είμαι συνδρομητής στην ακατανόμαστη άρα δεν με αφορά άμεσα το θέμα με το irderto, το οποίο όμως σίγουρα θα λυθεί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέ

Ομως, τι σημασια εχει το s/w αν ειναι για αλλο δεκτη, απο τη στιγμή που και αυτό λειτουργεί?

Ούτε και αυτό λειτουργεί, βλ. post 383 λίγο παρακάτω...
Και εγώ ελπίζω να λυθεί σύντομα...

Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Ήταν να μην κάνω την αρχή... Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!
Με Moteck DG-2100A δεν έχω κανένα πρόβλημα, μέχρι στιγμής. Τουλάχιστον σε σύγκριση με τον 7020 που έχω. To Usals δουλεύει όπως πριν.
αρα εγω εκανα πατατα τοτε για να παω πανω παλι

Εμενα βρε κανενας δεν θα πει καλοριζικος......τι παρεα ειστε εσεις βρε.
Eσυ εισαι παλιος :D Καλοπιανουμε τους καινουργιους.

Αντε βρε καλοριζικος....

χμμμμ ο δεκτης λεμε πετα, εχω παθει πλακα μπραβο του, φτου φτου.

Εμ, βιάζεσαι βρε, βιάζεσαι !!!!!:D

Κατι δεν πα καλα με το μοτερ!!!!χαπια θα παρω σημερα δεν πα αλλο.
εχω κι εγω το ιδιο Motek, αλλα το εχω ξηλωσει γιατι ανακατασκευαζω την βάση του πιάτου για να έρθει απόλυτα κάθετα. Οταν είμαι έτοιμος θα το δοκιμάσω..

Το μοτεκ εχω και εγω, αλλα τους δορυφορους τους εχω περασει χειροκινητα και δεν εχει κανενα προβλημα.