Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

το βραδακι ελπιζω να εχω χρονο να το ριξω πανω, εντυπωσεις απο κανεναν που το εχει βαλει ειδη??
ελπιζω να ειναι αρκετα σταθερο οπως και στους xtrend.

Ακόμα είναι νωρίς, σε κανα δυο εκδόσεις θα το βάλω.. προς το παρόν μένω στο vix...

Εννοείται ότι θα έχει, το έχουν πει και οι ίδιο... σε δύο τρεις μέρες τα λέμε... εγώ αυτούς περιμένω..

Μεχρι στιγμης για εμενα τα καλυτερα ειναι το vti και το openaaf,περιμενουμε να στρωσει το pli και βλεπουμε!

μετα απο ενα τεστακι φαινεται οτι το openpli απεχει πολυ απο το να βγαλει καλο image για το solo2, αυτο που με κουφανε ιδιαιτερα ειναι οτι δεν δουλευαν ουτε τα αριθμητικά κουμπια πανω στο remote το ειχε κανενας αλλος αυτο το προβλημα???

Ηθελα να ρωτήσω:

Ευρισκόμενος σε κανάλι με hbbr δυνατότητα και πατώντας κόκκινο κουμπί ΔΕΝ ανοίγει κανένα μενου.. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βλέπω την επιλογή.. πρέπει να κατεβάσω κάποιο plugin??

Ευχαριστώ

Last edited:
Ηθελα να ρωτήσω:

Ευρισκόμενος σε κανάλι με hbbr δυνατότητα και πατώντας κόκκινο κουμπί ΔΕΝ ανοίγει κανένα μενου.. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βλέπω την επιλογή.. πρέπει να κατεβάσω κάποιο plugin??

Ευχαριστώ
σε blackhole? πατά παρατεταμένα το μπλε κουμπί και επέλεξε hbbtv plugin, εγώ έβαλα open aaf μέχρι να βγει σταθερό openpli ποτέ δεν συμπάθησα το blackhole

σε blackhole? πατά παρατεταμένα το μπλε κουμπί και επέλεξε hbbtv plugin, εγώ έβαλα open aaf μέχρι να βγει σταθερό openpli ποτέ δεν συμπάθησα το blackhole

Δεν είσαι ο μόνος !!!!! :antlers:

Για το PIP ξαναπατάς παρατεταμένα το μπλε κουμπι και κατεβαίνεις στο "απενεργοποίηση picture in picture".

Στο blackhole image το universe είναι κάτι πολύ σημαντικό αν θες να μην ξεμείνεις ποτέ απο μνήμη flash.
To έχω γραψει αναλυτικά και στον οδηγό μου. (στην υπογραφή μου)
Ουσιαστικά βάζεις ένα flashακι, το ορίζεις ως "universe" στο mount και κάνεις jump to "avalon" ή κάποιο άλλο universe.
Όλα τα plugins/skins/addons θα σώζονται πλέον στο φλασάκι και όχι στη μικρή σε μέγεθος flash.
Kαθε universe μπορεί να έχει τις δικές του ρυθμίσεις και εσύ απλά να κάνεις jump απο το ένα στο άλλο. Να το φανταστείς σα windows με διαφορετικά user accounts.

Πολύ ενδιαφερουσα και χρησιμη λειτουργία είναι η διαδικασία editing των εγγραφών TS. Μπορεί να γίνει είτε απο τον δέκτη με συνδυασμό EMC, cutlisteditor και Moviecut είτε απο το PC με προγράμματα που σου δίνουν μεγαλύτερο έλεγχο. Ίσως κάτσω να προσθέσω τη διαδικασία στον οδηγό μου αν ενδιαφέρει.

Εκείνο που παρατήρησα πάντως εγώ είναι ότι οι εγγραφές TS παίζουν πιο ομαλά στον δέκτη μου απ' ότι στο PC. (το οποίο δεν έχει κατα τα άλλα πρόβλημα σε ματρόσκες υψηλού birtrate). Χρησιμοποιώ media player classic homecinema edition με hardware acceleration απ' την κάρτα γραφικών ATI. Δε μπορώ να εξηγήσω τί φταίει...

Τελευταία ερώτηση απο έναν NEWBIE.
Ας μου πεί κάποιος παρακαλώ (αφου έψαξα στο vu-community και στο google) δεν ήμουν τόσο τυχερός για να βρώ τον τρόπο να δώ μέσα απο το media player του Vu ή το Enchanced Media Center τους κοινόχρηστους φακέλους ενος PC με 4 free for everyone δίσκους με ταινίες.
Το PC έχει windows 7 χωρίς κωδικό για την είσοδο και οι φάκελοι μέσα στους δίσκους είναι ελεύθεροι για όλους στο δίκτυο.
Τα βήματα μου στο στο Vu (μάλλον στα τυφλα) ήταν τα εξής:
1. προσπάθησα να κάνω την ip του PC mount με τον device manager είτε NFS είτε CIFS.
2. δοκίμασα και στο Vu (Διπλό μπλέ κουμπί) Extra Settings τα Djmount, Mediatomp και MiniDlna αλλά τίποτε. Δε κατάφερα να δώ κάνενα αρχείο.
Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει γιατί έχω πελαγώσει καθώς παιδευόμαι 2 μέρες.

Τhanks everyone.

Last edited:
Εγκατάσταση-σύστημα-δίκτυο-mounts setup στο open aaf αλλά και σε άλλα images απo εκεί θα κάνεις mount τους κοινόχρηστους φακέλους

Εγινε σημερα η παραγγελια.......BLACK.
Τελος με τους κλωνους...Εδωσα ορκο.ΠΟΤΕ ξανα.
Τιμη κατα πολυ καλυτερη απο ΟΛΕΣ οσες εχετε αναφερει ,μεχρι τωρα !!!!.Θα τον παραλαβω μεχρι την Παρασκευη ,ελπιζω....

No more clone.Εξω τα σκουπιδια απο τα σαλονια μας.