Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Με τον BSplayer ή wonderplayer δε θα έχεις πρόβλημα. Mε τον vlc ειχα και εγώ πρόβλημα.

bsplayer δεν μου τα ανοιγει καν, εκτος και αν θελει καμια αλλη ρυθμιση. Επισης, παρατηρησα οτι αν βαλω καποιο ελευθερο καναλι απο turksat μου κανει κανονικα streaming, ενω σε astra hotbird και σε αλλους οτι και να βαλω αρνειται κατηγορηματικα!

είτε αναβάθμιση είτε κανονική εγκατάσταση τα δεδομένα στον σκληρό δεν σβήνουν
Σας ευχαριστώ leo06 και shiva προχωράω άφοβα γιατί αλλιώς ποιός άκουγε τη γκρίνια από τα παιδιά!

Απάντηση: Re: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Καλησπερα. Εχω ενα προβληματακι, δεν μου δουλευει το loopthrough. Παιρνω σημα απο το tuner b, εχω βαλει το tuner a σε loopthrough to tuner b και εχω συνδεσει πανω του τον kaon. Εχει κανεις καμοια ιδεα τι μπορει να φταιει; Ειμαι με το τελευταιο vti image.

καλησπερα.
τον bs player μπορουμε να τον προσθεσουμε μεσα στον δεκτη solo 2,για υποτιτλους απο σκυ ιταλυ?

Re: Απάντηση: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Αν εννοεις για να βλεπεις Live ελληνικους υποτιτλους, χρησιμοποιησε το ddamir plug in που ειναι ενσωματωμενο!

Αν εννοεις για να βλεπεις Live ελληνικους υποτιτλους, χρησιμοποιησε το ddamir plug in που ειναι ενσωματωμενο!

Εγω παντως σε δυο vu εδω και μερες δεν εχω υποτιτλους
Κατι φταιει και επειδη εγκαθιστωντας απο την αρχη τον DDamir το προβλημα δεν λυνεται μαλλον κατι αλλο φταιει
Μπορει καποιος να με ενημερωσει εαν σαυτον ειναι οκ?
ευχαριστω

Καλησπέρα,
εδώ και 2 εβδομάδες κάτοχος του solo2 και μπορώ να πω ότι είμαι κατά ενθουσιασμένος. Αποφάσισα λοιπόν μετά τον Azbox να περάσω σε έναν δέκτη της vu+.

Κατι φταιει και επειδη εγκαθιστωντας απο την αρχη τον DDamir το προβλημα δεν λυνεται μαλλον κατι αλλο φταιει
ευχαριστω

Μπορώ να επιβεβαιώσω την ορθή λειτουργία του συγκεκριμένου plugin. Πάρα πολύ απλό στη χρήση και πάνω από όλα ουσιαστικό

ευχαριστω

Δουλεύει φυσιολογικά το plug in! Όταν το έκανες εγκατάσταση από την αρχή στους 2 Vu, και έκανες χρήση της εφαρμογής για πρώτη φορά, έκανες την αναβάθμιση (πατάς το 0 μηδέν) που σου ζητά το DDamir;

Eκτος του vu duo -solo2 σημερα δοκιμασα και στον ετ 9000. Πουθενα δεν δουλευει ο DDamir 2.27 Σιγουρα καποιο προβλημα υπαρχει.Βεβαια γραφοντας τον τιτλο ισως
δουλεξει αλλα αυτοματα να βρει τους υποτιτλους οχι δεν δουλευει οπως δουλευε.Εδω και 10 μερες περιπου υπαρχει προβλημα

Eκτος του vu duo -solo2 σημερα δοκιμασα και στον ετ 9000. Πουθενα δεν δουλευει ο DDamir 2.27 Σιγουρα καποιο προβλημα υπαρχει.Βεβαια γραφοντας τον τιτλο ισως
δουλεξει αλλα αυτοματα να βρει τους υποτιτλους οχι δεν δουλευει οπως δουλευε.Εδω και 10 μερες περιπου υπαρχει προβλημα

Επαναλαμβάνω, το DDamir δουλεύει φυσιολογικά! Μόλις τελείωσε μία ταινία που είδα με την βοήθεια του.. Δεν αναζήτησα τους ελληνικούς υπότιτλους γράφοντας εγώ το όνομα της ταινίας αλλά μέσω epg τους επέλεξα (αυτόματα όπως το ονομάζεις). Επίσης η πιο πρόσφατη έκδοση του Plug in είναι η DDamir 3.27 και όχι η 2.27 που αναφέρεσε, εκτός και αν είναι τυπογραφικό λάθος.

Ναι 3.27.Τωρα δουλευει μια χαρα αλλα κατα διαστηματα πατωντας τον τιτλο δεν προχωραει και μαρκαρει το πρασινο για κατεβασμα το οποιο βεβαια δεν λειτουργει

Last edited by a moderator:
Μάλλον είχε πρόβλημα με το Pli, μετά το χθεσινό update δουλεύει κανονικά,..

Εμένα κολάει στην αναζήτηση στης ταινίας. Με καρφωτούς απο το pc στον δίσκο παίζει κανονικα όμως.