Πολύ όμορφο το νεο ιματζ για vu uno 1.7.4 από μπλακ χολ
Μηπως ξερει κανεις αν αυτο "http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702443" κανει για τον uno????
Εχει βαλει κανεις το openpli 3.0-beta να μας πει εντυπωσεις??
Σε ότι αφορά την ποιότητα εικόνας, από μέρους μου γίνεται μία εκτίμηση 4 τύπων μεταδόσεων. 1080i υψηλού bitrate, 1080i μέτριου bitrate, SD υψηλού bitrate και SD χαμηλού bitrate. Η σύγκριση γίνεται με τον κατά τη γνώμη μου απολύτως κορυφαίο δέκτη σε ποιότητα εικόνας, IPBOX 9000HD με original image (και όχι enigma2). Η σύγκριση γίνεται με εγγραφές που έχουν επιλεχθεί από μένα και όχι σε live περιεχόμενο.
Οι Broadcom δέκτες έχουν ΟΛΟΙ την ίδια ποιότητα εικόνας στο HDMI. Δεν υπάρχει διαφορά. Όποιος βλέπει διαφορά ανάμεσα σε DM500HD, DM800SE, ET9000, ET5000, VU Uno, απλώς εξαπατάται.
Ειμαι της γνωμης οτι ειναι καλυτερα να περιμενουμε να εσωματωθουν στα διαφορα images ....που λογικα θα εχουν τεσταριστει.
Και μια και τοφερε η κουβεντα εχουμε νεο image (v1.76) που ενσωματωνει αυτες τις αλλαγες καθως και μερικα αλλα πραματακια....:firstprize:
Nαι το βαλα χθες ομαλα χωρις εκπληξεις..
Αν δεν σε 'τρωει' μπορεις να μεινεις και με την v1.75 :antlers:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.