jiannisk
Established Member
- 20 January 2008
- 169
κοίτα μήπως έχει κάποια επιλογή στο μενού ειδικά για το epg
Δυστυχώς οχι. Εχω φαει το κοσμο
κοίτα μήπως έχει κάποια επιλογή στο μενού ειδικά για το epg
http://liveonsat.com/2day.php?start...t_yyyy=2013&end_dd=13&end_mm=02&end_yyyy=2013Γενικώς, απ ο,τι κατάλαβα σε ΒΗ ΔΕΝ μου κάνει σωστό update το epg όταν του ορίζω συγκεκριμένες ώρες κτλ...
Είναι μόνο δική μου ιδέα?
να ρωτήσω επίσης μήπως υπάρχει κάποιο plugin που να βλέπω ΠΟΙΟΣ αγώνας πάιζει σε ΠΟΙΟ κανάλι?
Υπήρχε ένα site που έδινε αυτές τις πληροφορίες, αλλα εδώ και πολλούς μήνες ΔΕΝ δουλεύει.. προς το παρόν δεν βρήκα κάτι να το αντικαταστήσει..
Ευχαριστώ
Γενικώς, απ ο,τι κατάλαβα σε ΒΗ ΔΕΝ μου κάνει σωστό update το epg όταν του ορίζω συγκεκριμένες ώρες κτλ...
να ρωτήσω επίσης μήπως υπάρχει κάποιο plugin που να βλέπω ΠΟΙΟΣ αγώνας πάιζει σε ΠΟΙΟ κανάλι?
Υπήρχε ένα site που έδινε αυτές τις πληροφορίες, αλλα εδώ και πολλούς μήνες ΔΕΝ δουλεύει.. προς το παρόν δεν βρήκα κάτι να το αντικαταστήσει..
Ευχαριστώ
Για το epg ναι εχει προβλημα. Συμφωνω.
Αν βάλω VIX στη θέση του BH θα χάσω τις συχνότητες που έχω βάλει manual και τα favorites?
Το openvix έχει μια ιδιαιτερότητα στο θέμα εικόνα. Έχει ξεχωριστό μενού για να φτιάχνεις τα περιθώρια της εικόνας.. ψάξτο λίγο μέσα στο μενού, δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι !!!
Γενικώς, απ ο,τι κατάλαβα σε ΒΗ ΔΕΝ μου κάνει σωστό update το epg όταν του ορίζω συγκεκριμένες ώρες κτλ...
Ευχαριστώ
http://sgcpm.com
Γεια στο forum, επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για τον δεκτη πως τα παει με τα diseqc στα 1.1? Εχω ενα 16αρι centauri στο οποιο ο 800αρης κολαγε συχνα....
Με το crossEPG έχει ασχοληθεί κανείς? Τί παραπάνω προσφέρει σε σχέση με το default EPG?
Γιατί κάτι έγραφε ενας στο forum της BH ότι μπορείς να ρυθμίσεις τη γλώσσα στα αγγλικα και το crossEPG να σου κατεβάζει τα EPG στα ελληνικά.
Έχει βάλει κανείς εσωτερικό σκληρο. Τι να προσέξω? Τι fιle system πρέπει να είναι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.