VU+ Uno HD

Re: VU+ Uno is coming ........

Πολύ όμορφο το νεο ιματζ για vu uno 1.7.4 από μπλακ χολ

screenshot1.jpgscreenshot2.jpgscreenshot3.jpgscreenshot4.jpgscreenshot5.jpg

το σκιν δεν είναι το βασικό αλλά το eclipse HD

Μηπως ξερει κανεις αν αυτο "http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702443" κανει για τον uno????

feeds help

παιδια μπορει καποιος να μου πει τον τροπο που να περναω τετοια καναλια στον δεκτη μου?ξερω σε ποιο site εμφανιζονται..περναω συντεταγμενες αλλα δεν τα βρισκει...τι κανω λαθος?

Απάντηση: feeds help

απο οτι καταλαβα ειναι εκπομπες free που κρατανε καποια ωρα η ωρες και μετα κλεινει
οταν θελουν ξανανοιγουν οπως το ζουγκλα του Μακη.
ειναι για τροφοδοσια καναλιων που δειχνουν live την εκπομπη του

Re: feeds help

ναι καπως ετσι ειναι...εχω vu uno δεκτη...αν εχει καποιος ιδιο και ξερει ας μου πει ακριβως πως γινεται

Απάντηση: VU+ Uno is coming ........

Εχει βαλει κανεις το openpli 3.0-beta να μας πει εντυπωσεις??

Re: Απάντηση: VU+ Uno is coming ........

Εχει βαλει κανεις το openpli 3.0-beta να μας πει εντυπωσεις??

Γιατι ψαχνεσε? Βαλε BlackHole και μεινε εκει..... Ειναι μακραν το καλυτερο image για VU
οτιδηποτε θελεις να δοκιμασεις σε usb με meoboot

Το εχω το BlackHole v1.74.....
Απλα για την χαρα του ψαξιματος και της δημιουργικης ταλαιπωριας.....,
Το βαλε κανεις τελικα?:BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: vu+uno

Σε ότι αφορά την ποιότητα εικόνας, από μέρους μου γίνεται μία εκτίμηση 4 τύπων μεταδόσεων. 1080i υψηλού bitrate, 1080i μέτριου bitrate, SD υψηλού bitrate και SD χαμηλού bitrate. Η σύγκριση γίνεται με τον κατά τη γνώμη μου απολύτως κορυφαίο δέκτη σε ποιότητα εικόνας, IPBOX 9000HD με original image (και όχι enigma2). Η σύγκριση γίνεται με εγγραφές που έχουν επιλεχθεί από μένα και όχι σε live περιεχόμενο.

Οι Broadcom δέκτες έχουν ΟΛΟΙ την ίδια ποιότητα εικόνας στο HDMI. Δεν υπάρχει διαφορά. Όποιος βλέπει διαφορά ανάμεσα σε DM500HD, DM800SE, ET9000, ET5000, VU Uno, απλώς εξαπατάται.

εδώ τι εννοείς ακριβώς, ότι το enigma 'ρίχνει' την ποιότητα και τη δυνατότητα που έχει 1ας δέκτης λινουξ για καλύτερη εικόνα?

Εχουμε νεους οδηγους για τους Vu+ με εκδοση 28/06/2012.
Περισσοτερα εδω.... και το πως γινεται εδω...

Εχουμε νεους οδηγους για τους Vu+ με εκδοση 28/06/2012.
Περισσοτερα εδω.... και το πως γινεται εδω...

Ειμαι της γνωμης οτι ειναι καλυτερα να περιμενουμε να εσωματωθουν στα διαφορα images ....που λογικα θα εχουν τεσταριστει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: VU+ Uno is coming ........

Ειμαι της γνωμης οτι ειναι καλυτερα να περιμενουμε να εσωματωθουν στα διαφορα images ....που λογικα θα εχουν τεσταριστει.

Σωστα τα λες, ετσι αποφευγεις διαφορα προβληματα και ασυμβατοτητες και περιεργα κολληματα.
Παντως για την ιστορια εγω τους εβαλα στην ver1.7.5 και δεν ειχα κανενα προβλημα..

Και μια και τοφερε η κουβεντα εχουμε νεο image (v1.76) που ενσωματωνει αυτες τις αλλαγες καθως και μερικα αλλα πραματακια....:firstprize:

Και μια και τοφερε η κουβεντα εχουμε νεο image (v1.76) που ενσωματωνει αυτες τις αλλαγες καθως και μερικα αλλα πραματακια....:firstprize:

Το δοκιμασες? εχει καποιες αισθητες διαφορες??

Nαι το βαλα χθες ομαλα χωρις εκπληξεις..
Αν δεν σε 'τρωει' μπορεις να μεινεις και με την v1.75 :antlers:

Nαι το βαλα χθες ομαλα χωρις εκπληξεις..
Αν δεν σε 'τρωει' μπορεις να μεινεις και με την v1.75 :antlers:

Ειμαι της γνωμης να μην πειραζω οτι δουλευει απλα και μονο απο περιεργεια.....εκτος και υπαρχουν μεγαλες αλλαγες.