παρακληση,
οποιος παραλαβει και εχει διαθεση και χρονο ας κανει ενα τεστ οσον αφορα το transcoding feature και πως ειναι σε σχεση με τον vu solo2.
μου τα εχει κανει τσουρεκια συγγενης απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου (που λενε), o οποιος θα ηθελε να χρησιμοποιει ενα απο τα 2 tuner για να βλεπει και αυτος.(η θεαση μεχρι στιγμης στον solo3 ειναι τραγικη σε pc). μου φαινεται θα ξαναμπω σε εξοδα αν οντως o duo2 οπως λενε και στο φορουμ της blackhole ειναι πολυ ανωτερος του solo2 στο θεμα transcoding.
ευχαριστω
παρακληση,
οποιος παραλαβει και εχει διαθεση και χρονο ας κανει ενα τεστ οσον αφορα το transcoding feature και πως ειναι σε σχεση με τον vu solo2.
μου τα εχει κανει τσουρεκια συγγενης απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου (που λενε), o οποιος θα ηθελε να χρησιμοποιει ενα απο τα 2 tuner για να βλεπει και αυτος.(η θεαση μεχρι στιγμης στον solo3 ειναι τραγικη σε pc).
μου φαινεται θα ξαναμπω σε εξοδα αν οντως o duo2 οπως λενε και στο φορουμ της blackhole ειναι πολυ ανωτερος του solo2 στο θεμα transcoding.
ευχαριστω
1mbps .το ξέρω πως ειναι ανασταλτικος παράγοντας αλλα δεν ξέρω αν βγάζει αξιοπρεπή εικόνα αυτό το όριο του uploadΦιλε ποσο upload εχεις εδω? πολυ πιθανον αυριο να ξερω να σου απαντησω.
H vu εχει ξεκινησει project με configurable transcoding.
Edit: Λευτερη, αν μπορείς μετέφερε σε παρακαλώ το μηνυμα στο thread του solo2. Ειναι πιο σωστό εκει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.