VU+ Duo HD

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Thanks kyrilot, σύντομα μπαίνω στην παρέα σας (respect και στον 'παππού' βεβαίως) !
Χρειάζεται να προσέξω κάτι, κατά την τοποθέτηση εσωτερικού σκληρού;

Thanks kyrilot, σύντομα μπαίνω στην παρέα σας (respect και στον 'παππού' βεβαίως) !
Χρειάζεται να προσέξω κάτι, κατά την τοποθέτηση εσωτερικού σκληρού;

Ειναι απλη η τοποθετηση του,εγω εχω βαλει ενα παλιο 3,5αρι 500gb που ειχα προχειρο.Μεγειες και καλοθεατος :2thumb22sup:

τελικά την πήρα την μεγάλη απόφαση και από σήμερα είμαι και γω στο club του vu+.
ξεκίνησα όμως με πρόβλημα στο φλασάρσμα από Usb.
ξέκινησε διαβάζοντας το usb, νομίζω έγραψε και flash erase και τώρα είναι κολλημένο πάρα πολύ ώρα με την ένδειξη Programming.....
τι κάνω? απλά να το περιμένω? πριν μερικές σελίδες κάποιος άλλος φίλος είπε ότι του έκανε 10 ώρες. δεν ξέρω αν το είπε κυριολοεκτικά ή μεταφορικά.
αν σταματήσω τη διαδικασία τι γίνεται??

εντάξει παίδες, λήξη συναγερμού.
μίλησα με tronix, μου είπε να κλείσω τον δέκτη και να τον ξανανοίξω και η διαδικασία τελέιωσε χωρίς να το καταλάβω. τώρα μπορώ να χαρώ το νέο μου απόκτημα.

γενικά πάντως θα ήθελα να πω για την tronix ότι ήταν από τις πιο εύχαριστες online αγορές μου. κουβεντούλα μέσω msn και γενικά άψογη εξυπηρέτηση. έτσι για να τα λέμε και τα καλά!!

ps: γιατί δεν μπορούσα να κάνω edit το προηγούμενο μύνημα?

ps: γιατί δεν μπορούσα να κάνω edit το προηγούμενο μύνημα?

Γιατί είχε παρέλθει ο χρόνος μέσα στον οποίο δίνεται η δυνατότητα για μεταβολές ... (αν δεν κάνω λάθος, είναι 10')

Φοβερός και ταχύτατος ο VU+, πέρασα την τελευταία VTi image. Ως παντελώς άσχετος με Linux δέκτες, τολμώ να ρωτήσω κάποια βασικά...

1. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για editing καναλιών; Κάτι είδα για Dreamboxedit. Φτιάχνουμε τα κανάλια εκεί και μετά περνάμε κάποιο αρχείο στο δέκτη;

2. Πώς περνάμε αρχεία στο δέκτη, πχ. satellites.xml, ρυθμίσεις καναλιών κλπ.; Προς το παρόν έχω μόνο RS-232 σύνδεση με Windows pc. Είναι δυνατή η μεταφορά από USB stick κατευθείαν πάνω στο δέκτη;

3. Με κάθε firmware upgrade, χάνονται όλα τα settings, κανάλια κλπ. και χρειάζεται backup πριν;

Thanks...

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Αλλος 1 Vu+ Duo προστιθεται στην παρεα του avclub. Καθως δεν υπαρχει προηγουμενη εμπειρια με linux δεκτες είναι πολυ πιθανο να χρειαστω βοηθεια. Ευτυχως που παρακολουθω το νημα αρκετο καιρο κι εχω μπει λιγο στο νοημα..
IMG_0562.jpg

Ευχαριστω για τις ευχες, η βοηθεια που λεγαμε τωρα: Εχω περασει το τελευταιο dream elite στη flash και προσπαθω να κανω mount το usb stick για να κανω multiboot μεσω meoboot αλλα με τιποτα δε βλεπει το meoboot to usb stick. Πιστευω ότι κανω σωστα τα βηματα μεσα απο το device manager και δοκιμασα και με διαφορετικα στικακια αλλα τιποτα ,εχετε καποια ιδεα τι μπορει να φταιει;

Neues VTi "Vu+ Team Image" - V1.2-06.06.2010 Master

Enigma 04.06.2010
Treiber 04.06.2010
Plugins 06.06.2010
Skins 06.06.2010

Änderungen im Image:
Eigene Bootlogo's und neues Radiomode Logo.
diverse Anpassungen am Image und Diffs sowie Links von /usr/keys bzw. /var/keys im Image und andere kleinere Sachen.

NEW* Vuplus Duo

1. Fix 4:3 video mode problem.

2. Turn off FAN at standby mode when there is no channel recording.(Duo only)

3. Fix udev problem.

4. Change mbox-dvb-modules.bb to download driver from vuplus server.
( ** All build trees are being moved to vuplus git server **)

5. Move kernel-module dependency to mbox-dvb-modules.bb from initscripts-mbox_1.0.bb

6. Clean up udev-static-devices

7. Internal test routine is added to e2

8. Fix frame rate information(20100603 driver)

Πολύ γρήγοροι αυτοί οι μάγκες του VTi Team με την έκδοση του VTi 1.2.
Μάλλον πρόκειται για το 1.1 με μόνη προσθήκη τις αλλαγές του original 4.8

βλεπω στο μενου εγκατάστασης του tuner του δεκτη οτι εχει 2"μενου" για ληψη astra και hotbird . στο 1 αναφερει toneburst και στο 2 diseck
πως διαλέγουμε το σωστο.

πόσα ελέυθερα κανάλια κατεβάζεται απο τους 2 παραπάνω δορυφόρους;

Επιλέγεις Απλό/Diseqc Α/Β

Τα ελεύθερα κανάλια που κατεβάζεις είναι πολλά, αλλά δεν παρουσιάζουν όλα ενδιαφέρον. Εχει και πολλά "σκουπίδια".

Πολύ γρήγοροι αυτοί οι μάγκες του VTi Team με την έκδοση του VTi 1.2.
Μάλλον πρόκειται για το 1.1 με μόνη προσθήκη τις αλλαγές του original 4.8
Ναι, άλλα πάει ποιο γρήγορα το εργαλείο αν το κατάλαβες.:Banane0:

1) ζητησα κατα την αναζητηση καναλιων απο 19.2 και 13 μονο τα ελευθερα και κατέβασα μόνο 48καναλια .

ειναι σωστο το νούμερο ή έκανα κατι λάθος;

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

1) ζητησα κατα την αναζητηση καναλιων απο 19.2 και 13 μονο τα ελευθερα και κατέβασα μόνο 48καναλια .

Σίγουρα κάποιο λάθος έγινε, τα 48 είναι λίγα.

:smash::smash: