VU+ Duo² με 1x DVB-S2 Dual 1x DVB-C/T Tuner, 589 με UPS από Γερμανία.
Ο καθένας ψάχνει και πράτει όπως νομίζει.
VU+ Duo² με 1x DVB-S2 Dual 1x DVB-C/T Tuner, 589 με UPS από Γερμανία.
Πάει σφαίρα...
...
ευχαριστουμε για το σχολιοΑγορασε ενας γνωστος τον εν λόγω δέκτη και μπορεσα επιτελους να τον περιεργαστω κ εγω για ενα απογευμα. Στανταρ vu ποιοτητα κατασκευης-η lcd οθονη ισως πολυ έντονη για τα γουστα μου. Εφοδιασμενος με ενα δορυφορικό και ενα καλωδιακό δεκτη. Ευαισθησια στους δεκτες δε μπορω να κρίνω μιας και τα σήματα που λαμβανει στην εγκατασταση του ειναι πολυ ισχυρα. Transcoding καλό (καλύτερο απο του solo2). Διαφορά φαίνεται αρκετα οταν βλεπεις σε υπολογιστη, αρκετά λιγοτερο σε tablet. Ταχυτητα, boot και αλλαγη καναλιων ακριβως η ιδια με τον solo2. Ποιότητα εικόνας μου φάνηκε ιδια με τον solo2 (αν και ο Duo2 ηταν σε σχετικά χειρότερη τν απο ο,τι εχω τον solo2). Προσωπική άποψη απο αυτό το λίγο που τον ειδα, ειναι πως μιλαμε για ενα σχετικά υπερεκτιμημένο (απο αποψη τιμης) δεκτη. Το μονο ατου, ειναι πως μπορεις να συνδιασεις tuners S2 και C/T χωρις usb stick, συμβατοτητες κτλ. Κατα τα άλλα με λύπη θα πω ο,τι με απογοητευσε.
Δε θα τον έλεγα υπερτιμημένο, αλλά σίγουρα δεν είναι το value for money που είναι ο Solo2. Σημασία έχει για τον Duo2 αν χρειάζεται κανείς τα παραπάνω που προσφέρει, και αυτά είναι:
- Έγχρωμη οθόνη LCD
- Δυνατότητα για 4 δορυφορικά tuner
- Καλύτερο transcoding
- Δυνατότητα χρήσης 3,5 ιντσών δίσκων, άρα και μεγαλύτερων
Αν αυτά τα παραπάνω αξίζουν 200 με 250 ευρώ επιπλέον από την τιμή του Solo2 έχει να κάνει κυρίως με τις προτεραιότητες του καθενός.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.