Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

πηρα μια τηλεοραση 3d...
με τους εξωτερικους υποτιτλους τι γινετε εαν θελω να δω μια ταινια μεσα απο τον δεκτη?
το εχει ψαξει κανεις?
υπαρχει καποιο plugin?

το Subtitle player by DD υποστηρίζει 3d ελληνικούς υποτίτλους.

Πως παίζουν οι υπότιτλοι ρε παιδιά; Όταν τους κατεβαζω απο το DD και πάω να τους ενεργοποιησω, μου κάνει επανεκκινηση ο δέκτης.

Μήπως θέλει update το DD, δες αν σου βγάζει με κόκκινα γράμματα ότι χρειάζεται update..

Τότε έχει πρόβλημα με το image, σε vix pli τρέχει κανονικά..

Λογικά ναι. Αυτό φαντάστηκα και εγώ, απλά δε θέλω στη παρούσα φάση να αλλάξω Image γιατί το συγκεκριμένο έχει ενσωματωμένο το cccam.

Κάποιο άλλο image υπάρχει ρε παιδιά που να έχει το cccam και να παίζουν οι υπότιτλοι;

Last edited by a moderator:
γιατί δεν περνάς μόνος σου το TRRpanel στο original ΒlackHole?
Αφού και στο kalemis τα ίδια έκαναν. Θέλεις δηλαδή να βλέπεις τα wallpapers του kalemis?
Στο original ΒΗ μια χαρά παίζουν οι υπότιτλοι,

Μια χαρά ήταν το original BH, απλά δε μπορούσα να βρω πως στο καλό να περάσω το cccam και γι' αυτό το άλλαξα!
Υπάρχει τρόπος να περάσω το cccam στο original BH?

ολα καλα δουλεβουν τα emu στο original BH και στην Black Hole 2.0.3 Hyperspace

Last edited by a moderator:
Πως παίζουν οι υπότιτλοι ρε παιδιά; Όταν τους κατεβαζω απο το DD και πάω να τους ενεργοποιησω, μου κάνει επανεκκινηση ο δέκτης.

Στις ρυθμίσεις υπότιτλων έχεις τα titlovi.com & perfect-sat.com? Άλλαξε τα γιατί με αυτά δε ξέρω τι πρόβλημα έχει αλλά κάνει επανεκινήσεις.
Εγώ δεν έχω του καλέμη back up image.

Γεια και απο εμενα στην μεγαλη παρεα.
Μετα απο τον dreambox800se πηρα τον solo 2 και θελω να πω οτι ειναι μεγαλη η διαφορα.
Μια ερωτηση θελω να κανω, ποθ θα βρω το plugin birtrate viewer?

leo06 σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση, απλα δεν το βρισκω.
Εχω το black hole 2.0.3 μπορεις να βοηθησεις?

stathisromeo@
μενού/πρόσθετα/διαχειριση ληψης πρόσθετων/πρόσθετα από πηγές

Για σας.
Κατέβασα το πρόσθετο VLC. Ακολούθησα τις οδηγίες του setup,αλλά τι γίνεται με το vlc του pc, πως το διαμορφώνουμε για να βλέπουμε στην tv τα βιντεο που έχουμε εκεί; Εχω solo2 με BH 2.0.3 Hyper.
Βασίλης

Λοιπον παιδες τα ψεματα τελειωσαν...σημερα παρηγγειλα τον VU+ SOLO 2...
Σε λιγες ημερες και αφου καταγραψω τις αποροιες μου θα επανελθω για βοηθεια...