VU+ Uno HD

Απάντηση: VU+ Uno is coming ........

Εχει βαλει κανεις το openpli 3.0-beta να μας πει εντυπωσεις??

Αν θέλεις να βοηθήσεις στην ανάπτυξη, αναφέροντας προβλήματα στην ομάδα, τότε εγκατέστησέ το. Διαφορετικά μη το βάλεις αφού υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα, όχι σοβαρά αλλά υπάρχουν. Η αλλαγή της python σε 2.7 και του gstreamer έχει δημιουργήσει διάφορα προβλήματα εξαρτήσεων (dependencies) και δεν έχουν εντοπιστεί και διορθωθεί ακόμη όλα.

Re: Απάντηση: VU+ Uno is coming ........

Μιας και μιλάς για χειροκίνητη εγκατάσταση, μήπως είναι εύκολο να μου πεις τη διαδρομή που πρέπει να τα βάλουμε; :confused:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: VU+ Uno is coming ........

οριζεις το devices manager σε media usb αν εχεις stick η hdd αν εχεις σκληρο δισκο πρωτα, μετα πας με ftp στο media/usb /picon και τα βαζεις και μετα πας στον δεκτη και κανεις manual install ipk packeges και τελειωσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλη τηλεθεαση!!!!!!!!!!!!!

Αρχη βασανων απαιτει βοηθεια! Αρχικα,με black hole 1.7.6Q εχω σταθερο με 6lnb και κινητο πιατο με διακοπτη Centauri. Εννοειται πως η εξοδος απο το κινητο συνδεεται στον διακοπτη, αλλα ΠΩΣ ρυθμιζεται το ολο συστημα;

Mεγαλη βοηθεια στη ρυθμιση ληψεων το αρθρο του Π. Μαλικουδη στο Digital - θερμα ευχαριστω (αν και δεν ολοκληρωσα τη ρυθμιση, λογω αναχωρησης)

Μπορουμε κατα τη φορτωση του δεκτη αντι του Black Hole να τον εκκινησουμε με το εργοστασιακο (original) VU+Uno;

Απάντηση: VU+ Uno is coming...

Είναι Π. Μαλακούδης και χαίρομαι που σου φάνηκε χρήσιμο. Αν έχεις κάποια απορία, ρώτα.

Re: VU+ Uno is coming ........

βάζεις την ip του δέκτη στον firefox,ie,chrome,opera

προσπαθώ και εγώ να κανω streaming σε pc,βάζω την ιρ του δέκτη στον iexplorer και μου ζητάει κωδικούς, τι κωδικοί είναι αυτοί και user name δεν έχω βάλει εγώ τέτοια?
με DCC συνδέομαι κανονικά όμως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: VU+ Uno is coming ........

Είναι Π. Μαλακούδης και χαίρομαι που σου φάνηκε χρήσιμο. Αν έχεις κάποια απορία, ρώτα.

:2thumb22sup: Στη βιασυνη μου σου αλλαξα και ονομα!
Αποριες; χιλιαδες! πρωταρης στο enigma και...χαος , Μαυρη Τρυπα δεν το λενε; Black Hole 1.7.6 - ε, τετοιο ακριβως:BDBDG54:
Για αρχη εχεις π.μ.

προσπαθώ και εγώ να κανω streaming σε pc,βάζω την ιρ του δέκτη στον iexplorer και μου ζητάει κωδικούς, τι κωδικοί είναι αυτοί και user name δεν έχω βάλει εγώ τέτοια?
με DCC συνδέομαι κανονικά όμως.

Δεν χρειαζετε απολυτως τιποτα.....
πως προσπαθεις να κανεις streaming? vlc εχεις στο pc???

όχι δεν έχω.. αυτό εννοείς http://www.videolan.org/vlc/

είχα δοκιμάσει με άλλο δέκτη λίνουξ και μόλης έδωσα ιρ στον explorer το είχε ανοίξει!

δεν ξερω κατα ποσο μοιαζουν τα pluggins του image για dreambox 500hd,αλλα δοκιμασε το εξης:
πηγαινε στα pluggins του image και βρες το webinterface.
καπου κατω-κατω στις ρυθμισεις,πρεπει να εχει password και username.
απενεργ/τα.

Δημήτρη το openweb έχει δε ξέρω αν είναι ακριβώς τα ίδια. όπως είναι στις φώτο.
ίσως είναι σε άλλες ρυθμίσεις στο μενού network τις οποίες κοιτάω τώρα

Attachments

• DSC_0125.jpg
    DSC_0125.jpg
    55.2 KB · Views: 214
  • DSC_0124.jpg
    DSC_0124.jpg
    45.5 KB · Views: 214
  • DSC_0122.jpg
    DSC_0122.jpg
    69.6 KB · Views: 214

Κλείσε το http authentication (λογικά το user είναι root, και στο pass κενό, αν αφήσεις ανοιχτό το authentication)

screenshot.jpg

Last edited:

νασαι καλά, τα έκλεισα και συνδέθηκε,
και όχι μόνο αυτό αλλά συνδέθηκε και στο κινητό η εφαρμογή.
Μια λεπτομέρια για όποιον το προσπαθήσει, πρέπει να ανοίξει νέα σελίδα και να βάλει εκεί την ip και θα ανοίξει.

σας ξερυθμίζεται καθόλου η ώρα?
μου τυχαίνει όταν βολτάρω σε μικρούς δορυφόρους και για να επανέλθει θέλει να κάνω το εξής.
Κλείσιμο απο πίσω και άνοιγμα στο ZDF HD.
έχω ΒΗ1.7.6.

Την ώρα την παίρνουν συνήθως από τον transponder, γι αυτό βλέπεις παλαβά κάποιες φορές. Στις ρυθμίσεις timezone του ViX, που χρησιμοποιώ περισσότερο, υπάρχει η δυνατότητα η ώρα να ρυθμίζεται από NTP server, από το διαδίκτυο, όπως γίνεται για παράδειγμα και με τα pc. Στο BH βλέπω μόνο τη δυνατότητα ρύθμισης της timezone, αλλά δεν ξέρω που στο καλό έχουν κρύψει το NTP, αν το έχουν και κάπου δηλαδή...

vix1.jpg

bh1.jpg

Το νέο image 1.7.7 με ΗΒΒτν έχει flash in use 83% (με 1.7.6 είχα 90%)

Χωρίς το ΗΒΒτν 71%