Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Αλλη μια ερωτηση παρακαλω:

Βασει του http://wiki.et-view-support.com/index.php?title=Tabellarische_Übersicht_Hardware ο Solo²*διαθετει 128ΜΒ NAND-Flash, καποιοι αλλοι δεκτες διαθετουν 1024ΜΒ, ενω το DDR RAM του ειναι αρκετα μεγαλο με 1024ΜΒ.

Μπορει να μου εξηγησει κανεις σε τι θα μπορουσε να περιορισει μια τοσο μικρη NAND-Flash μνημη;

256MB flash έχει, από τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω UBIFS τα 200. Υπέρ αρκετά για ότι κι αν εγκαταστήσεις.

Χρήστο με κάλυψε ο Παναγιώτης στα υπόλοιπα...

Εγώ το μόνο που θα κάνω πλάκα είναι το εξής..

Έχει ανεμιστήρα μέσα ??? :ADFADF1: και δεν ακούγεται καθόλου !!!!

Οι εξωτερικοί υπότιτλοι srt μου εμφανίζονται ([}{~¡■□¿¡).
Υπάρχει κανένας οδηγός ή κάτι που να δίνει λύση στο θέμα??

Ευτυχώς υπάρχει η δικιά σας βοήθεια στο φόρουμ και γλυτώνει κάθε καινούριος τα βάσανα.

Last edited by a moderator:
για να παιξειι mms τι χρειαζεται με εχει τρελανει, το εχω σε universal avalon 16gb usb

Σήμερα βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο και ασχολήθηκα με τον δέκτη... Του περασα το Black Hole και έκανα λίγο τις ρυθμίσεις... Ο δέκτης μου φαίνεται εξωγήινος και σίγουρα έχει πολλές δυνατότητες... Τέλος του μήνα θα έχω και ίντερνετ στο διαμέρισμα... Μέχρι τότε θα πορευτω με τα απλά... Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι η ώρα κάτω στο ρολόι έχει 20 λεπτά διαφορά από την κανονική ώρα... Και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα από που αλλάζει η ώρα... Μπορει να σας φανεί αστείο αλλά είναι ο πρώτος μου Linux δέκτης που έχω και οποία βοήθεια από εσάς ευπρόσδεκτη

Υποθετω πως τον εχεις βαλει κανονικά στο πιατο; Αν συντονιστεις σε ενα ελευθερο καναλι και το αφησεις να παιξει, κατεβαζει μονος του την ωρα. Κανονικά δε μπορεις να αλλαξεις την ωρα, παρα μόνο το timezone.

Κατ αρχήν καλημέρα σε όλους. σκέφτομαι για τον συγκεκριμένο δεκτή, και θέλω μια διευκρίνηση. μπορεί να λειτουργήσει με κάρτα είτε από 4thnet είτε από οτε; γενικά ξέρω ότι οι κάρτες τους είναι παντρεμένες και δεν παίζουν σε άλλο δέκτη.

Οι Κυριακάτικες αποστολές μου για τα δορυφορικά είναι:
1) Να επιλέξω ένα USB DVB-T Tuner, που να δουλεύει απροβλημάτιστα με το B.H image. Υποχρεωτικά πρέπει να είναι συμβατό με την DIGEA και προαιρετικά, να υποστηρίζει HD. Όταν γράφετε νοβαστικ, εννοείτε το "Hauppauge WinTV-NOVA-T USB Stick - DVB-T Digital freeview TV tuner stick"; Ποια άλλα USB stickakia προτείνετε.

2) Έχει καταφέρει κανείς να streamarei είτε από την 8001 , ή ακόμα καλύτερα από την 8002 (με transcoding), κανάλια τα οποία κατεβάζει το VU+ από IPTV και όχι από το δορυφορικό tuner.
Δηλαδή πηγαίνω μέσω του web interface και επιλέγω το κανάλι της βουλής (χωρίς σχόλια παρακαλώ :>) από το IPTV μπουκέτο. Επιλέγω την πόρτα 8001 και το stream m3u που μου δίνει είναι της μορφής

"http://IP_VU+_SOLO2:8001/4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:rtsp://streamer0.grnet.gr/parliament/parltv.sdp:Vouli" .Μου φαίνεται σωστό αλλά ούτε το vu+ app του android το ανοίγει, ούτε το VLC, ούτε το XBMC.

Ερωτηση! Ειναι δυνατη η χειροκινητη εισαγωγη keys στον vu+solo2?και αν ναι πως και απο που γινεται?επισης...υπαρχει η δυνατοτητα αποθηκευσης καναλιων σε λιστα αγαπημενων?πως γινεται?εχω 2 καρα αποριες..
ας μου απαντησει καποιος...και με pm αν θελει...

crypto 100 παιζει τελεια με το που το βαζεις στο σολο 2 αμεσως παιζει (ενω στο dm800 επρεπε να κανω 2 restar) κ δεν ζεσταίνετε οπως το gigablue 8000 που βγαζει φωτιες
σε BH 2.0.4.
Εκανα μια ερωτηση 1 σελιδα πριν για τα mms σε εσας παιζουν; αν καποιος χριστιανος ξερει ας μου πει παρακαλω.
εβαλα το plugin XBMC παιζει ok ειναι σε beta ακομη.
το trancoding θελει δουλεια ακομη στα αθλητικα δε βλεπεις τιποτα θολουρα στα αλλα οκ ανεκτα βεβαια φταει κ η συνδεση connex 2mb αντε να ανεβει στα 4 mb που ειπανε απο αρχες αυγουστου μπασ κ γινει κατι...
εβαλα κ τα αγαπημενα χειροκινητα(στον υπολογιστη) στον opera browser k εχω τα sites οπως τα θελω.

Last edited:
Crypto 100 έχω κι εγώ στον Uno, δουλεύει χωρίς πρόβλημα σε BH 2.0.4, αλλά και σε OpenPLi 3.0 (μέσω meoboot). Το OpenVix δεν το βλέπει όμως, δεν ξέρω γιατί...

Ερωτηση! Ειναι δυνατη η χειροκινητη εισαγωγη keys στον vu+solo2?και αν ναι πως και απο που γινεται?επισης...υπαρχει η δυνατοτητα αποθηκευσης καναλιων σε λιστα αγαπημενων?πως γινεται?εχω 2 καρα αποριες..
ας μου απαντησει καποιος...και με pm αν θελει...

Για το πρώτο, κάνε απλά edit στο softcam (ή όποιο άλλο παρόμοιο αρχείο χρησιμοποεί το emu σου) ή βρες ένα "φρέσκο" softcam.
Για το δεύτερο, όσες λίστες αγαπημένων θέλεις μπορείς να φτιάξεις, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός (μάλιστα μπορείς να βάλεις ένα κανάλι και σε πολλές λίστες, αν θέλεις διαφορετική ταξινόμηση και ομαδοποίηση).

αν μπορεί κάποιος να με κατευθύνει. αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής: τόσο τα ελεύθερα όσο και τα πληρωμένα συνδρομητικά να μπορώ να τα αναπαράγω στο xbmc. αυτό μπορεί να γίνει με τους αποκωδικοποιητές που δίνουν π.χ. για δορυφορικό ή iptv; παρεμβάλλοντας τον vu+ έστω.... είμαι noob στο θέμα και είμαι χαμένος.

crypto 100 παιζει τελεια με το που το βαζεις στο σολο 2 αμεσως παιζει (ενω στο dm800 επρεπε να κανω 2 restar) κ δεν ζεσταίνετε οπως το gigablue 8000 που βγαζει φωτιες
σε BH 2.0.4.

Gigablue λες για τον δέκτη ή κάποιο στικάκι?