Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Τελικά μια καλή λύση για να βρίσκεις γρήγορα το όνομα ενός καναλιού στο BH είναι η εξής:
Απενεργοποιείς τα EPG buttons απο την channel list. (EPG panel --> disable EPG buttons in channel list που είναι ενεργοποιημένα by default).

Μετά αρκεί στην λίστα καναλιών νσ πστήσεις πχ το νούμερο8 δύο φορές για να σε πάει στο Τ που γράφει το πλήκτρο ή 3 φορές για να σε πάει στο U κλπ κλπ.

Αποριών συνέχεια..
1) Οι υπότιτλοι που έχουν κάποια κανάλια, που χρησιμοποιώ, εκ περιτροπής (a mind of their own) αλλάζουν χρώμα.. Χωρίς λογική.. Ξέρει κανείς γιατί??
2) Υπόθεση: Μου αρέσει μια ταινία και κάποια στιγμή πατάω pause ενεργοποιώντας το timeshift. Μετά από πολύ ώρα αποφασίζω ότι δεν θέλω τελικά να συνεχίσω την θέαση, αλλά επιθυμώ να γράψω τελικά την ταινία, από εκεί που την άφησα, για να την δω μετά.. Δεν μιλάω για την περίπτωση όπου ξεκινώ να γράφω μια ταινία παράλληλα με την θέαση της και απλά πατάω pause. Αυτό θεωρητικά μάλλον γίνεται..
Μιλάω για την περίπτωση όπου εξαρχής βλέπω κανονικα και μετά από χρήση timeshift επιθυμώ να σώσω ο,τι έχω παγώσει καθώς και την υπόλοιπη ταινία, μέχρι να τελειώσει στον σκληρο..
ΓΙΝΕΤΑΙ???

Νομιζω οτι εαν πατησει το stop σε ρωταει τι θες να κανει ο δεκτης,για δοκιμασε το.

λοιπον το BH 2,0,1 εχει θεμα με το mgcamd,
ενω σου δινει emu info,δεν δειχνει εικονα,
ενω εχω το Β (06) και το L (0).

To VTI ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει και δεν εχει τετοια προνηπιακα προβληματα.

Το OPENPLI το εφτιαξε το θεμα με το zapping τα νουμερα απο το τηλεχειριστηριο?

To VTI δεν βγαζει πλεον καποιες φορες πρασινη οθόνη σε τελος εγραφής κ σε εγκαταστασεις προγραμματων;

Last edited by a moderator:
σε εγγραφη δεν μου εχει βγαλει ποτε,
σε εγκατασταση θα σου εβγαζε γιατι το VTI ειναι python 2.7 εδω και καιρο,
τα υπολοιπα image τωρα βγαινουνε σε pyhton 2.7 αρα πλεον θα εχεις πρασινες οθονες μονο σε μη συμβατα plygins.

Oxi δεν δουλευει. ρωτάει μόνο εάν θελεις να σταματήσειτο timesift.. kai μα´λσιτα εάν επιλέξεις το κοκκινο κουμπί γράφει από εκεί από όπου είναι το ζωντανό το πρόγραμμα ΟΧΙ από εκει που σταμάτησε το timeshift..
βλακεία, παίζει να είανι το πιο χρήσιμο feature...

καλησπερα και απο εμενα
απο εχθες κατοχος του vu solo2 σε παρα πολυ καλη τιμη
Λοιπον ολα καλα εβαλα και το vti αλλα η ωρα ειναι συνεχεια 2 ωρες πισω
μπηκα και απο τα settings εκανα της αλλαγες αλλα τιποτα
εχεις κανεις καμια λυση?

επισης και στο κομπιουτερ οταν θελω να αλλα ξω καναλι απο το program+ program- δεν αλλαζει αυτοματα

Last edited by a moderator:
αυτό μάλλον θα ισχύει για την ώρα
όσον αφορά της ρυθμίσεις του κομπιούτερ?
ευχαριστώ για την απάντηση

κ εγω προβλημα με την ωρα εχω.Παταω μπλε κουμπι κανω το update αλλα παλι προβλημα εχω 2 ωρες πλΗΝ.VTI 5.1

Δεν έχω VTI, αλλά φαντάζομαι το πρόβλημα είναι το ίδιο που είχε και το BH (τα αρχεία που καθορίζουν τις ζώνες έχουν μπει σε υποκαταλόγους αντί να είναι όλα μαζί στο προκαθορισμένο /usr/share/zoneinfo ) . Πάρε το αρχείο Istanbul που βρίσκεται στον φάκελο /urs/share/zoneinfo/Europe και αντίγραψε το στον /usr/share/zoneinfo. Και μετά reboot...