Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Μετά την ανακοίνωση της νέας έκδοσης του ΒΗ (αναβάθμιση σε 2.0.1) μ έπιασαν τα νεύρα..
Είναι δυνατόν να μην γίνεται και πάλι με το online update?? Τι κάνουν οι άνθρωποι...
Εφαγα 2-3 ώρες για να φέρω στα ίσια το μηχάνημα με την έκδοση 2 και τώρα μας λένε πάλι ... αντε ξαναμανα flash..
Παίζουμε??
BTW δεν μου φάινεται ότι μπορώ να βρω mg την προκοπής.. η έκδοση 1.38c που έβαλα προχθές, μάλλον ευθύνεται για κάτι κολλήματα και κάνω συνέχεια restart...
Εχει κανείς κανένα αξιόπιστο λινκ από αυτό, που να εγκαθίσταται από το addon on μενου, εννοείται.. εστω με ΠΜ...
ευχαριστω

Μια απο τα ίδια και σε μένα.Ειχα το 1.38c που έβαλα απο μόνος μου. Το έβγαλα γιατι νόμιζα ότι έφτεγε αυτό αλλά τίποτα. Έβαλα το 1.38c mips32el (Τα άλλα τα απλά δεν γίνονταν εγκατάσταση λόγω ασυμβατότητας μου έλεγε) απο το Trr plugin αλλά τα ίδια πάλι. Συνέχεια ρεσταρτ το 1.38c κάνω.

Πραγματικά θα γυρίσω στο 1.7.9ΒΗ Με δελέασαν με το online update αλλα φαίνετε ότι δεν ήταν έτοιμη η 2.0

Last edited:
Τελευταίο mgcamd είναι το 1.35a. Δεν υπάρχει άλλο. Τα άλλα είναι hexedit και συνήθως αλλάζουν κάποια από τα ενσωματωμένα κλειδιά που έχει μέσα του το binary σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο mixvt δεν έχει βγάλει άλλη έκδοση μετά την 1.35a. Νεότερες εκδόσεις υπάρχουν μόνο για τους δέκτες Coolstream (ARM cpu).

Μια απο τα ίδια και σε μένα.Ειχα το 1.38c που έβαλα απο μόνος μου. Το έβγαλα γιατι νόμιζα ότι έφτεγε αυτό αλλά τίποτα. Έβαλα το 1.38c mips32el (Τα άλλα τα απλά δεν γίνονταν εγκατάσταση λόγω ασυμβατότητας μου έλεγε) απο το Trr plugin αλλά τα ίδια πάλι. Συνέχεια ρεσταρτ το 1.38c κάνω.

Πραγματικά θα γυρίσω στο 1.7.9ΒΗ Με δελέασαν με το online update αλλα φαίνετε ότι δεν ήταν έτοιμη η 2.0

Δοκιμασε ενα clean instal, το 1.38c full mips32el apo Trr panel και boxtype {06}. Δεν εχει χρειαστει κανενα restart μεχρι τωρα.

kostikos σε μένα δεν ενεργοποιείται πάντως στο τελευταίο Image της BH το link που έδωσες...
Εγκαθίσταται μεν αλλα δεν ενεργοποιείται.

Το ίδιο και το 1.38c mips32el

Κάποιο Link απο 1.35a?

Γνωστό αυτό Παναγιώτη...
Αλλά η ΒΗ μάλλον θέλει κάποια πατσαρισμένη έκδοση γι αυτό κα ιτο 1.38a / b/ c/ και εγώ δεν ξέρω... στην 1.7.9 μια χαρά δούλευε.. μια χαρά..
τώρα θέλει συνέχεια ρεσταρτ.. παπαριές δηλαδή...

θα δοκιμάσω όμως του kostikos... και θα επανέρθω..

Από εδώ δεν ξέρω πάλι εάν υπάρχει κάτι της προκοπής..
http://linuxsat-support.com/emulator-packs-images/3280-blackhole-softcam-collection-9.html

Last edited:
kostikos σε μένα δεν ενεργοποιείται πάντως στο τελευταίο Image της BH το link που έδωσες...
Εγκαθίσταται μεν αλλα δεν ενεργοποιείται.

Το ίδιο και το 1.38c mips32el

Κάποιο Link απο 1.35a?

Δε ξέρω ρε παιδια.. Στησαμε το απογευμα το καινουργιο solo2 ενος φίλου (μεχρι τωρα 2 εχω κανει να ζηλεψουν...) με Blackhole k 1.38c k Trr οπως πριν, κ δείχνει να δουλευει σωστά εδω και 5 ωρες. Μηπως να κραταει τιποτα παλαιοτερες ρυθμισεις κ αυτες να κανουν κατι; Να κανεις κανεις επαναφορα εργοστασιακων κ να σβησεις τπτ παλια αρχεια;

Επεξεργασία:
To 1.35a-r3 μπορεις να το βρεις εδω.

Last edited by a moderator:
Δε ξέρω ρε παιδια.. Στησαμε το απογευμα το καινουργιο solo2 ενος φίλου (μεχρι τωρα 2 εχω κανει να ζηλεψουν...) με Blackhole k 1.38c k Trr οπως πριν, κ δείχνει να δουλευει σωστά εδω και 5 ωρες. Μηπως να κραταει τιποτα παλαιοτερες ρυθμισεις κ αυτες να κανουν κατι; Να κανεις κανεις επαναφορα εργοστασιακων κ να σβησεις τπτ παλια αρχεια;

έχεις κάποιο backup σε usb/hdd?

βρήκα τελικά κι εγώ καποια έκδοση που φαινεται να δουλευει με το τελευταίο image της BH. Τhanks πάντως.

Να ρωτήσω κάτι άλλο που πρέπει να γίνεται εύκολα στα BH αλλα δε βρήκα πώς:
Ας υποθέσουμε ότι ψάχνουμε κάποιο συγκεκριμένο κανάλι σε όλους τους δορυφόρους μας.
Πώς θα κάνουμε search? Πατάω πάνω βελάκι και μετά κόκκινο (όλα). Βλέπω τη λίστα με ολα τα κανάλια σε όλους τους δορυφόρους. Πώς ενεργοποιώ το εικονικό πληκτρολόγιο ώστε να πληκτρολογήσω το όνομα που ψάχνω και να μου το βρει στους διάφορους δορυφόρους? Μόνο EPG search βλέπω που δεν μου κάνει.
Υπάρχει τρόπος να ανεβοκατεβαίνω στη λίστα γρηγορότερα απο 1-1 με το down?

Το εικονικό πληκτρολόγιο με το κουμπάκι που είναι πάνω από το 1

Την ώρα που στο έγραψα το δοκίμασα και εγώ, ναι όταν ανοίγεις τη λίστα καναλιών δεν δουλεύει.... Στις άλλες λειτουργίες που χρειάζεται το εικονικό τότε δουλεύει κανονικά.. (τουλάχιστον στο pli που έχω περασμένο στον δέκτη)..

κάποιος τρόπος θα πρέπει να υπάρχει να βρεις ένα κανάλι όμως εύκολα βρε παιδιά... Δε γίνεται να πρέπει να ανεβοκατεβαίνεις σελίδες για να βρεις ένα όνομα καναλιού.
Το δεξι κουμπι είναι μια λύση (thanks wave1975) αλλα όχι και ό,τι καλύτερο.
Θα το ρωτήσω και στη blackhole αν και μου φάνηκε noobίστικη ερώτηση !

Εκεί στην Λάρισα όμως πρέπει να είστε ανύπομονοι πάντως..
πήγαινε το λίγο με δεξί κλικ και... υπομονή..\εχουν να λύσουν άλλα προβλήματα προς το παρον η μαυροτρύπηδες...

Επεξεργασία:
Δεν μου το εγκαθιστά καθόσον μου βγάζει error στην αρχιτεκτονική του συστήματος.
ευχαριστώ πάντως..
(Δεν έβαλα ακόμη το 2.1 είμαι ακόμη στο 2.0)

(αναφέρομαι στο ποστ του kostikos..)

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Ιδια εικονα, ιδιος δεκτης, ιδια settings.. Περίεργα πράγματα.. Μαλλον το τέλος γαρ εγγύς!

Απάντηση: Re: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

κάποιος τρόπος θα πρέπει να υπάρχει να βρεις ένα κανάλι όμως εύκολα βρε παιδιά... Δε γίνεται να πρέπει να ανεβοκατεβαίνεις σελίδες για να βρεις ένα όνομα καναλιού.
Το δεξι κουμπι είναι μια λύση (thanks wave1975) αλλα όχι και ό,τι καλύτερο.
Θα το ρωτήσω και στη blackhole αν και μου φάνηκε noobίστικη ερώτηση !

λογικα πρεπει να γινεται με το αριθμολογιο/γραμματολογιο του τηλεκοντρολ αν πατησεις το ''1'' 3 φορες σε παει στο γραμμα c.κ μετα απο εκει κ περα σχηματιζεις το καναλι που θες .για δοκιμασε ετσι να δεις.

Re: Απάντηση: Re: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

λογικα πρεπει να γινεται με το αριθμολογιο/γραμματολογιο του τηλεκοντρολ αν πατησεις το ''1'' 3 φορες σε παει στο γραμμα c.κ μετα απο εκει κ περα σχηματιζεις το καναλι που θες .για δοκιμασε ετσι να δεις.

Ναι υποθετω πως αυτό εννοουσαν κ τα παιδια πριν αλλα η Blackhole δεν εχει text support στο χειριστηριο. Τους έχω στείλει μνμ μετα την 1.7.9 με buglist κ χρησιμα προσθετα αλλα τιποτα. Από ό,τι θυμαμαι, η Vix το εχει κ δουλευει καλα.