Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Σ' αυτο το θεμα ναι αλλα προτιμισα εναν σχεδον 200 φθινοτερο Solo² με πιο ευαισθητα Tuner. Ασε που το project yaVDR η Gen2VDR το χω επισης στην ουρα αναμονης. Να υποθεσω πως δεν υπαρχει κανενα tutorial για streaming απο PC και ξεκιναει κανεις με τη κλασικη μεθοδο trial and error;

Ψάξε για vdr streamdev transcoding. Τα πιο πολλά είναι στα Γερμανικά, αν τα μιλάς θα σου είναι πο εύκολο.

Ναι το φανταζομαι πως θα ειναι πιο πληρες στον duo. Απο το ολοτελα ομως.. frame rate δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αν ειναι πανω απο 24. Για το Bitrate εξαρταται. Αν θελεις για 3G, 350-400 για να εχεις συνεχη ροη. Διαφορετικά, 700..

Edit: Για οποιον θελει καλα αποτελεσματα ΑΛΛΑ προσωρινα, feed sto vlc, transcode με mpeg encaptulation, H264 750kbps, ηχο 40-50kbps..

Edit2: Εδω και μια εβδομαδα δοκιμάζω τον media streamer της Belkin @ΤV plus με ικανοποιητικά αποτελεσματα. Οποιος ενδιαφερεται pm, ή συνέχεια σε thread εγκαταστασεων..

Last edited:
Καλησπερα παιδια. Μια βοηθεια θα ηθελα. Σε 2-3 μερες παω για αγορα εσωτερικου σκληρου δισκου για τον vu+solo2 θα ηθελα να μου πει καποιος πιο δισκο να αγορασω και τα χαρακτηριστικα του δισκου. Θα ειναι 2.5 η 3.5? Η τοποθετηση του ειναι ευκολη? Ευχαριστω πολυ καλο απογευμα!!!

Ερώτηση έχω εσωτερικό σκληρό στον solo2 και όταν αντιγράφω μια ταινία από το pc στον δεκτη η μεταφορά δεδομένων είναι στα 11,2 mb/sec δηλαδή για μια hd ταινία 4gb κάνει κάμποση ωρίτσα για να περαστεί. Και σε σας τόσο κάνει; στον sunray4 που είχα η μεταφορά πήγαινε πιο γρήγορα μου φαίνεται.

11,2 MB/sec είναι το όριο του 100Mbps δικτύου. Ο Solo2 υποστηρίζει gigabit. Έχεις gigabit switch και ο Η/Υ έχει gigabit port;

Λοιπόν τον solo2 τον εχω συνδεδεμενο πανω στο ρουτερ (thomson tg585 v8) και στην συνεχεια το pc πανω στο ρουτερ. ναι το pc εχει gigabit οποτε λετε να φταιει το ρουτερ?

Απάντηση: Re: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Τό ανώτερο που έχω δεί είναι 30-40 Mb/sec σε gigabyte σύνδεση