Για το PIP ξαναπατάς παρατεταμένα το μπλε κουμπι και κατεβαίνεις στο "απενεργοποίηση picture in picture".
Στο blackhole image το universe είναι κάτι πολύ σημαντικό αν θες να μην ξεμείνεις ποτέ απο μνήμη flash.
To έχω γραψει αναλυτικά και στον οδηγό μου. (στην υπογραφή μου)
Ουσιαστικά βάζεις ένα flashακι, το ορίζεις ως "universe" στο mount και κάνεις jump to "avalon" ή κάποιο άλλο universe.
Όλα τα plugins/skins/addons θα σώζονται πλέον στο φλασάκι και όχι στη μικρή σε μέγεθος flash.
Kαθε universe μπορεί να έχει τις δικές του ρυθμίσεις και εσύ απλά να κάνεις jump απο το ένα στο άλλο. Να το φανταστείς σα windows με διαφορετικά user accounts.
Πολύ ενδιαφερουσα και χρησιμη λειτουργία είναι η διαδικασία editing των εγγραφών TS. Μπορεί να γίνει είτε απο τον δέκτη με συνδυασμό EMC, cutlisteditor και Moviecut είτε απο το PC με προγράμματα που σου δίνουν μεγαλύτερο έλεγχο. Ίσως κάτσω να προσθέσω τη διαδικασία στον οδηγό μου αν ενδιαφέρει.
Εκείνο που παρατήρησα πάντως εγώ είναι ότι οι εγγραφές TS παίζουν πιο ομαλά στον δέκτη μου απ' ότι στο PC. (το οποίο δεν έχει κατα τα άλλα πρόβλημα σε ματρόσκες υψηλού birtrate). Χρησιμοποιώ media player classic homecinema edition με hardware acceleration απ' την κάρτα γραφικών ATI. Δε μπορώ να εξηγήσω τί φταίει...