Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Αν θυμάμαι καλά στο ΒΗ αλλάζει μόνο με αλλαγή της γλώσσας μενού !!!!

Γενικώς, απ ο,τι κατάλαβα σε ΒΗ ΔΕΝ μου κάνει σωστό update το epg όταν του ορίζω συγκεκριμένες ώρες κτλ...
Είναι μόνο δική μου ιδέα?
να ρωτήσω επίσης μήπως υπάρχει κάποιο plugin που να βλέπω ΠΟΙΟΣ αγώνας πάιζει σε ΠΟΙΟ κανάλι?
Υπήρχε ένα site που έδινε αυτές τις πληροφορίες, αλλα εδώ και πολλούς μήνες ΔΕΝ δουλεύει.. προς το παρόν δεν βρήκα κάτι να το αντικαταστήσει..

Ευχαριστώ

Γενικώς, απ ο,τι κατάλαβα σε ΒΗ ΔΕΝ μου κάνει σωστό update το epg όταν του ορίζω συγκεκριμένες ώρες κτλ...
να ρωτήσω επίσης μήπως υπάρχει κάποιο plugin που να βλέπω ΠΟΙΟΣ αγώνας πάιζει σε ΠΟΙΟ κανάλι?
Υπήρχε ένα site που έδινε αυτές τις πληροφορίες, αλλα εδώ και πολλούς μήνες ΔΕΝ δουλεύει.. προς το παρόν δεν βρήκα κάτι να το αντικαταστήσει..

Ευχαριστώ
http://liveonsat.com/2day.php?start...t_yyyy=2013&end_dd=13&end_mm=02&end_yyyy=2013

Ευχαριστώ

Για το epg ναι εχει προβλημα. Συμφωνω.
Αν βάλω VIX στη θέση του BH θα χάσω τις συχνότητες που έχω βάλει manual και τα favorites?

Last edited:
μπορεί να σώσεις τα settings σε usb,hdd, κάπου στο μενού υπάρχει επιλογή και μετά να τα επαναφερεις στο νέο image

Για το epg ναι εχει προβλημα. Συμφωνω.
Αν βάλω VIX στη θέση του BH θα χάσω τις συχνότητες που έχω βάλει manual και τα favorites?

Η καλύτερη επιλογή για το σώσιμο των σκαναρισμένων καναλιών και των αγαπημένων, είναι το Dreamboxedit. Μπορεί να τα επαναφέρει σε οποιοδήποτε image χωρίς πρόβλημα.

http://sourceforge.net/projects/dreamboxedit/

Σωστος ο sotos65. Eτσι το έκανα. Μου φαινεται καλυτερο το VIX. ή είναι η ιδεα μου. Θα δειξει. Απλά βγαίνει λίγο εκτος οθονης το μενου. Το κανει εσας?

Δες λίγο τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Για να βγαίνει εκτός οθόνης το μενού κάπου πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το overscan (στη δικιά μου, μία Panasonic, το ονομάζει "μέγεθος σάρωσης").

Επεξεργασία:
Παρεμπιπτόντως, το link που έδωσα πριν για το Dreamboxedit είναι από την open source έκδοση του. Η επίσημη κλειστή έκδοση βρίσκεται εδώ (αυτήν χρησιμοποιώ, δεν ξέρω τι διαφορές έχει η open source)

http://www.dream-multimedia-tv.de/board/index.php?page=Thread&threadID=15282

Last edited by a moderator:
Το openvix έχει μια ιδιαιτερότητα στο θέμα εικόνα. Έχει ξεχωριστό μενού για να φτιάχνεις τα περιθώρια της εικόνας.. ψάξτο λίγο μέσα στο μενού, δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι !!!

Το openvix έχει μια ιδιαιτερότητα στο θέμα εικόνα. Έχει ξεχωριστό μενού για να φτιάχνεις τα περιθώρια της εικόνας.. ψάξτο λίγο μέσα στο μενού, δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι !!!

Ναι βρήκα που είναι. Υπάρχει και αυτό στο VIX. Γενικά φαίνεται πιο πλήρες απο BH σε διάφορα

Ευχαριστώ

βάλε στο Black Hole το New Menu v4.3 OE 1.6

Code:
http://sgcpm.com

στο μενού λήψεων/Vu+/Greek language θα βρεις τα απαραίτητα plugins για τον epg
μετά από το blue panel / extra settings / epg sources θα επιλέξεις την πηγή του devilcosta
και για τους αγώνες στο μενού λήψεων/Vu+/plugins θα βρεις το livefootball

Γεια στο forum, επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για τον δεκτη πως τα παει με τα diseqc στα 1.1? Εχω ενα 16αρι centauri στο οποιο ο 800αρης κολαγε συχνα....

σε 1.1 έχω κι εγώ το diseqc και δεν εχει κανένα πρόβλημα.
Εγω αναρωτιέμαι αν αξιοποιείται ο 2ος πυρηνας του δέκτη απ' το υπάρχοντα images και addons.
Εγώ πιστεύω ακόμα είναι αναξιοποίητος

Με το crossEPG έχει ασχοληθεί κανείς? Τί παραπάνω προσφέρει σε σχέση με το default EPG?
Γιατί κάτι έγραφε ενας στο forum της BH ότι μπορείς να ρυθμίσεις τη γλώσσα στα αγγλικα και το crossEPG να σου κατεβάζει τα EPG στα ελληνικά.

Γεια στο forum, επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για τον δεκτη πως τα παει με τα diseqc στα 1.1? Εχω ενα 16αρι centauri στο οποιο ο 800αρης κολαγε συχνα....

Έχω το 8αρι CENTAURI και δουλεύει μια χαρά. Βάλε 1.1 και όρισε το κάθε LNB στη θέση του σε uncomited 1 ,2 κλπ

Έχει βάλει κανείς εσωτερικό σκληρο. Τι να προσέξω? Τι fιle system πρέπει να είναι?

Last edited:
εχω βάλει εσωτερικό εγώ. Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά έβαλα ext4 και τον έκανα mount ως mount/hdd απ' τον device manager.

Με το crossEPG έχει ασχοληθεί κανείς? Τί παραπάνω προσφέρει σε σχέση με το default EPG?
Γιατί κάτι έγραφε ενας στο forum της BH ότι μπορείς να ρυθμίσεις τη γλώσσα στα αγγλικα και το crossEPG να σου κατεβάζει τα EPG στα ελληνικά.

Με το crossepg κατεβαζεις γυρω στους 28-30 providers (αναφερομαι σε hotbird) εντος των οποιων και EPG για ελληνική γλωσσα. Της Rytec ειναι αρkετα καλο EPG για ελληνικα.

Έχει βάλει κανείς εσωτερικό σκληρο. Τι να προσέξω? Τι fιle system πρέπει να είναι?

Ext3 ή ext4. Ext4 παρεχει μεγαλυτερη ταχύτητα. Ο σκληρός μου ηταν καινουργιος όταν τον εγκατεστησα, οπότε χρειαστηκε να τον μορφοποιήσω με μια εξωτερική θήκη πριν τον βάλω στον δεκτη και δεν είχα κανένα θεμα με την εγκατασταση του. Δε ξερω τι γινεται αν έχεις σκληρο που είναι σε NTFS.. Σε ένα DM800HD που είχα παλιά, η αρχικοποίηση δε μου δουλευε σωστά..

Last edited by a moderator: