VU+ Duo HD

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Σχεδόν όλα τα softcams που έχω δοκιμάσει στο Blackhole, δούλεψαν κανονικά. Βέβαια όχι με όλες τις κάρτες που δοκίμασα, αλλά με τις περισσότερες.

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Εγω εβαλα το τελευταιο New Menu Dreambox VU+ Duo & Solo Enigma2 πανω στο τελευταιο blackhole κι εγκατεστησα πολλα καλουδια μεσα απο εκει. Πλεον τα softcams λειτουργουν χωρις προβλημα στο τελευταιο blackhole αλλα το προβλημα που δεν έχω λυσει ακομα είναι με τις smartcards που αρνειται πεισματικα να διαβασει.:furious3:

Ποιά κάρτα προσπαθείς να διαβάσεις και με ποιο emu-cardserver?

Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Ποιά κάρτα προσπαθείς να διαβάσεις και με ποιο emu-cardserver?

Mε cccam προσπαθω να διαβασω μια απο τις γνωστες καρτουλες -ας μην αναφερω ονομα- . Το θεμα ειναι οτι καποιες φορες τη διαβαζει αλλα μετα απο επανεκκινηση παλι τα ιδια ενω με το παλιο dreamelite δεν υπαρχει προβλημα. Αν υπαρχει καποια λυση ευπροσδεκτη εστω με pm αν δεν μπορει να γραφτει.

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Το τελευταιο blackhole 1.4.2 κατα τη γνωμη μου είναι το καλυτερο. Τελικα ελυσα και το προβλημα που ανεφερα παραπανω που οφειλονταν σε δικο μου λαθος. Νομιζω οτι είναι το πιο πληρες image αυτη τη στιγμη καθως υποστηριζει και usb dvb-t tuner με drivers για πολλα δημοφιλη στικακια.

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Τελικα ελυσα και το προβλημα που ανεφερα παραπανω που οφειλονταν σε δικο μου λαθος.

Τί έφταιγε τελικά?

Ποιο διαδικτυακό κατάστημα έχει τον εν λόγω δέκτη σε καλή τιμή?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Τί έφταιγε τελικά?

Το cfg αρχειο δεν είχε τις σωστες ρυθμισεις για τα card readers. Το άλλαξα και δουλεψε ,ελπιζω να μη χαλασει παλι μετα απο reboot.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Το cfg αρχειο δεν είχε τις σωστες ρυθμισεις για τα card readers. Το άλλαξα και δουλεψε ,ελπιζω να μη χαλασει παλι μετα απο reboot.

Εμένα δουλεύει μόνο το κάτω reader στο Blackhole και μάλιστα μόνο αν το ξεκινάω από telnet, από το μενού του δέκτη δεν δουλεύει. Το πάνω reader είναι σαν να μην υπάρχει καθόλου για το συγκεκριμένο emu.

Στο VTI πάλι παίζει και στα 2 readers αλλά πάλι μόνο από telnet.

Στο DE 1.0 HD για DM8000 δουλεύουν όλα κανονικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Εμένα δουλεύει μόνο το κάτω reader στο Blackhole και μάλιστα μόνο αν το ξεκινάω από telnet, από το μενού του δέκτη δεν δουλεύει. Το πάνω reader είναι σαν να μην υπάρχει καθόλου για το συγκεκριμένο emu.

Στο VTI πάλι παίζει και στα 2 readers αλλά πάλι μόνο από telnet.

Στο DE 1.0 HD για DM8000 δουλεύουν όλα κανονικά.
Kαι σε εμενα παλι κανει διαφορα,δουλευει το ενα reader καθε φορα ,ποτε και τα δυο μαζι ,δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως γινεται ,κριμα και είναι πολυ καλο το image αλλα απο τοτε που αποφασισε να βγαλει τα emu ,έχει πολυ παιδεμα το σεταρισμα. Εχει αναφερθει αυτο στο φορουμ του blackhole μηπως το φτιαξουν σε επομενο;

Από πού μπορώ να επιλέξω υποτίτλους όταν βλέπω mkv ταινία από το usb;
Μήπως δεν τους αναγνωρίζει;
Οι υπότιτλοι ήταν μέσα στο file σε .srt format
Ευχαριστώ…

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Kαι σε εμενα παλι κανει διαφορα,δουλευει το ενα reader καθε φορα ,ποτε και τα δυο μαζι ,δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως γινεται ,κριμα και είναι πολυ καλο το image αλλα απο τοτε που αποφασισε να βγαλει τα emu ,έχει πολυ παιδεμα το σεταρισμα. Εχει αναφερθει αυτο στο φορουμ του blackhole μηπως το φτιαξουν σε επομενο;

Γι' αυτό τρέχω image του 8000 σε usb με χρήση meoboot και δουλεύουν όλα!

Από πού μπορώ να επιλέξω υποτίτλους όταν βλέπω mkv ταινία από το usb;
Μήπως δεν τους αναγνωρίζει;
Οι υπότιτλοι ήταν μέσα στο file σε .srt format
Ευχαριστώ…

Πρέπει να είναι σε utf-8 format, αλλιώς δε μπορεί να τους δείξει. Η επιλογή γίνεται πατώντας το κουμπί audio και μετά το κίτρινο κουμπί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Αυτά είναι προβλήματα του CCcam, το OSCAM δεν έχει πρόβλημα να χειριστεί και τα δύο readers (το χρησιμοποιώ με μία κάρτα irdeto και μία viaccess)

Ειδικά με irdeto κάρτες το cccam έχει πολλά προβλήματα (συνέχεια βλέπει την κάρτα σαν DRECrypt)

Αυτά είναι προβλήματα του CCcam, το OSCAM δεν έχει πρόβλημα να χειριστεί και τα δύο readers (το χρησιμοποιώ με μία κάρτα irdeto και μία viaccess)

Ειδικά με irdeto κάρτες το cccam έχει πολλά προβλήματα (συνέχεια βλέπει την κάρτα σαν DRECrypt)

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τις εκδόσεις 2.1.χ και 2.2.χ . Οι εκδόσεις 2.0.χ , έστω και μετά κόπων και βασάνων τις αναγνωρίζει.

Το oscam από την άλλη όσες εκδόσεις δοκίμασα δεν κάνει reset καμία από δαύτες (τις συγκεκριμένες που μιλάμε πάντα). Αλλιώς, με viaccess Ελβετική και irdeto Βουλγάρικη που έχω, τις κάνει reset κανονικά!

Επίσης κυκλοφορεί και μια έκδοση του Newcs1.67, που υποτίθεται ότι δουλεύει κανονικά σε enigma2, αλλά παρότι ξεκινάει να τρέχει από telnet δεν κάνει τπτ παραπάνω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+

Εννοεις το DE 1.0 HD για DM8000 σε usb; Αυτο μπορει να μπει στην flash γιατι με meoboot δεν έχω ασχοληθει. Αν δε γινεται αλλιως βεβαια θα το προσπαθησω. Δε θελω να γυρισω στην παλια εκδοση dreamelite για vu-duo που λειτουργουσαν ολα καλα και με τις τελευταιες εκδοσεις cccam.

Σε ότι αφορά το cccam, αυτό που κάνεις δεν έχει καμία διαφορά από το να τρέχεις το image από τη flash. Συνεπώς, αν όντως στο image του DM8000 μέσω meoboot δουλεύει, το μόνο πρόβλημά σου είναι οι ρυθμίσεις του CCcam.cfg . Τι image έχεις στη flash;

Αυτό είναι και το περίεργο της υπόθεσης. Κάθε image έχει διαφορετική συμπεριφορά ως προς τα readers , με τα ίδια emus και configs.

Στη flash έχω Blackhole 1.4.2