VU+ Duo HD

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Πρέπει να είναι σε utf-8 format, αλλιώς δε μπορεί να τους δείξει. Η επιλογή γίνεται πατώντας το κουμπί audio και μετά το κίτρινο κουμπί.

ευχαριστώ...

Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Αυτό είναι και το περίεργο της υπόθεσης. Κάθε image έχει διαφορετική συμπεριφορά ως προς τα readers , με τα ίδια emus και configs.

Στη flash έχω Blackhole 1.4.2

Εβαλα κι εγω τελικα το de1 hd με meoboot. Με ποια εκδοση cccam σου δουλευουν σωστα οι καρτες; Το περιεργο παντως με το blackhole είναι ότι καποιες φορες μετα απο επανεκκινηση λειτουργουν σωστα και τα 2 readers ,κι άλλες φορες μονο το 1 με τις ιδιες ρυθμισεις.

Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Εβαλα κι εγω τελικα το de1 hd με meoboot. Με ποια εκδοση cccam σου δουλευουν σωστα οι καρτες; Το περιεργο παντως με το blackhole είναι ότι καποιες φορες μετα απο επανεκκινηση λειτουργουν σωστα και τα 2 readers ,κι άλλες φορες μονο το 1 με τις ιδιες ρυθμισεις.

Εξαρτάται για ποιά κάρτα μιλάμε, αν λέμε για αυτές που το ξεκινήσαμε, σε μένα παίξανε με 2.0.11 και ίσως και με παλιότερες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Εξαρτάται για ποιά κάρτα μιλάμε, αν λέμε για αυτές που το ξεκινήσαμε, σε μένα παίξανε με 2.0.11 και ίσως και με παλιότερες.

Σε εμενα παλι στο de1hd δε λειτουργει τιποτα. Την εγκατασταση του emu 2.0.11 την κανω μεσα απο το menu του dehd1 αφου το εχω περασει χειροκινητα στο /tmp αλλα ενω ξεκιναει το emu δε γινεται τιποτα. Tι δεν κανω σωστα;

Δοκίμασες να ξεκινήσεις το emu από telnet να δεις τι σου βγάζει?

Στο συγκεκριμένο image πάντως μπορείς να περάσει ένα url για να κατεβάζεις απ'ευθείας από το πάνελ του ότι χρειάζεσαι.

για να καταλάβω καλά...
ο Vu+ duo παίζει ματρόσκες 720p ?! (δεν με νοιάζουνε ελληνικοί υπότιτλοι)

πρεπει να κατεβάσω κάποιο plug-in ή τα ανεβάζω τις ματρόσκες στον εσωτερικό του δίσκο και τα κάνω play απο εκεί χωρίς Plug-in?

Επίσης μπαίνεις 2.5" δίσκος (για λόγους θορύβου και θερμότητας προτιμώ τους 2.5") ;

Δίσκος μπαίνει 3,5".

Δεν έχω δοκιμάσει να παίξω ματρόσκα, οπότε...κάποιος άλλος που έχει τεστάρει θα σου πεί!

πρεπει να κατεβάσω κάποιο plug-in ή τα ανεβάζω τις ματρόσκες στον εσωτερικό του δίσκο και τα κάνω play απο εκεί χωρίς Plug-in?

Επίσης μπαίνεις 2.5" δίσκος (για λόγους θορύβου και θερμότητας προτιμώ τους 2.5") ;

Με adaptor από 2,5 σε 3,5 μπορείς να βάλεις 2,5αρη δίσκο.

κάπου πήρε το μάτι μου ότι βγαίνει νέο μοντέλο vu+ ή κάνω λάθος ??

Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορείς να δείς τους παντρεμένους σε υψηλή ευκρίνεια με αυτόν το δέκτη??

Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορείς να δείς τους παντρεμένους σε υψηλή ευκρίνεια με αυτόν το δέκτη??
εγω εχω παρει διαζύγιο με την κυρία χρόνια τώρα, αλλά νομιζω πως δεν γίνεται

τελικά αγόρασα το redi pc 100 αλλά δεν έχω ιδέα πως να το εγκαταστήσω για έχω το παλιό dreamεlite και δε κατεβάζει τίποτα !!

τελικά αγόρασα το redi pc 100 αλλά δεν έχω ιδέα πως να το εγκαταστήσω για έχω το παλιό dreamεlite και δε κατεβάζει τίποτα !!

Βάλε νέο image. Blackhole 1.4.2

Βάλε νέο image. Blackhole 1.4.2
και τώρα ετοιμαζόμουνα να ρωτήσω που έχει εξαφανιστεί ο malakudi..

μήπως υπάρχει και manual installation να το δοκιμάσω και σε ένα 800ρη με το 133D ?

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Αν και απάντησε ο Πάνος, να συνοψίσω.
Ο δέκτης δέχεται εσωτερικό δίσκο 3.5'' αλλά και 2.5'' με το ειδικό προσαρμογέα. (δοκιμασμένο)
Βλέπει εξωτερικούς δίσκους NTFS.
Παίζει ματρόσκες 720π και 1080π.
Παίζει αρχεία m2ts.
Ελληνικούς υπότιτλους "βλέπει" μόνο αν είναι σε utf μορφή. Διαφορετικά πρέπει ο χρήστης να τους ανοίξει απλά με έναν text editor (π.χ. Notepad++) να επιλέξει "μετατροπή ως utf-8 χωρίς bom" και να τους αποθηκεύσει.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους έχουν το Black Hole image με usb dvb-t το Cypto Redi PC 100, πως κατάφεραν να το κάνουν να δουλέψει;

Ποιο driver πρέπει να κατεβάσω από το menu; Εγώ δοκίμασα το Hauppauge WinTV Ministick αλλά μου λέει όταν το κάνω enable "Sorry, no suported device found".

Τι χρειάζεται να κάνω για να δουλέψει το Cypto Redi PC 100;

Αν είναι προβληματικό το Cypto Redi PC 100 με το vu+ duo, παρακαλώ ποιο θα μου συνιστούσατε να πάρω; Να είναι και φθηνό εννοείται.